SMF - Just Installed!
Renault N1 ako je bio u ct danas(plavi senik,mne nazad ),probah da ga preteknem,al ne dade ::bleh::
Majka mi je rekla da moze ...
Sto safrana ? da nema koji iz 94 bi-turbo u cetinje ???Mogao si se javit da makar tu ruku pruzimo no kad je bio devil sa nama jasno mi je sto nisi ... salim se naravno ...
Ja vidjeh momka sa crvenom H integrom u Kotor i neka plava mala sa njim,vozi 30km/h ... isto vidjeh dva bijela r19 16v,pa onda jednog 172/182 plavog ... vidjeh dosta lijepih kola i zanimljivih, svi se voze u krug,vidi se da su dokoni ...
Quote from: Renault N1 on September 05, 2008, 10:51:39 PMJa vidjeh momka sa crvenom H integrom u Kotor i neka plava mala sa njim,vozi 30km/h ... isto vidjeh dva bijela r19 16v,pa onda jednog 172/182 plavog ... vidjeh dosta lijepih kola i zanimljivih, svi se voze u krug,vidi se da su dokoni ... a ti oko zagoricha napravio stazu za trkanje i rekorde obarash...
Quote from: SRT8 on September 17, 2008, 08:47:08 PMQuote from: Renault N1 on September 05, 2008, 10:51:39 PMJa vidjeh momka sa crvenom H integrom u Kotor i neka plava mala sa njim,vozi 30km/h ... isto vidjeh dva bijela r19 16v,pa onda jednog 172/182 plavog ... vidjeh dosta lijepih kola i zanimljivih, svi se voze u krug,vidi se da su dokoni ... a ti oko zagoricha napravio stazu za trkanje i rekorde obarash... od malih nogu ...