Author Topic: Home Reunion Vol.1  (Read 3822 times)

Mirza_PG

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #240 on: September 04, 2006, 07:51:11 PM »
I ja bih dosha' sa vespom, eventualno meganom tako da bi mi bilo banja na spira mugoshu... A jedno pitanje da postavim-Da li bi vam smetalo kad bi dolazio da dodjem sa drugom , on vozi alfu 164 2.0 twin spark pa bi bilo malo trke i sa njim ??

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #241 on: September 04, 2006, 07:52:51 PM »
ma ne jos bolje...odlicno dovodi ga [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #242 on: September 04, 2006, 07:57:48 PM »
ma dovedi koliko god pozelis drugova, to je jos bolje... da okupljanje bude vece... a nebi bilo lose ni neku "ribicu" da povedete , ovo -ono  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  cisto ono.... mislimmmm....  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  ahahahaa

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #243 on: September 04, 2006, 07:58:36 PM »
ada e ... no ne znam jel problem prevoz za ribicu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #244 on: September 04, 2006, 08:02:30 PM »
nikak'i problem nije.... caly je vazda spremna za ribice [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #245 on: September 04, 2006, 08:05:24 PM »
totototoototototototototototototot gazda [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] jos ima borova onamo ishj

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #246 on: September 04, 2006, 08:33:24 PM »
Digitalni obavezno,a i ribice. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #247 on: September 04, 2006, 08:38:07 PM »
RS-6 ne zaebai nego ima da dodjes na ovaj sledeci skup...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #248 on: September 04, 2006, 08:38:22 PM »
ok ja postavljam slike onda [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #249 on: September 04, 2006, 09:54:21 PM »
znaci sledeca nedjelja na spira mugosu,u koliko,da se opet nadjemo na dekar petrol pumpu,pa na spira...ja nosim digitalac,dolazim vespom,samo da nas vrijeme posluzi...mozemo li probat neku listu da sastavimo ko bi dosa?1.Filip_pg vespom-od opreme: digitalac,ako treba moze i kameraajte sad dalje vi...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #250 on: September 04, 2006, 09:57:37 PM »
2:Tico biciklom od opreme papirne maramice [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #251 on: September 04, 2006, 10:01:20 PM »
hahaaa... vi opusteno mozete napraviti neki moto - biciklisticki skup...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #252 on: September 04, 2006, 10:02:23 PM »
mozda ce drug doci mugija cu zvatdakle jel konacno 17.09
« Last Edit: September 04, 2006, 10:02:44 PM by Tico »

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #253 on: September 04, 2006, 10:06:01 PM »
konachno... znaci 17.09. nedelja, u 17:00h, shpiro mugosa..e sad da vidimo:1. Filip_pg vespom-od opreme: digitalac,ako treba moze i kamera2. Tico biciklom od opreme papirne maramice 3. motorsport [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] 4.5.6.

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #254 on: September 04, 2006, 10:30:51 PM »
1. Filip_pg vespom-od opreme: digitalac,ako treba moze i kamera2. Tico biciklom od opreme papirne maramice 3. motorsport  4. SFU - ka domacin (a u PG) svaki put prvi dolazi!Neshto mi se ne dolazi na shpira (bolje mi je na kombinat) a gazda mogao bi pokupiti brojeve telefona na vrijeme da okupish solidnu ekipu pa tek onda odredite datum! (znam ja da ste se uzeljeli mene i "is"-a al nije mi svejedno da ja iz NK vishe puta dolazim od vishe od polovine aktivnih forumasha [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /] )

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #255 on: September 04, 2006, 10:43:54 PM »
1. Filip_pg vespom-od opreme: digitalac,ako treba moze i kamera2. Tico biciklom od opreme papirne maramice 3. motorsport 4. SFU - ka domacin (a u PG) svaki put prvi dolazi!5. X3M - ruke u dzepove [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] i kola pod g..... of kors [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #256 on: September 04, 2006, 10:50:24 PM »
evo mali edit...da se lakse "povatamo"...1. Filip_pg-vespom-od opreme: digitalac,ako treba moze i kamera  (069/239-506 dostupan 24h)2. Tico biciklom od opreme papirne maramice 3. motorsport 4. SFU - ka domacin (a u PG) svaki put prvi dolazi!5. X3M - ruke u dzepove [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] i kola pod g..... of kors [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #257 on: September 05, 2006, 10:23:10 AM »
1. Filip_pg-vespom-od opreme: digitalac,ako treba moze i kamera (069/239-506 dostupan 24h)2. Tico biciklom od opreme papirne maramice 3. motorsport 4. SFU - ka domacin (a u PG) svaki put prvi dolazi!5. X3M - ruke u dzepove  i kola pod g..... of kors 6. FOX - BMW_FAN - dolazi sigurnooo (067 45 45 39 "zowi kad osh" hahaha)

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #258 on: September 05, 2006, 11:27:43 AM »
donijecu ja salamu i malo lebahahahhahahahasad sam free ne radim vishe fax pocheo pa cemo da se kidamoja sam zashto se tiche kombinata   padosmo nas 3 prje neku noc sa tim shto su meni kuci  doshli.bila je vrhunska bjezanija OPET hahahahhatako da na kombinat ne doplazi u obzir.riziiik
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #259 on: September 05, 2006, 01:22:44 PM »
Ja nista ne obecavam(kao prosli put),jer neznam dali cu tad imati prijavu ispita.Ako budem dolazio kako da dodjem do tamo tj.do spira? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI