SMF - Just Installed!
ko dodje dobija od mene majcu na poklon,naravno njemci crne jer su oni vazda u kanal i kod majstora a gospoda bijele (strukirane sa ramenicama) cisto da tekma bude zanimljivija i da fino izgledamo na slikama,kao dva ozbiljna tima !mada koliko mi se cini imamo samo 'talijane i francuze , bruka ...
tako ja budem zateza u 9,igracu vala,pa dako me primi ko ::bluesbrother::
Ko ce cevape ?
ajte u 9 vala,znaci 19 nas je jel? izbacite listu,i jos 2 da se prijave.
aj evo dovescu ja jednog.moze li da nije sa foruma.ali vozi trojku gti
zakazite danas,necu da rizikujem.
Stefane shutra cim se probudis zovi coeka i rezervisi
a ko ce ga znat.... Ja sam prosle nedelje u petak zvao i bilo je u nedelju....1.Brzi_pas2.Filip3.stefan1234.Renault N15.renaultsport6.Acid cookieDruga (Ostatak autoinduistrije Team)5.ulicni trkac6.SFUportuguese (zavisi ako ne odem na skijanje)7.acs8.devil_may_cry9.10.
Quote from: Filip on April 09, 2008, 08:49:01 PMa ko ce ga znat.... Ja sam prosle nedelje u petak zvao i bilo je u nedelju....1.Brzi_pas2.Filip3.stefan1234.Renault N15.renaultsport6.Acid cookieDruga (Ostatak autoinduistrije Team)5.ulicni trkac6.SFUportuguese (zavisi ako ne odem na skijanje)7.acs8.devil_may_cry9.10.mora sam 1 2 3 4 5 6 pa 5 6 7 8 9 10 hahaha dje si ucio osnovnu salim se... aj zakazujte to koliko je sjutra pa da vidimo za ove dva stocemo
Majka mi je rekla da moze ...