Author Topic: Alfa Mi.To  (Read 721 times)

Offline stefan123

• View Profile
Alfa Mi.To
« Reply #40 on: May 16, 2008, 11:47:42 AM »
Marinovicu....kao sto vidis ni meni se ne svidja ali sto se tice spustenosti....nema dje vise...to je auto za grad - pogledaj druga auta iz te klase....nije to supercar klasa...A trkalica ce bit GTA pa ces vidjet kako nece bit sputena....bice ubica za ove gradske fencere  rofl ~250KS ali dzabe sve to...Ovo nije Alfa !Jos je trebala da ima bomasticni naziv "Furiosa"...al su se Italijanski Alfisti pobunili na to ime pa je promijenjeno u MiTo...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Marinovic

• View Profile
Alfa Mi.To
« Reply #41 on: May 16, 2008, 04:30:17 PM »
Ne kazem jesu i ostala iz klase visoka ali ovo je bas previse...sve u svemu za alfu od mene i mnogih,pa cak i velikih ljubitelja alfe veliki - jer ovo stvarno ne lici ni nasto,ne zan se sto je prednji sto zadnji kraj happy2A pajera bi patosirao i bacio bu 25 cola felMe sa nabudzenim gumama...

Offline stefan123

• View Profile
Alfa Mi.To
« Reply #42 on: June 28, 2008, 02:47:50 PM »
Dok prodaja standardnih verzija nove Alfe MiTo tek treba da startuje narednog meseca, u ovoj italijanskoj kompaniji ve? planiraju i njegovu sportsku GTA verziju.Po sadašnjim informacijama, budu?i MiTo GTA (ima?e i dalje prednji pogon) treba da se pojavi u prodaji u leto 2009. godine, a za pogon ?e biti zadužen 1,75 litarski ?etvorocilindri?ni benzinac sa turbo punja?em i direktnim ubrizgavanjem. Iz ovog agregata je izvu?eno svih 230KS, što ?e prema navodima Italijana biti dovoljno da MiTo GTA postane najsnažniji automobil u svojoj klasi.Podse?anja radi, prema pisanju britanskog AutoExpressa, Alfa Romeo ve? radi i na kabriolet verziji svog novog najmanjeg modela (ima?e plateni krov i mesta za ?etiri putnika), koji ?e se na tržištu pojaviti za manje od 18 meseci (promocija ?e me?utim biti ve? na slede?em ženevskom salonu automobila u martu 2009. godine). Konkretniji podaci o MiTo Cabrioletu su i dalje nedostupni ali treba o?ekivati da ?e paleta motora obuhvatati snažnije.

Offline Filip

• View Profile
Alfa Mi.To
« Reply #43 on: June 28, 2008, 02:51:27 PM »
naprijed joj je gril i iance branik nekako sabijen. Mozda je zbog slike. ali mi se svakako mnogo svidja!

Offline stefan123

• View Profile
Alfa Mi.To
« Reply #44 on: June 28, 2008, 04:27:50 PM »
Ovo je slika obicne....da ne bude zabune....GTA ce bit "ostrija"....nisam htio da kacim slike kojekakvih PS obrada...

Offline bmw_fan

• View Profile
Alfa Mi.To
« Reply #45 on: June 28, 2008, 05:03:58 PM »
230 ks  respect respect

Offline vuki

• View Profile
Alfa Mi.To
« Reply #46 on: June 28, 2008, 08:11:24 PM »
mito je lijeo na ovim slikama, ali kad ga vidim na neki video...kao da vise nije to to.

Offline X3M

• View Profile
Alfa Mi.To
« Reply #47 on: June 28, 2008, 10:38:36 PM »
a jebali su mu majq sa ovim buljavim farovima

Offline devil_may_cry

• View Profile
Alfa Mi.To
« Reply #48 on: June 28, 2008, 11:47:48 PM »
kre kre,ja sam alfa mito,kre kre  roflkako je ruzan naprijed,pa ovo je nerealno. jao
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline stefan123

• View Profile
Alfa Mi.To
« Reply #49 on: June 29, 2008, 12:02:05 AM »
...vjerujem da ce uzivo da bude vrh...Meni se ne svidja....ali ima to nesto....mnogo iznad klase....

Offline stefan123

• View Profile
Alfa Mi.To
« Reply #50 on: July 02, 2008, 05:22:40 PM »
Jedan je imao srecu da je proba....Vozih MiTo jucer, jako fin autic ::msn-wink::Jedino sto mi se ne svidja su motori, Fiat grupacija isto kao da je zaboravila kako fin motor napravit. Iako ima KS, dizel 120, benzin 155, masina ne odusevljava, nekakva je umrtvljena. Mjenjac je dobar, dozvoljava brza saltanja, ovjes krut. Novost je DNA dugme, nalazi se dole kod mjenjaca, koje ima tri moda podesavanja. Normal - normalni, Dynamic - sportski i all weather, ime sve samo govori. Ja sam najcesce u Dynamic vozio, jer tad je asistencija elektronike minimalna, odziv na gas najbrzi, volan se ukruti i slicno tome. Autic je i dosta tih, osim motora, koji brunda pri visim obrtajima. Prostora dosta, a uzivo, auto izgleda mnogo bolje nego na slikama. Meni su ovi prosireni blatobrani na slikama bili odvratni, al uzivo lijepo djeluju...

Offline bmw_fan

• View Profile
Alfa Mi.To
« Reply #51 on: July 11, 2008, 06:16:12 PM »
vidjeh je danas kad sam se s jednog brda (superge - dje se inace nalazi nadgrobna ploca nase divne kraljice Jelene) vrca...i to crvena, lijepa bogomi, ovako uzivo nije bas buljava ka na fotke...sto znam meni se svidja, potpuno drugaciji utisak nego na fotke  ::msn-wink::