Author Topic: Narucivanje MR majica  (Read 8991 times)

Offline Filip

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #580 on: April 11, 2012, 12:34:14 PM »
ajd zabaru jedan, samo opusteno i zavrsi to kad stignes i kako treba. Cazzo :p

Offline Nagual

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #581 on: April 11, 2012, 06:31:45 PM »
ja uvijek kako treba :) Cazzarola! :)

Offline Voland

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #582 on: May 16, 2012, 02:10:08 AM »
Kao prvo, dobra noc momcadi, jesam li vam nedostajao? :PA kao drugo, ovo jos nije dogovoreno?!?!?! Mjesto da se crnjacite oko ''dizajna'', jednostavno iskoristimo stari, s tim, sto cemo promijeniti mjesta malo.... Nek ona strafta od gume bude recimo preko lijevog rukava i ramena, izgleda dobro, (onaj trag kocenja mi je kul, ja bi udatio i jedan preko slova mr na logo, nako ofrlje), da veb adresa stoji na ledjima, sitnijim fontom na dno majce, da logo stoji sa lijeve strane ka grb, ispod strafte i kraj! mozete uzduno preko desnog rukava nesto napisat ako vam je volja (npr. svako svoj grad, pa da narodu izgleda ka da imamo ekspoziture po crnoj gori :P ).Inace, za vasu informaciju, majce se mogu stampat u nekoliko boja, tako da nek svako bira svoju. I batalie one slicice svijecica, bibiesova i zapaljenih klipova tj. lobanja, nit odje ima bajkera, ni petnaestogodisnjaka (valjda).....P.S. Samo da kazem da bi ja ovo radije na kosuljicu sve stavio, ljepse je... Pa vi kako ocete...
Drink. Smoke. Fuck. Fight.

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #583 on: May 16, 2012, 02:38:19 AM »
bi li mogle jedne pantalone za mene sa mr logom :Dbi se zhenio u njegz :Pdje smo volande poznavaoce f1 istorije :P :P
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Voland

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #584 on: May 16, 2012, 02:49:50 AM »
haahahahahahahah, a ja to jer ljeti vise nosim kosuljice, komocija je najbitnija, a i mogu je raskopcat i pokazati omanji ljubavni tepih, iiii onda bude svasta :Pdobre bi i te majce bile, no vidim da ce zavrsit dje i one dukserice... Tihomire :*
Drink. Smoke. Fuck. Fight.

Offline Nagual

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #585 on: May 26, 2012, 10:18:58 PM »
ljudi s ozbirom da sam izgubio davno sve podatke i vektroe blah blah od predhodnih majica dodjoh na ideju juce i danas da uradim logo kako JA mislim da najbolje moze da prezentuje nas klub. pa da vas cujem

Offline Nemanja

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #586 on: May 26, 2012, 10:57:53 PM »
hm R slovo svakako fali 3D konturu,jer je mrsavo,ovo ostalo sto znam.... iskreno za logo nesto ne volim 3D,ali nije lose,moze i bez te zastave race,no izhejtovah sve ahahah

Offline nezo

• TroubleMaker
    • View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #587 on: May 27, 2012, 05:25:19 AM »
ne bih ni ja da hejtujem, ali mi ovo lici na mtv logo nekako na blic, il sam ja lud, ili je 7 ujutro  ???

\"40_years_bmw_3_series_images_18.jpg\"

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #588 on: May 27, 2012, 09:28:37 AM »
Dopada mi se fora sa ovim 3D ali nekako mi se tesko privic...Stari je bio uradjen fontom od ///M-a ali nije bio los.

Offline Dzoni93

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #589 on: May 27, 2012, 10:25:04 AM »
Iskreno stari mi je ljepsi masu
Aerodynamics are for people who can\'t build engine

Offline Iceman

• View Profile
Narucivanje MR majica
« Reply #590 on: April 22, 2013, 12:34:32 AM »
oce li bit sto od ovoga prije okupljanja ?