Author Topic: Sledece okupljanje  (Read 3959 times)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Sledece okupljanje
« on: May 12, 2008, 09:27:49 PM »
Posto se na par okupljanja naslo svega 5-6 momaka i posto su zadnja sve slabija i slabija ajmo sad dok smo na vrijeme da se dogovorimo za sledece ! Odgovara li Vam sledeca Nedelja u podne,podijelimo majice,opalimo par slika,ko moze i ima sa cim provoza se ko nema sjedece samnom u minivana ... Ako je ikako moguce bacite potpis u topic da znamo da ste procitali a ko ne procita dobice poruku ... ocu da dodjemo u sto vecem broju i da pokazemo koliko znamo i umijemo!

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #1 on: May 12, 2008, 09:31:30 PM »
Ja sam procita, imam zelju da dodjem ali neznam kako stavri stoje neznam unaprijedSigurno ce se moc idvojit taj sat-dvaA jesi li siguran da ce majice bit gotove u ovu nejdelju?
« Last Edit: May 12, 2008, 09:38:18 PM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Nemanja

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #2 on: May 12, 2008, 09:38:14 PM »
Procitao.....Doci cu najvjerovatnije.... ::thumbsupup::

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #3 on: May 12, 2008, 09:40:32 PM »
2 tuningmniak : Ajde molim te otkazi te sastanke sa Rusima pa da se vidimo u Nedelju i da ti donesem BUKVAR jer izludjeh od tvog pravopisa !  p.s.ne salim se!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #4 on: May 12, 2008, 09:41:39 PM »
dje nadje bukvar citanku jadanPS: dje mi nadje gresku?

Offline brzi_pas

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #5 on: May 12, 2008, 09:42:32 PM »
Ne vjerujem da cu dolazit..... :party:
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #6 on: May 12, 2008, 09:43:32 PM »
dodjem ako jos ko potvrdi
slam.poke.drop.tuck.dope

Braveheart

• Guest
Sledece okupljanje
« Reply #7 on: May 12, 2008, 09:51:27 PM »
docicu i ja , nikad mi nije problem odvojiti vremena da se druzim sa vama...dako dovedem jos koja auta samnom....

Offline Filip

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #8 on: May 13, 2008, 07:35:48 AM »
E ovako.. u nedelju sam organizovao neki rostilj... Nadam se da ce se se to otkazati i da cu doci, jer imam zelje. Planirate oko 12 sati jel? Znam da su okupljanja nedeljom....  Moze li subota? Cak ce u subotu bit 27 stepeni...
« Last Edit: May 13, 2008, 07:38:35 AM by Filip »

Offline devil_may_cry

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #9 on: May 13, 2008, 09:41:23 AM »
docu da ebe oca,ako bog da sa hondom,ako ne taxi sluzba -_-
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline vuki

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #10 on: May 13, 2008, 09:49:41 AM »
ne mogu da vijerujem da neko iz pg ne moze izdvojit sat-dva da dodje na druzenje nedjeljom...  \silly3

Offline tuningmaniak

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #11 on: May 13, 2008, 09:59:43 AM »
a sto ces neko ima obaveza, neko...

Offline SFU

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #12 on: May 13, 2008, 10:00:20 AM »
prochitao, ali bojim se da treba malo "dalji termin" da bi se masovnije i ljepshe okupili a ne ovako svake nedelje da pokushavamo!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline vuki

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #13 on: May 13, 2008, 10:26:50 AM »
a da okupljanje bude  na primorije?   really!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #14 on: May 13, 2008, 10:58:10 AM »
Cek cek,na zalost manjina se mora prilagoditi vecini tako da cemo se naci u PG ! A predlog za primorje je isplativ nedje kad odlucimo svi da podjemo da se kupljemo i da nadjemo neku plazu dje se mozemo svi smjestiti i parkirati pa da ostanemo citav dan.  MOLIM VAS jos jednom da se skoncentriseti i da pogledate vase rokovnike/beleske i da kazete mozete li doci sledeci vikend tacnije Nedelja u 12:00 !

Offline SFU

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #15 on: May 13, 2008, 12:01:49 PM »
evo provjeravam - jok ja!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Braveheart

• Guest
Sledece okupljanje
« Reply #16 on: May 13, 2008, 04:14:20 PM »
za to si vazda korektan bio i fala ti!A i sladak si
xaxaxa ,ovo nesto na rachun fudbala 100% ... e zato se IZVINJAVAM svim kolegama sa MR-a , ali oba puta sam bio sprijechen da dodjem...necemo o razlozima sad  crazy fist a imao sam zelju vjerujte mi....nego da ne idem dalje u off, dolazim ja sigurno na kombinat sa jos dva druga pezo 206 i bmw 318....eto mislim da je posteno s moje strane .... a Trile , sto ne vidis ti sa Markom Marasem da dodje on s onim motorom njegovim i da povede kojeg druga posto ga cesto gledam da se vozi u drustvu nekih finih motora , al nikako da se pofatamo da mu kazem da dodje jedan vikend....mislim da bi bilo fino da imamo i koji motor pored auta....

Offline Filip

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #17 on: May 13, 2008, 05:29:36 PM »
Ne mogu ni ja. Vec sam naveo razlog. Zao mi je.... Ajmo prvog juna????

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #18 on: May 13, 2008, 06:15:01 PM »
za to si vazda korektan bio i fala ti!A i sladak si
xaxaxa ,ovo nesto na rachun fudbala 100% ... e zato se IZVINJAVAM svim kolegama sa MR-a , ali oba puta sam bio sprijechen da dodjem...necemo o razlozima sad  crazy fist a imao sam zelju vjerujte mi....nego da ne idem dalje u off, dolazim ja sigurno na kombinat sa jos dva druga pezo 206 i bmw 318....eto mislim da je posteno s moje strane .... a Trile , sto ne vidis ti sa Markom Marasem da dodje on s onim motorom njegovim i da povede kojeg druga posto ga cesto gledam da se vozi u drustvu nekih finih motora , al nikako da se pofatamo da mu kazem da dodje jedan vikend....mislim da bi bilo fino da imamo i koji motor pored auta....\
nisam mislio na fudbal nego ozbiljno za okupljanjaKad si rekao da ces doc, doshao si.Trka si se vazda ili cijepa gume, uglavnom bio si tamo, to cijenim.A pitaj marka, ne prodje okupljanje da mu ne posaljem sms ili na facebook javim da ce bit okupljanje pa da dodje.I njemu i drugu Borisu sa meganom rs plavim.Ali mozda su i svracali nedje pa vide nema nikoga i razocaraju se.TRT!I zva bi onoga tuning-doKa ili kako vec sa onom hondicom malom i druga mu sa hondOM velikom, no ih na forume nema a broj im nemam. I oni imaju drugova pa neka zovu...ja ne znam sto vishe da cinim
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Rakso GSi

• View Profile
Sledece okupljanje
« Reply #19 on: May 13, 2008, 09:15:23 PM »
doci cu i ja, povescu druga taman je kupio audi 100 2.8e v6 pa da ga probamo.nije 100% da cemo doc al ako budemo u pg doci cemo sigurno punk
get in sit down shut up hold on