Author Topic: rus i amerikanac oci u oci... (samo za one koji mogu podnjeti rucni rad)  (Read 184 times)

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Rusija, velika zemlja, i Amerika kazu... Crna Gora je tek zemlja jer tamo su se susrele ove dvije sile...Kazaljke su se vratile, u doba hladnog rata smo... U Budvi se odlucuje koja sila ce biti jaca...Prvo odmeravanje snaga preko rezervoara...kako to izgleda iz daljinenekako se okrecem AmerikancuNo, onda je nastupila druga runda, kako zvuci slabasni S&S od 1600 kubika sa nekakvim otvorenim topovima vristeci oraomada ni rus iz jednog cilindra i 350 ccm nije zaostajao, ipak je to najveci serijski dvotaktni jednocilindras...Hm...Neka mi zamjere ljubitelji ruske tehnike, ali ja ipak sjedam sa ogromnim zadovoljstvom na amerikancamada ja kao djete nastolo u doba socijalizma ne razumijem ove kapitalisticke sprave, pa samim tim i ne snalazim se pronalazenjem neutralai onda nalazim gomilu zamjerki, pogledaj tu nesimetriju, sa jedne strane izduvi, sa druge bisaga, mislim, stvarno...Evo jedna fotografija (od mnogih) tamo nekog mopeda...
« Last Edit: May 02, 2008, 08:12:00 PM by Wulfy »

Offline brzi_pas

• View Profile
 respectOdlicno napisano, a ovo za ne razumijevanje kapitalistickih sprava  respect
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Marinovic

• View Profile
A dje je slikano ovo,amer mi je dobro poznat mada mi se cini da sam danas vidio oba parkirana zajedno u Kotoru,amerikanac je sigurno bio al nisam uspio da primjetim jeli ovaj rus bio ispred njega....

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Slikano je u dvoristu moje kuce, i rus i amerikanac imaju tablice iz boke-kotorske, tamo ljudi zive, a danas su navratili do mene  ::msn-wink::Od Bijele do Budve i natrag isli su oko zaliva, i vjerovatno su se zaustavljali u Kotor.

Offline Domo_TS

• View Profile
hahahha zanimljivo kao i uvijek od tebe wulfy  ChopperEmo mogao si malo vishe prichati o ,,neunishtljivom,,  rusu. respect

Offline devil_may_cry

• View Profile
extra su. ::wub::wulfy,svaki post sto se tice motora ti je za medjalju ::thumbsupup::
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

sparco

• Guest
e boze ovi sto vozi iz prave ovoga rusa, nista ljepsi od motora nije hehehehehehe pozdrav za najboljeg elektricara i alfistu , dva coeka, u primorje

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
a cus...

sparco

• Guest
rus i amerikanac oci u oci... (samo za one koji mogu podnjeti rucni rad)
« Reply #8 on: June 02, 2008, 07:52:35 AM »
hahahahahahaha kako izvuce keca iz rukava  :vampire: