Author Topic: Sledece okupljanje  (Read 2980 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #260 on: June 01, 2008, 10:19:04 PM »
a bogomi ka da vozi ne znam sto a ne 1.3 pa se trka u pare ili u kola...sprdnja.Nemoj se ti milose trkat s tim sto ti ja zla ocu  ::msn-wink::Mada koliko god da je radjen taj 1.3 to je MALI motor, to je atmosferski motor...nema tu puno da se dobije.Jedino ako taj golf nije olakshan masu.stefane treba si na klip stavi 206 gti, mislice narod da se trkam sa nekim "obicnim"  ::msn-wink::
« Last Edit: June 01, 2008, 10:26:25 PM by aCid_cOokiE »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline stefan123

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #261 on: June 01, 2008, 10:25:01 PM »
Trile....izbacio sam jedan klip....Ocu li stavljat onaj s GTIjem ?? nije los...ako zanemarimo da me imaste ubit jer je onaj bjeza od tebe  rofl
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #262 on: June 01, 2008, 10:31:15 PM »
baci mi ga na PM da vidim kakav je prvo  :party:inace bjezao je on od mene a i ja od njega jer je slajfova masu i presa u moju "traku" hahah
« Last Edit: June 01, 2008, 10:37:14 PM by aCid_cOokiE »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #263 on: June 01, 2008, 10:35:00 PM »
Jebote nebi ima ko muziku da mi spoji stefane, neka si ti prezivia neka.....
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline stefan123

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #264 on: June 01, 2008, 10:42:32 PM »
Trile....iskida sam ga da se kolko tolko ublazi pogreska... rofl ...jes slajfova masu ali nije prelazio u tvoju traku no je izasao iz svoje desno..vieces na snimak...

Offline Edo

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #265 on: June 01, 2008, 10:58:09 PM »
A slusaj kao prvo mene bi bio blam da se hvalim da sam odra Golfa GTI od 150ks a ti oko 200 ks, kao drugo ti si namotao tockove prema njemu i kad si krenuo krenuo si prema njemu on je pustio gas i opet ti se dobro drzao.Al to je sve ok vi se dogovorite i zovite mi ce mo doc nikakakv problem nije pa ce mo vidjet ko ce koga dzaba vam auta od 200ks.A za juga nije problem taman ce nam trebad da se izivljavamo na njega nije problem nikakav.A i za tu alfu imamamo lijeka.Vi se samo dogovorite i mi svi dolazimo da ne ispadnemo barani pi***

Braveheart

• Guest
Sledece okupljanje
« Reply #266 on: June 01, 2008, 11:00:40 PM »
Milose , neka ti neko malo pogleda juga , mislim da ne ide bas kao sto bi trebalo....i sredi taj mjenjac pod hitno, nemoj se probat dok to ne uradis

Offline stefan123

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #267 on: June 01, 2008, 11:03:05 PM »
Aj ne sprdaj se....Okle ove podjele Podgoricani, Barani qrci palci ??

Offline X3M

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #268 on: June 01, 2008, 11:05:55 PM »
a ko zna cesa mu je sve ulecelo u onaj karburator nije ni cudo da ne ide kako treba :)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #269 on: June 01, 2008, 11:06:25 PM »
cujes li mu pricu  jao jaoHahha kad mi se tako dobro drza sto je odusta posle 200 metara kad smo kretali odozgo? promasio brzinu a ? YeahAjde jadan! Super vozite, imate super autice, super bachate pod rucnu.Mene je blam sto perem golfa od 150 ks.CoolSamo se ne nerviraj, sad je lijepo vrijeme, plaze, cure itd, bice sve ok!Bar je lijep grad,
« Last Edit: June 01, 2008, 11:08:11 PM by aCid_cOokiE »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline bmw_fan

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #270 on: June 01, 2008, 11:09:32 PM »
edo, ovo je prva i poslednja opomena.molio bih te da se malo kontolises  ::big_boss:: vazi i za ostale
« Last Edit: June 02, 2008, 03:30:46 PM by bmw_fan »

Offline Filip

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #271 on: June 01, 2008, 11:12:27 PM »
Mislim da stvarno nema potrebe za onakvom pricom, nervozom i prozivkom. "A za juga nije problem taman ce nam trebad da se izivljavamo na njega nije problem nikakav" Ovome ne smije bit mjesta na forumu... Ovdje smo da bi se druzili, razmjenjivali iskustva i josh neke stvari a ne da se svadjamo.... ::thumbdown::u svetu postoji jedno carstvo.... etoo tako :*
« Last Edit: June 01, 2008, 11:14:11 PM by Filip »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #272 on: June 02, 2008, 02:21:16 PM »
Koliko ja vidjeh niko milosa nije opomenuo sto je omalovazavao Golfa iako ne zna o cemu je rijec, Edo nije bzv omalovazavao Yuga - vidjeo je kako ide pa moze da kaze misljenje.Dobro sad Clio VS Golf tu nema price golf se drzao koliko je mogao (do 150 mozda) cak je kad su krenuli i poveo... Ja smatram da nije blam trkat se sa autom skoro iste tezine a koje je slabije 50KS ali mislim da je BLAM hvalit se kako si brzi jer bi to trebalo da je ocigledno u sta nismo bas svi uvjereni...A podjele Barani/Podgoricani ste vi poceli niko nije nikoga prozivao dok nije pocelo prozivanje tipa "sve je bilo OK dok barani nisu poceli da bacaju pod rucnom" zasto su se morali bas prozivat Barani ako smo svi vidjeli da su i drugi bacali pod rucnom (milos sa jugom, peugeot)???Sve u svemu bilo je OK druzenje i bice ih jos samo smatram da treba opominjat i sankcionisat sve a ne pojedince koji prave greske koje cine manje-vise svi clanovi.

Offline brzi_pas

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #273 on: June 02, 2008, 03:04:23 PM »
Evo JA sam napravio podjelu reka' sam "svaka cast baranima doshlo ih je taman ka' nas"Mislim da sam to rekao da bi vas pofalio...Edo ima i za Alfu lijeka siguran budi, ali dok dodjete do Alfe treba prvo 3la da dobijete  rofl (ovo sam se ufura na NFS  rofl ) a posle Alfe???? ::msn-wink::2Fast brate moj, i ja primijetih da su Barane uzeli "na zub" shvatam ja da niste doshli iz Bara da sjedite ispod tende no ste htjeli malo da se vozate i zajebavate, sto se mene tice to je potpuno Ok, samo ne u garaze i pored garaza, jer moze neko nekog parkiranog udarit, naravno i ti Miloshe no ce tebe rec kad te vidim  chair
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #274 on: June 02, 2008, 03:09:55 PM »
Ni ja ne kazem. Nije ovo Podgorica racing club no MONTENEGRO. Ne pravim nikakve podjele. Samo mi se ne svidja rucna-garaza... Shto se na "stazi" desavalo to je druga prica. Ono dje Je Milosh bacao kola pod rucnu nekako moze da prodje jer  je udaljeno od garaze. Swe ostalo je bilo OK. MIlane ja se ne upoznah sa tobom :( Nema ti slike na forum pa te nisam moga prepoznati :P

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #275 on: June 02, 2008, 03:27:10 PM »
Evo JA sam napravio podjelu reka' sam "svaka cast baranima doshlo ih je taman ka' nas"Mislim da sam to rekao da bi vas pofalio...2Fast brate moj, i ja primijetih da su Barane uzeli "na zub" shvatam ja da niste doshli iz Bara da sjedite ispod tende no ste htjeli malo da se vozate i zajebavate, sto se mene tice to je potpuno Ok, samo ne u garaze i pored garaza, jer moze neko nekog parkiranog udarit, naravno i ti Miloshe no ce tebe rec kad te vidim  chair
NIsi ti mijo tvoj komentar je na mjestu i to se shvatilo pozitivno.Naravno Brzi da smo dosli da se malo trkalo da nam prodje dan neko bi morao da izgubi neko da dobije to se zna.A sto se tice okretanja ni ja to ne opravdavam posebno ne glupranje momka sa passatom...
Ono dje Je Milosh bacao kola pod rucnu nekako moze da prodje jer  je udaljeno od garaze. Swe ostalo je bilo OK. MIlane ja se ne upoznah sa tobom :( Nema ti slike na forum pa te nisam moga prepoznati :P
Znam da momak nije bio siguran u kontrolu auta da nebi ni okretao ali je bio 100% siguran u sebe i u auto koje vozi.Nisam te ja vidjeo vidjeh kola ali nisam vidjeo kad si stigao inace bi prisao. Upoznao sam se konacno sa RENAUTSPORTOM i bracom Tuningmanijak. ::msn-wink::

Offline tuningmaniak

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #276 on: June 02, 2008, 03:30:32 PM »
Mogu ti rec Milane ..onako fin si ti momak...pozitivno sam iznanadjen...,salim se, ali mi je krivo sto nismo mnogo ni pricali mozda jesi sa bratom,nego ja oko muzike sam se zabavlja...
« Last Edit: June 02, 2008, 03:35:38 PM by tuningmaniak »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #277 on: June 02, 2008, 08:46:03 PM »
Bili ste obojica oko muzike pa nisam mnogo htio da se zadrzavam da ne smetam kad ne umijem pomoc.Kao sto rekoh u prthodnom postu dosli smo da gledamo neku "akciju" pa sam bio dosta zauzet gledanjem izazivanja a kasnije smo se zanimali i oko lancie tako da... Prastajte

Offline tuningmaniak

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #278 on: June 02, 2008, 08:48:04 PM »
Bice prilike nego meni krivo sto nemogadoh pogledat posteno ona probanja.....

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #279 on: June 02, 2008, 08:50:47 PM »
Jbga bio si opterecen muzikom i rjesavanjem "kvara" u dovodu struje do pojacala i pretrazi izgorelih osiguraca. Sad si makar to makao sa vrata!A bice probanja jos ne boj se!