Author Topic: extra ozvucenja  (Read 2085 times)

Offline shajo

• View Profile
extra ozvucenja
« Reply #40 on: August 30, 2006, 01:22:17 PM »
hehehehehhehehehnekate djaolice mlade nekate zaebancije.hehehehehehkako se pele slatko nasmijahahahahaah filipe hehehe ja radim po neshto ne zaebaem se ka ti odje po vas danoli da uzimash onu muziku filipe?
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline Filip_pg

• View Profile
extra ozvucenja
« Reply #41 on: August 31, 2006, 07:07:32 AM »
ja ocu,evo sam danas dosa u pg,cujemo se ovih dan dva...moze,da se nadjemo nedje?a i ti pele-u nemo' se nista smijat,evo te cekam za onaj cd kao novu godinu,reka je brat oce,samo tebe cekamo...
« Last Edit: August 31, 2006, 07:09:15 AM by Filip_pg »

pele-79

• Guest
extra ozvucenja
« Reply #42 on: August 31, 2006, 07:54:27 AM »
[!--quoteo(post=5997:date=Aug 31 2006, 07:07 AM:name=Filip_pg)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Filip_pg @ Aug 31 2006, 07:07 AM) [snapback]5997[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ja ocu,evo sam danas dosa u pg,cujemo se ovih dan dva...moze,da se nadjemo nedje?a i ti pele-u nemo' se nista smijat,evo te cekam za onaj cd kao novu godinu,reka je brat oce,samo tebe cekamo...[/quote]tvome bratu iskljucen tel.po citav dan,jedino telepatijom da ga dobijem [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]evo sad ga zovem,zvoni za divno cudo ali vi u pg vec upali u zimski san,10sati je bre!!! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
extra ozvucenja
« Reply #43 on: August 31, 2006, 07:59:34 AM »
ma on je iz bara,i nemas ga sto zvat prije 3-4,to je neradnik...ali bez sprdnje,oce da uzima to...

Offline shajo

• View Profile
extra ozvucenja
« Reply #44 on: September 01, 2006, 02:37:47 PM »
filipe nemoj zamjerit zbog one muzike.uzeo mi je i pojachalo sve u paketa da ako nadjemo nshto malo boljSHe

Offline Filip_pg

• View Profile
extra ozvucenja
« Reply #45 on: September 01, 2006, 03:12:08 PM »
ma nije to problem...nema veze,nego sam ja ozbiljno mislio to da uzimam...nadji nesto tu do 150 eura,neki fini cd,i 2 zvucnika pozadi,malo veca,da se mogu cut...

Offline shajo

• View Profile
extra ozvucenja
« Reply #46 on: September 05, 2006, 11:16:50 AM »
a nemash problema  stari moj.reci shto te ineresuje najvishe

Offline stefan123

• View Profile
extra ozvucenja
« Reply #47 on: September 05, 2006, 05:35:21 PM »
Vidjeo sam polovno pojacalo Magnat Classic 360 2x90 + 180W / 4oma i kosta 30€ (sofort kaufen - moze odma da se kupi) i postarina 20e - eto super pojacala za dobro ozvucenje kola za 50€ !Jos se ubaci cetri zvucnika u vrata i jedan woofer tipa keenwood 25cm ili slicno i super !
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Filip_pg

• View Profile
extra ozvucenja
« Reply #48 on: September 05, 2006, 07:03:51 PM »
ne znam sajo brate,vidi neka 2 zvucnika malo veca za zadnju soferku i neki cd fini...tu do 150-160 "keka"...

Offline shajo

• View Profile
extra ozvucenja
« Reply #49 on: September 08, 2006, 02:03:59 PM »
stefane daj da se kupuje to ondaK odmaK

Offline stefan123

• View Profile
extra ozvucenja
« Reply #50 on: September 08, 2006, 03:32:13 PM »
Potrazi na ebay.de bilo ih je nekoliko po toj cijeni i pisalo je sofort kaufen sto znaci da ih mozes odma uzet po cijeni koja pise a to je 30€ i postarina je oko 20€ !
« Last Edit: September 08, 2006, 03:32:26 PM by stefan123 »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
extra ozvucenja
« Reply #51 on: September 11, 2006, 10:28:38 PM »
Ja imam jedno suvo pojacalo nista ne znam o njemu (doslo mi je sa autom iznad komandi za gas pa malo desno zaboravio tip da ga skine [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] ) slikacu ga necim pa cu izbacit da vidite valja li sto pise samo 100W i ima 4 izlaza i jos neke stvarcice al se ne razumijem pa necu da pricam

2.8 Quattro

• Guest
extra ozvucenja
« Reply #52 on: September 12, 2006, 01:14:02 PM »
  Mozeli mi ko rec za kalibru sivu, ima extra snaznu muziku ubija.  Ne mogu se sjetiti koje su bile tablice ali momak je stvarno ugradio extra muziku.  Dali ko od vas poznaje vlasnika kalibre volio bih cisto da pogledam ozvucenje.

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
extra ozvucenja
« Reply #53 on: September 12, 2006, 06:45:26 PM »
znam jednu sivu iz dalmatinske cuo sam da ima ludilo od muzike u nju...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

motorsport

• Guest
extra ozvucenja
« Reply #54 on: September 12, 2006, 07:08:13 PM »
ja danas prichah ispred ekonomskog sa tim momkom sto vozi sivu calibru... inache momak je bio registrovan na nas forum dok smo bili na starom serveru pod nick-om LEXMAUL... nego ja danas nesto nisam obraco paznju na tu muziku [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
extra ozvucenja
« Reply #55 on: September 12, 2006, 07:10:59 PM »
bilo je price o tome nedje prije kad sam rekao da mi je drug rekao za kondezator da mu je nitro [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: September 12, 2006, 07:11:10 PM by Tico »
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline shajo

• View Profile
extra ozvucenja
« Reply #56 on: September 13, 2006, 09:11:18 AM »
znam ja momka audioban je chini mi se i trese kao luda

Offline stefan123

• View Profile
extra ozvucenja
« Reply #57 on: September 13, 2006, 06:05:07 PM »
Evo citam danas prvi broj (ustvari 13 ali brvi koji dolazi u CG ) Hi-Filesa i slucajno nailazim na "drajver" pa eto da postujem sliku (jes da je loseg kvaliteta jer je slikano aparatom a ne skenirano) i da dokazem da sam u pravu sto se "drajvera" tice !  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] Pozdrav.

Offline shajo

• View Profile
extra ozvucenja
« Reply #58 on: September 13, 2006, 06:33:02 PM »
vazikoji je to list nisam u toku?imam ja za tebe neke knjige doktora zvuka riharda merca i njegove druzine.ne osvrcem se ja na te listoveja velim brate nisam ja neki doktor profesor samo znam da se izrazavamna kraju krajeva znam kako se kod nas zovene bjezim od toga da se to tako zove.ako je to tako zashto ne vidjeh ni na jedan zvucnik da pise driver sem na visokotonce,koji se zovu drajverito mi pojasni

Offline stefan123

• View Profile
extra ozvucenja
« Reply #59 on: September 13, 2006, 07:59:23 PM »
List je Hi-Files jedini "domaci" ( iz Srbije mada je od prije par dana poceo i sa prodajom kos nas) koji se bavi Hi-Fi opremom (zvucnicima,pojacalima....) !Pa sad ne vjerujem ni ja svim listovima ali glavnog odg. urednika znam...osim toga ne pricam na osnovu lista vec sam to cuo od mnogo ljudi!A pa jbg aj ti meni objasni zasto je vidim na kutiji "vrhunski zvucnici 5000W" a cijena 5-10€...imaju par W i kvaliteta su "pomalo diskutabilnog".Ja ne kazem da zvucnik nije zvucnik...ali nisam ni je izmislio to "drajver" nego sam procitao,cuo...Ne znam za tebe ali ja sam gledao na mnogo mjesta i da pise bas driver , midrange driver i naravno tweeter driver ...[a href=\\"http://www.visaton.com/en/chassis_zubehoer/tiefton/index.html\\" target=\\"_blank\\"]http://www.visaton.com/en/chassis_zubehoer...fton/index.html[/a][a href=\\"http://www.visaton.com/en/chassis_zubehoer/tiefmittelton/index.html\\" target=\\"_blank\\"]http://www.visaton.com/en/chassis_zubehoer...lton/index.html[/a]Mada to sve nema veze kako ce ko da ga zove - vazno je da se razumijemo ! Tacno je i kako ga ti zoves i kako ga ja zovem...Pozdrav !
« Last Edit: September 13, 2006, 07:59:58 PM by stefan123 »