Author Topic: Home Reunion Vol.1  (Read 3757 times)

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #40 on: July 04, 2006, 09:53:01 PM »
Evo da se i ja izjasnim.Marina nije losa,ali ce se naci setaci tako da po mom misljenju ne pruza neku veliku bezbjednost,a i policija je tu.Sto se tice opstne izgleda mi nekako malo,jedino ako bi bio slobodan poligon auto skole clio.Ostalo mi nista ne pada na pamet za sad,jedino bulevar sto je nemoguce. :evil:                    
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #41 on: July 04, 2006, 11:10:22 PM »
bio sam ja na tu trku kad je susi izletio, ona lokacija je extra, mozda je malo daleko ali.... a ima li saobracaja onuda?                    

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #42 on: July 05, 2006, 06:36:42 AM »
qqbarani ima li neka propala firma u Baru (kod nas to nije problem) pa na njen parking ili slichno?Neka skrivenija lokacija a ne riva!                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #43 on: July 05, 2006, 08:42:26 PM »
U bar nema nista tipa "propala firma" , ustvari ima ali su to sve mali prostori. Jedino pologon auto skole Clio.                    

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #44 on: July 05, 2006, 10:37:06 PM »
Mozemo li ikakav manji drag odrzat na toj lokaciji ili bilo dje u baru!Svejedno daj da se prvo okupimo, upoznamo, poprichamo to je sad najbitnije! Pa onda brzi ponovni sastanak na grblju!Moze li?                    

pele-79

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #45 on: July 06, 2006, 08:31:03 AM »
bio sam ja na tu trku kad je susi izletio, ona lokacija je extra, mozda je malo daleko ali.... a ima li saobracaja onuda?
nema saobracaja sto je povoljnost!                    

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #46 on: July 07, 2006, 04:41:05 PM »
meni je svejedno gdje god da bude...  :wink:  al opet ako u Bar nema neka lokacija pogodna za tu priliku onda bolje da bude ova solucija sto pele kaze...nego pele gdje tacno dodje to...??                    

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #47 on: July 07, 2006, 07:09:39 PM »
Aj stavi motorsporte da glasamo!Meni bi bolje odgovarao bar ali moze dje god ocete!                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #48 on: July 07, 2006, 09:05:15 PM »
Meni pg ko ce se lomit do dolje  8)                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #49 on: July 07, 2006, 09:36:20 PM »
ali dajte prije svega da se napravi neka lista ko bi dosao...ne valja dogovor ako se ne zna ko,sto,dje,kad...                    

pele-79

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #50 on: July 08, 2006, 07:28:56 AM »
meni je svejedno gdje god da bude...  :wink:  al opet ako u Bar nema neka lokacija pogodna za tu priliku onda bolje da bude ova solucija sto pele kaze...nego pele gdje tacno dodje to...??
dje dodje?vidi se da dosta vremena provodis u pg!he,he! znas dje je eko pumpa na radanovice?e pa odma iza nje :roll:                    

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #51 on: July 14, 2006, 11:17:28 PM »
Kao shto rekoh, da cu vam reci kad neki od nas idu da se "zezaju" sa kolima, Subota (ova) na kombinat oko 19h, pa ko je iz Pg-a neka svrne, biti cemo nas par drugara. :wink:                    
Nobody move, nobody get hurt!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #52 on: July 16, 2006, 09:05:31 PM »
koliko ve je bilo  :?:                    

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #53 on: July 17, 2006, 03:00:12 AM »
Ma bila je mala nasha ekipica, nismo se neshto ni "trkali", ali smo se fino zezali.Posle dodjoshe neki likovi sa Yamahama i vidjoshe kod nas motor, stadoshe pa probanje, pa dodje Shabo Djukic i zabavi nikad kraja!                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #54 on: July 17, 2006, 03:55:25 PM »
jel istina za shaba da je pilotu trazio avion da vozi govoreci mu:daj mi ga malo na ovu pravinu :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :?:                    

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #55 on: July 17, 2006, 05:33:19 PM »
za shaba sto god cujes,istina je... :lol:                    

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #56 on: July 17, 2006, 08:05:26 PM »
za shaba sto god cujes,istina je... :lol:
Dobar odgovor!Pojma nemam, nismo neki prijatelji tako da,,,,,, ali umije da kaze..... cudo jedno!                    

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #57 on: July 17, 2006, 08:35:04 PM »
braco moja slusajet tek sam sad pogledao ovo cudo (da ga tako nazovem)ja bih vrlo vrlo rado dosao,i mogao bih vam napraviti mnogo dobre flaere(sobzirom da sam maturirao dizajn) sto se mene tice mislim da bi bilo najbolje da se skupimo mi drustvo i da ne pravim nikakve letke (jer bi pajkani dosli sigurno-ovo je spijunska zemlja)a sto se tice lokacije gdje se vi dogovrorite meni je sve jedno mada bih bio srecniji puno kad bi bilo u pg.e da i na mene ne racunajte slobodno sto se tice exzibicija sa autimavozim  nekih 4mjeseca (znam po nesto i solidno vozim za raliku od drugih)ali bih mogao da snimam kamerom ili da fotografisem (ali bih morao da pozajmim kameru prvo ((: )e da ukoliko nebi pravili nikakve letke i slicne stvari bilo bi pravo ilegalno tuning okupljanje ((:a postarati cu se da dovedem malo cura i neke drugove...e da pogledajte u galeriju bembarice moje mile dodao sam par jos (:                    

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #58 on: July 17, 2006, 10:02:42 PM »
Bitno je da se okupimo, upoznamo itd bice okuplanja cheshce!                    

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #59 on: July 18, 2006, 12:36:21 AM »
totooo.... treba curica da se dovede... ovo ono :wink: