Author Topic: Najbolji lakirer u PG (okolini)  (Read 903 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Najbolji lakirer u PG (okolini)
« Reply #20 on: April 24, 2008, 01:34:02 PM »
ne budi grub, nije ona kriva sto ne umije da vozi...a i ja se vala parkirao kuda ce ona da prolazi, i ja sam kriv  punkDobro je da nije nista slomila ni uLJubila
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #21 on: April 24, 2008, 01:40:50 PM »
Ajde dobro da te nije ocesala po vratima pa za branik ces lako, potrazi one folie kad to lakiras i da te glava ne LIBO.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #22 on: April 24, 2008, 09:07:59 PM »
Kolko bi mi mogli uzeli para za farbanje 2 kratke prednje lajsne + zadnja duga + plastika na koju se montira prednja tablica + retrovizori....Dakle sve ja skinem i ponesem mu..Boja je metalic Alfa Rosso Proteo (AR195) ako sto znaci...A kolko za kompletan zadnji branik isto ja da ga skinem...Naravno da ispane IDENTICNO i da se ne ljusti....
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline vuki

• View Profile
« Reply #23 on: April 24, 2008, 09:45:07 PM »
a nedje do 100 eura po nekoj mojoj procjeni.

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #24 on: April 24, 2008, 10:03:47 PM »
Jok... u PG samo zadnji branik 1oo e

Majka mi je rekla da moze ...

Offline vuki

• View Profile
« Reply #25 on: April 24, 2008, 10:08:21 PM »
e ali cijeli branik. ipak se odje radi o nekoliko lajsni. ovaj u tivat laker, neko ga je pomenuo, meni je trazio cini mi se 280 eura za blatobran, vrata, krov i haubu

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #26 on: April 26, 2008, 07:01:39 PM »
Znam ja toga iz Tivta,momak zbilja extra radi,ali bas extra ali je skup u pizdu materinu.....

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #27 on: April 26, 2008, 07:16:43 PM »
Moj komsija je na Octaviju (ka moju) komplet branike (prednji + zadnji) lakirao da se ne poznaje, ka fabricko, i to mu je ovaj majstor demontirao i branike i one mreizce i lajsne i sl. i ispalo ga je oko 70Evra po braniku. A i sami znate koliki su skodini branici - veliki. Po dva dana je svaki branik radio. Ako Ve zanima probacu Vi nabavit broj fontele. E da mozda kad vidi novog Clia to bude i skuplje, a za alfu ne bi trebalo - svi znate kaki su majstori cim vide malo jace auto onda stave i jacu cijenu!
« Last Edit: April 26, 2008, 07:19:50 PM by tuningmaniak »

Offline NSX

• View Profile
« Reply #28 on: May 01, 2008, 07:02:39 PM »
Otkad je Clio jaci auto :p

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #29 on: May 01, 2008, 10:53:27 PM »
mnogo dobro radi lakiranje i onaj momak u spuz. lakira mnogo dobra kola pa chak i old tajmere, lakira je onoga maloga, staroga bmw-a gdje moze jedno da stane. probacu ga ovih dana, treba da mi prelakira na juga branike, haubu, bankinu i josh neke sitnice. ne pitajte me zashto. vjerovano ce mi radit i lakiranje cijelog dzipa. jedan u pg mi je trazio 700e a ovaj ce valjda manje. stavicu broj tel. ovih dana.

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #30 on: May 02, 2008, 09:30:41 AM »
I za Reshetara cuh dobre komentare....a valjda nije preskup...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #31 on: May 02, 2008, 06:09:54 PM »
Sve Ti zavisi od auta do auta!!! Kazem Ti, ako mu se svidis uzece ti dosta, a ako mu se "svidis" onda ce ti uzet jos vise!!! Majstori su cudna sorta!!! Ja cu vidjet ovih dana da nekako lakiram donji dio prednjeg branika sam (pi danas ga opet ocesah na jeb.. trotoar), imam original boju fabricku u spreju bas za ovu moju nesretnicu pa da ga iskoristim!!! Ocu li morat obrusit staru boju koja je O.K.? To mi je samo privremeno resenje (da se ne vidi ona bijela plastika na ogrebotine), kad se nadje nesto malo para radit cu komplet i prednji i zadnji branik!!!

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #32 on: May 02, 2008, 08:17:10 PM »
700 eura za lakiranje yuga....to preko 350 ne smije da ide....

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #33 on: May 02, 2008, 10:43:06 PM »
ne ne ne nisi me shvatio. nisam reka za yuga jer jugo je prije dvije godine lakiran nego sam mislio na freelander-a

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #34 on: May 03, 2008, 09:41:44 AM »
Pa za njega je bogami ta cijena tu nedje,mozda ces malo manje nac...jedinmo da ga ti rasturas i sastavljas posle pa da te manje izadje...

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #35 on: May 07, 2008, 11:49:54 AM »
Radmilo Djurovic u sutorini i Jokovic u Niksicu...moja preporuka!Za Djurovica ja garantujem ako ko provali da je radjeno auto ja ti placam popravku ali jbg...daleko ti je HN a i mislim da se kod njega ceka mnooooogo duze od dvije sedmice i to sa vezom ::yes::

sparco

• Guest
« Reply #36 on: May 08, 2008, 06:40:55 AM »
moja preporuka neno stojovic zagoric, on je odmah iza mupa kad se prodju nove zgrade, dok mu brat radi u radnji napsram mupa, spies hecker njemacke farbe , spaja boje fantazija, i radio je grdilo stvari u podgorici , kao i motore i svaki je bomba ispao, bez greske, stavise dobra mu je cijena i dosta se brzo trudi da odradi posao, makar je meni svaki put tako odradio

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #37 on: June 17, 2008, 09:16:56 PM »
Znaci likovi u PG me interesuju za Pezoa 307 SW. On je Royal plave boje[mnoooogo dobra boja] al su mu lajsne crne[mnooooogo ruzno] pa sam mislio to da ofarbam u boji auta. Koliko repa otprilike i dje da povedem?Ima shiroke ove lajse pa bi jos ruznije bilo da ne pogodi pravu nijansu.Hvala.
Nema prostora ovdje kapi!

sparco

• Guest
« Reply #38 on: June 18, 2008, 07:13:03 AM »
boju napravi kod kica u spies hecker , naspram mupa u zag nove zgrade, a farbaj posle dje oces

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #39 on: June 18, 2008, 07:50:10 AM »
ako mu kico napravi boju neka mali relja ofarba ///

Majka mi je rekla da moze ...