Evo da se i ja glasnem ovdje.. Ja sam za ove dukseve. Duks sa kapuljacom, bez rajfislusa i , po mogucnosti, onoga dzepa po sredini:P Ovakav model znaci, klasika :
http://www.delijeshop.com/user/include/delije/images/items/duks_delije_crni1.jpgPosto nisam bas neki znalac u PS, a vidim da ovdje dobro barata sa tim ovaj 2fast, skrpio sam neki logo i dajem ga odje na usavrsavanje..Meni se ovo masu svidja, samo ovaj font ovo "Monenegro" da bude malo drugaciji, znaci slova da su pod uglom kao i ovo dolje "Racing" , isto to vazi i za adresu foruma.Ovaj logo bi mogao da dodje na rukav ili naprijed na grudi, nikako preko veceg dijela ledja jer je masu seljacki i ofirano, bar po meni. Evo vam ovo je od mene pa vi sad od ovoga cinite sto vi je volja.

Takodje, vidjecu ovih dana da iskopam i 'doradim' jos neki logo pa cu izbacit odje

Ako neko ima neku ideju da jos nesto dodamo/uklonimo neka napise odje pa neka se 2fast pobrine za to :)Ajte uzdravlje ! :DP.S. Ako neko od admina moze da mi makne ban sa chata posto ni ja sam ne znam kad sam ga dobio, posto nisam nista pisao tu, a reason mi pise 'spam' i istice tek tamo u januar sledece godine