Author Topic: Home Reunion Vol.1  (Read 3791 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #20 on: June 24, 2006, 09:44:29 PM »
Kad odlucite tacan datun neka MOTORSPORT postavi na forum ili neka obavijesti sve clanove mail-om a za bar cemo se pobrinut ja i lakica. 318 pobrinucemo se za felne i gume samo da se to organizuje.                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #21 on: June 24, 2006, 10:05:25 PM »
ja bi dosa biciklom jer kola imam a nemam polozeno :D mada bi i jednog duga poveo al kad bi to bilo u pg nedje jer starno biciklom do primrorja...nemam kad :Dkad ce bit to i dje                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #22 on: June 25, 2006, 11:23:46 AM »
pa ajde onda nek to bude druga polovina avgusta... valjda cemo do tad imati jos clanova na forumu pa ce nas vishe bit... :wink:                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #23 on: June 25, 2006, 01:04:51 PM »
ljudji... ja cu najvjerovatnie dojc samo ako bude nedje po pgu... Kad bude odluceno neka ide mail obavjestenja ili neki topic na forumu...  :)  :)                    

318is

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #24 on: June 26, 2006, 06:51:31 AM »
ja bi dosa biciklom  
Necesh moci kroz sozinu pa cesh morat preko petrovachkih strana (malo si mi zabucio i zaoblio pa ce ti koristit jedna lagana rekreacija)
ljudji... ja cu najvjerovatnie dojc samo
ljudi.. ja cu najvjerovatnije samo espreso bez mlijeka i VODUVODu i leda leda!                    

318is

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #25 on: June 26, 2006, 07:01:11 AM »
Pa znachi predlog usvojen: *BAR* *druga polovina avgusta*!Ja sam siguran! (mada i nisam najsigurniji to mi se poklapa sa omiljenim datumima za prevrtanje i urnisanje auta - ja sigurno dolazim {ka machka imam 9 zivota - ostala mi dvatri} al dako i "is" pregrmi)Ko josh?                    

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #26 on: June 26, 2006, 07:09:23 AM »
dolazim i ja,a i cucu se sa ticco pa da dodjemo zajedno,plus cu vidjet par drugova da dodju isto,premda se radi o golf II,bmw 530d e39 itd...uglavnom bice nesto,i jedna bora 1.6...ma bice extra...                    

318is

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #27 on: June 26, 2006, 07:11:52 AM »
e to nismo dogovorili?Samo forumashi il "as many as can" ljudi?                    

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #28 on: June 26, 2006, 07:25:57 AM »
pa dobro bi bilo "as many as can",pa ono,kad se pokupe,iako nisu forumasi,tamo cemo da ih "PREKRSTIMO" u montenegro-racing... :D                    

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #29 on: June 28, 2006, 03:22:16 PM »
I ja sam za, a inache moja ekipa i neki momci sa drugih foruma se okupljamo otprilike svake druge nedelje na kombinat, pa ste naravno svi vi pozvani za neformalno okupljanje :wink:                    
Nobody move, nobody get hurt!

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #30 on: June 29, 2006, 02:30:33 PM »
sta mislite da postavimo jedan topic na cafemontenegro forum... pa da nas dodje sto vise... ???                    

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #31 on: June 29, 2006, 02:45:21 PM »
Ako ste za "as many as can" onda objavite ti  i brzi pas!Ono kao okupljanje, lokacija bar, druga polovina avgus., neki vikend al da ne bude kad bude bokeshka!                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #32 on: June 29, 2006, 02:53:47 PM »
to treba odradit flajere...nista posebno,oni obicni papirni i samo da pisestreet car okupljaneBardruga polovina avgusta...pokazite svijetu da smo bolji...recimo,ovu zadnju rec sam lupio,ali ajde..                    

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #33 on: June 29, 2006, 05:22:25 PM »
ma lagano... flajere cemo odradit kad bude neko ozbiljnije okupljanje... ovo je cisto upoznavanje... pa eto da obavjestimo kolege sa cafemontenegro foruma...                    

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #34 on: June 29, 2006, 05:26:44 PM »
Prvi put neka bude chisto upoznavanje chlanova i masovna probavanja auta!A boze zdravlja bice roshtilja i vecih manifestacija!Ja sam za sad za upoznavanje chlanova i auta itd
ma lagano... flajere cemo odradit kad bude neko ozbiljnije okupljanje... ovo je cisto upoznavanje... pa eto da obavjestimo kolege sa cafemontenegro foruma...
Potpuno se slazem                    

pele-79

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #35 on: July 04, 2006, 11:14:17 AM »
momci bas sam sad htio i ja da ugovorim neko okupljanje kad vidjeh vi vec zapoceli temu!samo me interesuje za bar,jer momci iz bara imaju lokaciju da ne bi bilo nemamo dje sa autima!ja sam bio vise za industrijsku zonu u grblju dje nikom ne bi smetali,nema policije,mozemo da slajfujemo,da odvrcemo muziku a nikom nece smetatia tu je vozena kruzna staza i nema saobracaja,a mjesta ima na pretek,ali ok ako ste se vec dogovorili za bar nema problema,samo da ne bude jao majko evo policije ili da nas zaspu sa stanova babe vrelom vodom,he,he! :lol:                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #36 on: July 04, 2006, 01:35:46 PM »
ne no teglama i bocama odozgo fijuuuuuuuuuuuuuu puc ;D                    

Offline SFU

• View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #37 on: July 04, 2006, 02:00:38 PM »
Ma jok nismo skroz ugovorili tachnu lokaciju ni termin!Za Bar sam mislio da je dobro zbog lokacije (blizu je i primorcima a i nama sa shjevera i iz pg-a a imamo i nekoliko Barana) a kraj avgusta zbog bolje organizacije (da imamo vishe vremena za skupljanje zainteresovanih)Barani imate li neku lokaciju slichnu ovoj pelovoj u grblju?                    

pele-79

• Guest
Home Reunion Vol.1
« Reply #38 on: July 04, 2006, 08:57:39 PM »
Ma jok nismo skroz ugovorili tachnu lokaciju ni termin!Za Bar sam mislio da je dobro zbog lokacije (blizu je i primorcima a i nama sa shjevera i iz pg-a a imamo i nekoliko Barana) a kraj avgusta zbog bolje organizacije (da imamo vishe vremena za skupljanje zainteresovanih)Barani imate li neku lokaciju slichnu ovoj pelovoj u grblju?
nemojte me pogresno shvatit,nije meni problem ni do bg otic a ne do bara,ali ovo u grblju je stvarno extra mijesto,tu se prije neku godinu vozila kruzna trka,ali je bio udes(mozda neko i zna),susi je izletio sa sirokom u sred trke i pokupio nekoliko ljudi,koji su se pravili pametni nisu na zahtjev p[olicije htjeli da se sklone sa tog mjesta.jbg!necemo o crnim hronikama nego je mjesto stvarno,da ja bolje neznam za te stvari,ima cak i veliki parking gdje mozemo svi da se parkiramo,slikamo turiramo itd                    

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.1
« Reply #39 on: July 04, 2006, 09:25:59 PM »
JA sam mislio da to bude ili na marinu, iza opstine ili na zeljeznicku stanicu dje je poligon auto skole CLIO. a za policiju... Ako dodju dosli su sta se tu moze...E sad jedno ako Laki ima neku bolju ideju. neka se Laki oglasi!!!