Author Topic: trkalica  (Read 3676 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
trkalica
« Reply #220 on: January 28, 2009, 11:58:20 AM »
Odavno ne cuh nista o trkalici, jeli u voznom stanju?

Offline tuningmaniak

• View Profile
trkalica
« Reply #221 on: January 28, 2009, 12:03:27 PM »
Nedje sam je prije gleda u zagoric. Bas htio da pitam sto je, da nije na popravku.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Domo_TS

• View Profile
trkalica
« Reply #222 on: January 30, 2009, 02:52:01 AM »
E... Sad mogu na mir da se raspricham o trkalici... Jedno vrijeme nije vozena zbog sitnih tehnichkih problema... Sad je o5 dobra i pichi kao luda... Malo je naprijed zakachena jer tako to biva kad se auta prebrzo voze... Imam dosta planova za nju al ipak... Kupio sam od sashe motor 1.6 koji cu kad nadjem malo vremena da ubacham... Takodje sam od sashe kupio i felme i sad se ubih od trazenja guma za njih... Trebaju mi 180/45 r14... Takodje cu vjerovatno da stavljam na njega kochnice od una turba... Ovo naprijed cu da sredim a onda ide neko diskretno sredjivanje... Ide (vjerovatno) crna traka na shofershajbnu, sva stakla se malo zatamne, crni branici, zatamnjeni shtopovi, crne felme, maska preko farova... Imao bih josh milion planova ali ovo su oni koji ce se vjerovatno uskoro ostvariti... Treba tu i srediti mjenjach i karb. i skupi se tu masu sitnica... Onda bih zelio da odradim body kit shto me nebi ispalo sqpo ali to sa sobom povlachi josh neke radnje kao sho je lakiranje, shire felme ili distance i dr. Takodje bi htio da u njega ubachim kadice a mozda i rol bar... Imao bih i plan da uradim drugu izduvnu cijev i dobijem duboki zvuk... I na kraju i da sve to uradim to je opet auto sa kojim se bojite da krenete na duze pute, to je auto sa kojim cete usred puta ostat bez farova, auto za koje ce cura rec da je yugo, auto koje ce da se svo podigne i bjezi kad predjete preko lokve, auto sa kojim se prepadnete za zivot svaki put kad neka curka proleti ispred vas ili se ne gledajuci prestroji... ali ipak to je i auto koje samim sijedanjem u njega dize adrenalin, drzi se gti-u, prestize beloga groma, puni srce poznavaocima automobila i napacenoj djeci ali kod nikog ne izaziva ljubomoru... To je i auto sa kojim idesh 40kmh i imash osjecaj da vozish lovcen, i svaku rupicu osjetish s njim ali u tome i jeste njegova char... Pravi je race car... I tako... Nadam se samo da necu pocheti sa velikim ulaganjima i na kraji izgubit volju jer me na semafore cukila curica koja je juche polozila vozachki i tata joj je qpio golf V ili nekog puga i meni ce osiguranje da plati taj branik limara i lakera 100e po katalogu osiguranja a meni svo auto izbacheno iz centra i ne moze nikad da se vrati... Tuzno je to rodjaci... Dako mi se to ne desi ;)

Offline SFU

• View Profile
trkalica
« Reply #223 on: January 30, 2009, 07:29:58 AM »
pu pu daleko bilo!nego aj polako to prebacaj i vidi nedje karaci mjenjach i taj niski profil guma i bice extra!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
trkalica
« Reply #224 on: January 30, 2009, 07:35:56 AM »
Kakav body kit... stara skola je najbolja za yugasha (MadMax)Koje si felne uzeo???
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
trkalica
« Reply #225 on: January 30, 2009, 07:38:45 AM »
pushti proci ce ga to!a felne - bijele 14ce sashine!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
trkalica
« Reply #226 on: January 30, 2009, 07:56:30 AM »
Ma milose samo lagano, bitno je da imas volju i prostor dje ces to da radis a ostalo ce lagano.Kad pocinje pakovanje motora???

Offline tuningmaniak

• View Profile
trkalica
« Reply #227 on: January 30, 2009, 10:14:14 AM »
Sve sto si nabrojao ima da bude extra. Ali ako mislis sve to da radis, mislim da bi ipak prije svega treba da ga lakiras, bez obzira oces li bodi kit (sto ne podrzavam-nestoji to na tvoju trkalicu)..........inace samo naprijed........ cheers1

Offline ObeliX

• View Profile
trkalica
« Reply #228 on: February 02, 2009, 08:52:29 PM »
kako je napisa` ovaj tekst,srce me nesto zabolje  roll2svaka cast za trud i planove,i ako Bog da,da postane najbolji jugo u EvropI,i u POdgoricu  groupwave roll2

Offline tuningmaniak

• View Profile
trkalica
« Reply #229 on: February 02, 2009, 10:23:04 PM »
............i u Beograd roll2

Offline SFU

• View Profile
trkalica
« Reply #230 on: March 09, 2009, 07:49:58 AM »
jesi li ubacio motor!?

Offline Domo_TS

• View Profile
trkalica
« Reply #231 on: March 09, 2009, 07:29:52 PM »
ne josh... sve sam u neku trku sad...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
trkalica
« Reply #232 on: March 09, 2009, 07:32:53 PM »
trku sa trkalicom?  groupwave
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Domo_TS

• View Profile
trkalica
« Reply #233 on: March 10, 2009, 11:25:49 PM »
a ne jer joj je istekla registracija pa razmishjam da sad sve to odradim i na kraj registrujem...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
trkalica
« Reply #234 on: March 11, 2009, 11:35:06 AM »
To ti je najpametnije!Sve zavrsi pa je onda registruj!  respect

WolfyClocker

• Guest
trkalica
« Reply #235 on: March 13, 2009, 01:26:11 AM »
fine zanimancije...nadam se da ce se ova vremena promijenit, i da cu moci da gledam nekog saxo vts, a ne pug dizel sto trosi 5l.... :)evo fina numera za tjuning yuga   roll2http://www.youtube.com/watch?v=dFkBZSlOJ0Q&feature=related

@co

• Guest
trkalica
« Reply #236 on: May 13, 2009, 07:26:09 PM »
jesi ga spustao i kolko i kako? i imas li sportske amortizere ili obicne?

Offline Domo_TS

• View Profile
trkalica
« Reply #237 on: July 26, 2009, 12:42:42 AM »
 ::bye2:: ::bye2:: ::bye2::prodat

Offline tuningmaniak

• View Profile
trkalica
« Reply #238 on: July 26, 2009, 08:56:45 AM »
A nek je saSrecom!

Offline Marinovic

• View Profile
trkalica
« Reply #239 on: July 26, 2009, 09:41:48 AM »
Jel se to ovaj vrti masu kroz tender za 400eura..