Ne kazem ja da si CKB banka!!!! Baj 'd' vej: kad cemo se vise obalcit u te body majcice??? roll2Ja sam mislio da se napravi nesto samo za forumase!!! A kad bude sledeci slalom ja sam dolje, to obavezno necu propustit! (ako nebude opet na vaskrs rofl ili u vrijeme ispita ili ako ga uopste bude jer kako vidju ta im organizacija nesto neuspjeva najbolje)?!?!?!?! happy2Ne vjerujem da tu treba neka posebna klasa za dizelace, a po mom misljenju nije ni nesto bitno kolko je jako auto za slalom, vec trim ogibljenja i sposobnost vozaca, mada mozda i grijesim. Sve zavisi kako se organizuje slalom (je li klasicni slalom, ili ima jos nesto u sastavu tipa: sjeverni jelen, izbjegavanje raznih prepreka, ubrzavanja + kocenje, slalom u rikverc, ili pak da se odveze cijela neka zamisljena staza sa slalom na kraju)!!!!To May Devil Cry: Nemozemo mi protiv tebe na Lovcen, jesi li Ti krejzi, da masinu izgorim do gore pa da mi nepomaze ni ta Voda sa Korita Ivanova really!A i lako je tebi, ti ako se stropostas s Medjedom dolje niz te litice Cetinjske nemoze ti biti nista. A da imam kaku benzinjaru da mi je nije zao, vala bi Ti pokaza! ::angry2::