Author Topic: Suzuki V-Strom 650  (Read 237 times)

Offline devil_may_cry

• View Profile
Suzuki V-Strom 650
« on: February 28, 2008, 12:39:30 PM »
Ima li ga neko?Je li ga ko vozio?Treba da ga kupim do ljeta,pa malo da se raspitam.Procita sam na neki Hrvatski sajt da je 2 godine zaredom proglasen za najbolji motor u svojoj klasi,i da je jedini koji je izasa na Alpe.eo nekolke slicice :I?Sto mislite?
« Last Edit: February 28, 2008, 12:42:39 PM by devil_may_cry »
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline NSX

• View Profile
Suzuki V-Strom 650
« Reply #1 on: February 28, 2008, 04:00:35 PM »
Jedini koji je izasa na Alpe?! Otkud ti to?

Offline Filip

• View Profile
Suzuki V-Strom 650
« Reply #2 on: February 28, 2008, 04:05:21 PM »
Jedini koji je izasa na Alpe?! Otkud ti to?
Gore je napisao da je procitao na neki hrvatski sajt :) Inace motor je wrhunskii

Offline devil_may_cry

• View Profile
Suzuki V-Strom 650
« Reply #3 on: February 29, 2008, 09:00:50 AM »
Procita sam na neki Hrvatski sajt da je 2 godine zaredom proglasen za najbolji motor u svojoj klasi,i da je jedini koji je izasa na Alpe.

Offline Marinovic

• View Profile
Suzuki V-Strom 650
« Reply #4 on: February 29, 2008, 11:24:30 AM »
Dobra je ovo masina,neces se zajebat ako ga uzmes,kolka mu je cijena.

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Suzuki V-Strom 650
« Reply #5 on: March 01, 2008, 12:30:23 PM »
Nije jedini koji je izasao na Alpe, vec je dvije godine pobjednik na uporednom testu koji Motorrad organizuje na Alpima  ::msn-wink::Trenutno ima jedan u Prokom salon, model od prosle godine pa je moguc popust. Cijena novog sa carinom i PDV-om je oko 6.800 eura.Motor je odlican jer je to zapravo hiljadarka sa manjim motorom, sto znaci cvrst okvir, dovoljno velik i udoban. Jedina razlika u izgledu od ,,hiljadarke'' je sto 650 ima jedan auspuh. O izgledu bi se dalo diskutovati  ::thumbdown:: no to je stvar ukusa.Poznajem dosta njih koji su kupili ovaj motor i skoro niko nije zazalio zasto je to uradio. Ja sam visok 191 cm i fino se smjestim na ovaj motorcic, upravljiv je, lagan za voznju, skoro kao skuter. Eto, ukratko...

Offline shajo

• View Profile
Suzuki V-Strom 650
« Reply #6 on: April 14, 2008, 09:10:45 PM »
strashan, samo jedna rijec je dovoljna strashan
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline devil_may_cry

• View Profile
Suzuki V-Strom 650
« Reply #7 on: April 14, 2008, 10:30:52 PM »
kaparisan za zimu,do tada moram nac neku prdalicu,ljeto da pregrmim i da sviknem saltanje kako valja  ::msn-wink::

sparco

• Guest
Suzuki V-Strom 650
« Reply #8 on: April 16, 2008, 11:49:03 AM »
ja sam ga vozio i imao kao prvi motor, mogu ti samo reci sve najbolje o njemu, znaci nas dvojisa 110 kila po osobi, tank torba kofer pun, pod opremom, do sarajeva i nazad, dje god kad god po gasu ne osjeca, po makadamu ne mrda, opaka masinica do posla nazad , sta god oces, svestran motor, maksimalno udoban kvalitetan , i opet bi ga uzeo bez zaljenja da mogu

Supernova

• Guest
Suzuki V-Strom 650
« Reply #9 on: June 02, 2008, 03:06:36 PM »
ja sam ga vozio i imao kao prvi motor, mogu ti samo reci sve najbolje o njemu, znaci nas dvojisa 110 kila po osobi, tank torba kofer pun, pod opremom, do sarajeva i nazad, dje god kad god po gasu ne osjeca, po makadamu ne mrda, opaka masinica do posla nazad , sta god oces, svestran motor, maksimalno udoban kvalitetan , i opet bi ga uzeo bez zaljenja da mogu
Hehehe pizdo a mene ni provoza na njega nisi. Dobro dobro smrccc

sparco

• Guest
Suzuki V-Strom 650
« Reply #10 on: June 03, 2008, 06:13:29 AM »
ti tad nisi od zene imao vremena ni za koga, khm khm ..............................    ::big_boss::

motorsport

• Guest
Suzuki V-Strom 650
« Reply #11 on: June 09, 2008, 05:32:03 AM »
Supernova;kontrolisi rijecnik i OBEVEZNO se predstavi u sobi za predstavljanje novih clanova!!!!