Uh. odakle da pocnem,otprilike kao sto sam i mislio, motor malo da se predihtuje, gumice ventila, i redovan servis zupcasti i naravno filter i ulje, sto i nije tako strasnomalo mi se nesvidja sto je enterijer ofucan i sto bi trebalo presvuci sedistaa jeste li zagledali kako je ofarbana, meni bode oci sto su pozadi prefarbali one njene oznake, a nisu dobro zastitili pa su malo i motor zaprasili,rekao bi da nije mnogo bila udarena napred nego da je ipak majstor koji je peglao bio los pa se to primecujemislim da je cena jaka i da je nece bas lako prodati, ne znam da li je glupo da mu ponudim 3000eur, jer mislim da toliko vredi, taman jos hiljadarka da se ulozi da bude ekstraKakvo je vase misljenje oko ovoga sto dimi? Mozda to nije strasno pa da se prodje i bez zamene gumica.........mada prognoziram 1l ulja na 1000kme da, felne i gume definitivno moraju boljezamalo da zaboravim, stvarno ste dobro ovo odradili, slike su bas dobre, posebno detalji prednjeg prostora gde je rez guma, enterijera, a i video govori vese od sto reci,