E ovako, zandjih par mjeseci nisam vozio nista, muka mi bilo od auta , ne volem ova nova, nervira me saobracaj i tako, i prije neki dan ja i brat brzi sjedimo dokoni, uzmemo oglase u zoru, i paf u oglasima za nevjerovat moj najmiliji kabrio svih vremena , ja cepim oglase zovnem momka,odem navece u bar i u 3 poponoci ga kupim i dovedem doma

ujutru

e sad nazalost auto je mnogo stojao , koza je skroz na skroz propala, farbanje potrebno, volan drveni propao, i desni dizac vozacev stakla ne radi dobra stvar je da je motor suv ko barut i zdrav , ima zvuk smrzavanje , trapovi zdravi, rdje nidje ni pod lupu , tabla i tapaciri svi kao novi, abs radi, servi radi, el retrovizori rade, el podizaci lise vozacevog rade, kroviste prosle godine stavljeno novo, farovi od m sicevi od m , kompjuter dijagnostika radi popodne ga uzimam od limara sredjenog i oguljenog za farbanje koje pocinje sjutra , pa cu postavljat slike rada polako cim bude ofarban , ide na servis, svjecice filteri ulja ozracivanje serva , antifriz i paknovi, diskovi su naprijed i nazad, onda se montira sve na njega ide kod elektricara na provjeru i pravac da se opsije kompletna koza i farbanje felgi bice sve na slikama vidjecete