Author Topic: jedna nedoumica :)  (Read 158 times)

Offline devil_may_cry

• View Profile
jedna nedoumica :)
« on: April 30, 2008, 11:13:48 PM »
Moze li se vozit auto sa jednom tablicom samo,a da ne dira policija?ima jedan momak u ct,pezo sportski,laki mu naprijed pise,iza normalna tablica...znaci moze li se to uradit a da nema reakcija policije? :)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

motorsport

• Guest
« Reply #1 on: April 30, 2008, 11:20:50 PM »
ne moze...

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #2 on: April 30, 2008, 11:52:01 PM »
zakonski ne moze....a neko vozi i bez tablica....tako da..
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #3 on: April 30, 2008, 11:54:59 PM »
ako imas vezu..sve mozhe..a CT je mali grad.. :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #4 on: May 01, 2008, 01:00:44 AM »
ovaj moze,eo po godine vozi...a posto sam ja vladin coek,mocu i ja da ebe oca hahah :p

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #5 on: May 01, 2008, 10:30:04 AM »
Sad su kazne za sve koji nemaju tablice i koji nemaju tablice kakve su uvedenu u saobracajnoj,tako da nemoze jedino nazad da stavis ....

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #6 on: May 01, 2008, 10:32:14 AM »
a znaci nazad mogu bez problema jel?nece me dirat za to?

motorsport

• Guest
« Reply #7 on: May 01, 2008, 10:46:11 AM »
opet ponavljam, ZAKONSKI NE MOZE, moras imat obje tablice originalne.... e sad ne znam zasto si uopste otvarao topik kad si sila tolika i ne 'ebes zakone, i sam si sebi dao odgovor da "moze" ??? koja je poenta?

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #8 on: May 01, 2008, 10:58:26 AM »
Ako cemo zakonski cak i zamjena tablica (nekom ljepsom  really! ) se smatra kao falsifikatom jerTABL?ICE su dokument izdat od DRZAVNOG ORGANA. Tako da mozes odgovarati (dodatno da ti se nakaci, sto je u praksi rjetkost) i za falsifikovanje dokumenata.  ::msn-wink::Ako si sila da zakon ne vazi za tebe, zasto si otvaro ovaj topic? Da se pohvalis?  ::thumbdown::

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #9 on: May 01, 2008, 11:04:51 AM »
Ne moras stavljat...ionako ti ih policija ne vidi od dima  rofl
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #10 on: May 01, 2008, 11:16:58 AM »
a znaci nazad mogu bez problema jel?nece me dirat za to?
Kao sto ti par njih rekose,nemoze nikako ni plasticna ni naljepnica,ni nista sem originala,ja rekoh nazad moze,isto nemoze ali kad te vidi milicija vidi ti prvo prednju originalnu,a ne vide zadnju,a ovako da ti vidi prednju neku tamo,odma ce te zaustaviti pa da postujes sve propise....

Offline Laki

• View Profile
« Reply #11 on: May 01, 2008, 11:24:41 AM »
ovaj moze,eo po godine vozi...a posto sam ja vladin coek,mocu i ja da ebe oca hahah :p
Kod nas sve moze
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #12 on: May 01, 2008, 12:20:57 PM »
@motorsport,wulfy vi ocigledno ne prepoznajete salu i kad gola igra pred vama?  roflniste mozda primijetili da se sprdam kad sam to reka?odma sa pricom standardnom "sto se fali sto sa fali"...a ja se sprdam ustvari...htio sam da vidim moze li se to,jer ne poznajem zakone a interesuje me.vidim pojedinci mogu,pa da se raspitam jer bi rado to stavio.dobio sam odgovor,moze lock,i ubuduce razmislite prije no sto napisete,jer ispada sa se ja kurcim odje :/

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #13 on: May 01, 2008, 01:26:10 PM »
Jesi li ti lud, nebi se Tebi odje niko kocio, Ti si "mudoviste" sa Cetinja!!!!! roflE ovako po zakonu NE MOZE i NE SMIJE! E sad ako imas kakvu vezu kod nas moze al sto ce ti da te zaustavljaju svaki put kad Te vide, pa dok provjere imas li vezu ili ne, sto ce ti to kutarisanje?? Mene kad zbog rutinske kontrole zaustave pa se nezgodno osjecam!! Sve je to fino (da imam kakve sanse ja bi je prvi stavio) al netreba ti to petljanje s njima. Kolko sigurno znas nisu oni mnogo inteligentni (cast izizecima) a ima ih svakakvih, e sad da ti nega dalabu pravi problem i da ti uzme po ure vremena - a-a ne vrijedi to toga!!!!Pozdrav za Cetinje!!!!!!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!