Author Topic: Komp mi je poludio  (Read 306 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Komp mi je poludio
« on: April 16, 2008, 01:53:07 PM »
Nedje je bila tema sa istim problemom mislim da je denis otvorio al je ja ne mogu nac...Dakle pojavljuje mi se konstantno ova stvar nekad nakon 10 minuta posle konekcije nekad posle sat vremena a nekad se uopste ne pojavi pa  mi recite sta da radim i denise reci kako si ti rijesio ovaj problem?Evo screen shoutova pa ko se malo vise razumije neka mi pojasni i kaze sta da radim da ovo sprijecim.Nakon ovoga kad kliknem dont send samo me diskonektuje i nema boga da se mogu opet konektovat cak mi uopste ne reaguje onaj kopjutercic na desktopu, posle restarta racunara konektuje se lagano.EDIT:Jel moguce da niko ne odgovori na ovaj post...
« Last Edit: April 16, 2008, 05:53:42 PM by 2fast4you »

Offline bmw_fan

• View Profile
Komp mi je poludio
« Reply #1 on: April 16, 2008, 08:48:54 PM »
ovo je imeni u danilovgrad bilo, pa sam ga usrecio sa jednom reinstalacijomja sam obicno comp u dg reinstalirao svaka 3/4 mjeseca i nikad problema
« Last Edit: April 16, 2008, 08:51:11 PM by bmw_fan »

duka

• Guest
Komp mi je poludio
« Reply #2 on: April 17, 2008, 12:34:34 PM »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Komp mi je poludio
« Reply #3 on: April 17, 2008, 01:07:44 PM »
Dakle reinstalacija.... Jbga dosao je sa reinstalacije prije 10 dana.Vidjecu radi li ovo sa firewallom ako ne vidjecu reinstalaciju da uradim.Desavalo se ovo meni i ranije pa sam reinstalacijom resavao al posle pola godine uradim reinstalaciju a ne posle 10 dana sistem je prakticno nov.

Offline bmw_fan

• View Profile
Komp mi je poludio
« Reply #4 on: April 17, 2008, 04:09:02 PM »
a zasto bi placao reinstalaciju kad je mozes sam zavrsit, nije nista tesko, samo nadji Xp ne cd-u ostalo je sve lagano

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Komp mi je poludio
« Reply #5 on: April 17, 2008, 09:49:44 PM »
Jbga nikad nisam gledao kako se to radi ako nedje vidim onda bih pokusao sam, a ovako 20 eura svaki put.

Offline bmw_fan

• View Profile
Komp mi je poludio
« Reply #6 on: April 17, 2008, 09:58:28 PM »
iha...mnogo para...ja ovamo imam Vistu, a ako dodjem u kontakt sa kakvim Xp ili budem reinstalirao xp nekom - fotografisat cu  ti svaki postupak (ili ti korak) i poslat ti

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Komp mi je poludio
« Reply #7 on: April 17, 2008, 10:01:14 PM »
E svaka ti dala... ovaj cast!!!  happy2

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Komp mi je poludio
« Reply #8 on: April 18, 2008, 04:32:56 AM »
Aj javi se u toku dana da ti dam butovani xp cd.

Majka mi je rekla da moze ...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Komp mi je poludio
« Reply #9 on: April 18, 2008, 11:33:15 AM »
Ja da se javim ili...???I sta je to butovani CD jer to je meni ko da si mome ocu reko znaci nema razlike.  jao jao

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Komp mi je poludio
« Reply #10 on: April 18, 2008, 12:06:30 PM »
Ne ti nego 2fast4you ! imas moj broj u imeniku pa se javi !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Komp mi je poludio
« Reply #11 on: April 18, 2008, 12:21:57 PM »
Aj zovem te za max pola sata... (sad je 14:21)  happy2

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Komp mi je poludio
« Reply #12 on: April 21, 2008, 05:41:00 PM »
samo upali firewall!!!!!!!!!
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Komp mi je poludio
« Reply #13 on: April 21, 2008, 06:48:49 PM »
Ja se izvinjavam ali moram odje pitat posto ima veze sa kompom.Stalno mi se na ekranu pojavljuje BRIGHTNESS ponekad stoji od kad upalim komp pa sve dog ga ugasim, sto je to?
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline BLUE_STILL

• View Profile
Komp mi je poludio
« Reply #14 on: April 21, 2008, 08:10:34 PM »
Nedje je bila tema sa istim problemom mislim da je denis otvorio al je ja ne mogu nac...Dakle pojavljuje mi se konstantno ova stvar nekad nakon 10 minuta posle konekcije nekad posle sat vremena a nekad se uopste ne pojavi pa  mi recite sta da radim i denise reci kako si ti rijesio ovaj problem?Evo screen shoutova pa ko se malo vise razumije neka mi pojasni i kaze sta da radim da ovo sprijecim.Nakon ovoga kad kliknem dont send samo me diskonektuje i nema boga da se mogu opet konektovat cak mi uopste ne reaguje onaj kopjutercic na desktopu, posle restarta racunara konektuje se lagano.EDIT:Jel moguce da niko ne odgovori na ovaj post...
udji u my computer-documents and settings (ime racunara)- lokal setings- temp-i obrisi sve sto tamo nadjes  suck_kr
BLUE_STILL
MONTENEGRO

Offline Filip

• View Profile
Komp mi je poludio
« Reply #15 on: April 26, 2008, 06:50:28 PM »
Imam jedno pitanje. Neshto se cudno dogadja :) NA logo kluba gdje pise Montenegro racing club i gdje je logo sa zzastavom pojavljuje mi se neki kao "sjaj" oko slova... Mislio sma da je samo tu medjutim taj "sjaj" se pojavljuje na josh neke slike koje su okacene po forumu... Npr. na slike koje je Vuki okacio u JDM topik... mislim da se taj "sjaj" uglavnom pojavljuje na slike koje su radjene u foto shop?? Moze li bit' to? i zna li neko o cemu je rijec?

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Komp mi je poludio
« Reply #16 on: April 26, 2008, 08:54:20 PM »
mijenjaj ta stakla na te naocare... :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Komp mi je poludio
« Reply #17 on: April 28, 2008, 07:29:41 PM »
Ja ne znam...A meni je konekcija mrtva da mrtvija ne moze biti ne mogu izcekat da prodje ovaj FLAT mjesec ADSL korisnicima jer mi na dial-up izludjesmo!  jao