SMF - Just Installed!
vidjeh maniaka starijeg na drac,na semafore,pokusa` nesto sa nekom meckom,ali... roll2
Quote from: ObeliX on March 26, 2009, 01:01:13 PMvidjeh maniaka starijeg na drac,na semafore,pokusa` nesto sa nekom meckom,ali... roll2da nije sa c klasom ::busted_cop::
kad me vidje? da nisam ishao ono malo...oni...brze? jer sam kod mashe imao okrsaj sa devilovom hondom, koju ne vozashe devil nego momak koji reche da se auto uopste ne prodaje !?Mora da je neka druga plava civic vti sa angel-eyes i bolesno dobrim zvukom ::bleh::
sta je, devil kupio civica?
Quote from: vuki on April 03, 2009, 08:02:50 AMsta je, devil kupio civica?evo ga kupuje vec duze vrijeme...ali je ovaj put valjda ISPRAVE.Ali momak veli 'auto se ne prodaje' . A koliko znam samo ima jedna ta honda vti (160+ks) sa 'angel eyes' , stopovima nekim, izduvom itd itd.vlasnik je bio na forumu kratko. Ne znam jel onaj isti sto je dolazio sa galantom v6 na kombinat ili drug mu.tako nekakoMozda je neka zavjera u pitanju
PS: Qrtza ti ovo ne valja
Vidjeh danas nedje oko 2,3 sata dok sam vozio biciklo ::bicycle:: motobikeR-ovog Megana, na 'stari airport' :tease: