ako bude koji zovem te, mogu ti ga uzet, pa cemo se lako zdogovorit kad dodjem deviiile day cijenu cetinjskog i neki broj da vidju valjal to za prijatelja jednog bi uzeo p.s. zamijenjena sva crijeva i dihtunzi unutar haube, jer je vukao vazduh svidje, i popodne ce padnuti neke ngk svjecice nove , i masina tip top kao sat, montirane su brave , bice podizac napravljen, abs ne mogu kod vukcevica napraviti moracu nazad do greba i popovica da sredim zadnji lonac otkazan put, ceka oprema do sledeceg vikenda i kos mene i safua ce biti neke novine nadamo se , opasne novine e ovako skoro nista uradjeno nije, abs nisu mogli napraviti, podizac moze navodno samo od kabria , piksna i saltarica nisu napravljene , zamijenje samo svecice i par dihtunga i to je sve , uzas , razocaran sam malo, i od sad samo sam i sa drenjom radim na autu i sve iz srbije dovodim, i kraj, dakle u prevodu ne idite kod nasih spec majstora iskreno , toliko o tome, o daljem radu obavjestavam sa zakasnjenjima jer sad uzimam stvari u svoje ruke