Author Topic: muzika za audi...  (Read 696 times)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
muzika za audi...
« on: June 21, 2006, 09:23:56 PM »
ovako imam kao sto vec znate audia 100 s fabrickim zvucnicima u njega i kasetofonom blaupunktovim takodje fabrickim... e sad red je da se uzme cd a ja sam mislio nesto kao na slici da uzmem  jer ima komsija u njegovu a6icu i fino se cuje...ne razmisaljam o ugradjivanju woofera i nekog prejakog ozvucenja onako klasicno...dakle kakvo je ovo cudo na sliku kako bi se uklopilo i ako znate od prilike koliko je para u pg                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

motorsport

• Guest
muzika za audi...
« Reply #1 on: June 21, 2006, 09:39:58 PM »
ovo chudo od SONY-ja nebi trebalo da je preko 120 eura.. inache ovo je novi SONY-jev model za 2006. god., meni se licno ne svidja al ako je tebi ok onda dobro...e sad, naravno, cekamo pele-ta i ostalu ekipu koji ne vole SONY i koji ce pokusat da te odgovore od SONY-ja i da te nagovore na PIONEER... hahaha... :wink: tacno znam sta ce ko da napise vezano za ovu temu :wink:                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
muzika za audi...
« Reply #2 on: June 21, 2006, 09:45:10 PM »
aj ok cekamo mada ne znam sony je jak mada da vidimo sta strucnjaKi kazu :D                    

motorsport

• Guest
muzika za audi...
« Reply #3 on: June 21, 2006, 09:48:32 PM »
znas sta bi najbolje bilo... da ti kazes do koliko bi para cd player, pa da ti onda mi preporucujemo lagano...                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
muzika za audi...
« Reply #4 on: June 21, 2006, 09:55:25 PM »
a tu do 150 €...                    

Offline Filip_pg

• View Profile
muzika za audi...
« Reply #5 on: June 21, 2006, 09:59:06 PM »
aj sam isto vise za pioneer,i ja je imam u kolima,i ne da gruva,nego extra,i to bez pojacala i woofera...                    

pele-79

• Guest
muzika za audi...
« Reply #6 on: June 21, 2006, 10:25:27 PM »
cao momci! :wink:  naravno kao sto znate preporucio bi pioneer i to model deh-4800mp,mp3,wma,4x50mosfet,multicolor display,senzor za daljinac,aktivne skretnice za lpf i hpf,aux in,2 para rca out(jedan sub podesivi 142e za bracu forumase sa ugradnjom naravno!taj model mi ima otac u zamisli audija 100 avanta i extra je!dakle 4 izlaza su spojena na fabricke zvucnike(4 basa i 4 visokotonca),i sve to preko hpf filtera kidam od 125hz,pa onda u gepek pojacalo 1x125rms na kenwood woofer 175rms i naravno to na lpf do 125hz,da gruva i preko aux in spojen dvd sa 7inca tft monitorom! sony zaboravi(jedino sto valja su pojacala)                    

Offline Filip_pg

• View Profile
muzika za audi...
« Reply #7 on: June 21, 2006, 10:30:07 PM »
cao momci!  naravno kao sto znate preporucio bi pioneer i to model deh-4800mp,mp3,wma,4x50mosfet,multicolor display,senzor za daljinac,aktivne skretnice za lpf i hpf,aux in,2 para rca out(jedan sub podesivi 142e za bracu forumase sa ugradnjom naravno!taj model mi ima otac u zamisli audija 100 avanta i extra je!dakle 4 izlaza su spojena na fabricke zvucnike(4 basa i 4 visokotonca),i sve to preko hpf filtera kidam od 125hz,pa onda u gepek pojacalo 1x125rms na kenwood woofer 175rms i naravno to na lpf do 125hz,da gruva i preko aux in spojen dvd sa 7inca tft monitorom! sony zaboravi(jedino sto valja su pojacala)
pele,ja padoh u nesvijest kad procitah ovo...bolje da ja idem da motam sarme no da se ovdje uplicem... :)                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
muzika za audi...
« Reply #8 on: June 21, 2006, 10:33:49 PM »
jes da sam elektrash al ovo... sto veli Gajo tu likciju nijesam ucio:Dpolako za sve ima vremena                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
muzika za audi...
« Reply #9 on: June 21, 2006, 10:40:51 PM »
a pele cekaj de jel woofer 142 € ili je cd te pare...                    

318is

• Guest
muzika za audi...
« Reply #10 on: June 22, 2006, 01:48:16 PM »
HAHAHAHAHA e shta radi pele, izroni da udahne i odje ljude baci u  opshtu nedoumicu shta je htio da kaze? Morash ceshce da odgovarash na ova pitanja (oskrnavicesh retoriku ako se samo sa zicama i zvuchnicima budesh i druzio)! Shala mala!Pele jel stigla prinova?????????????????                    

DRAGANCE

• Guest
muzika za audi...
« Reply #11 on: June 22, 2006, 08:04:12 PM »
i ja sam vise za pionir , posedujem ga , imam dobru mesavinu u kolima , cd plejer PIONIR , pojacalo SAL , trosistemce extra snage marke SONY ( original su ) i na kraju sve to potpomognuto sa extra vuferom INFINITY snage 1230w , sve u svemu extra gruva , samo mi treba malkice jace pojacalo da bi poceo da izbijam kamenje u bubregu                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
muzika za audi...
« Reply #12 on: June 22, 2006, 08:52:44 PM »
hahhahahaa onda otvoris neku kliniku sveti bubreg ka sveti vid :D                    

Offline Filip_pg

• View Profile
muzika za audi...
« Reply #13 on: June 22, 2006, 10:26:38 PM »
ajte momci da ne idemo u off vise,ako neko ima predloge ili nesto slicno,za to ima PP...stavljam LOCK                    

pele-79

• Guest
muzika za audi...
« Reply #14 on: July 04, 2006, 10:57:12 AM »
a pele cekaj de jel woofer 142 € ili je cd te pare...
cd 4800mp je po novoj cijeni za forumase 140e garancija godinu dana, sa besplatnom ugradnjom i naravno objasnjenjem funkcija cd-a i stelovanjem i predlozima da se izvuce maximum :wink: