Author Topic: trkalica  (Read 4281 times)

Offline stefan123

• View Profile
trkalica
« Reply #120 on: May 01, 2008, 10:50:13 PM »
Ti to mjenjace mjenjas ka sijalicu za poziciju da mjenjas  rofl
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Domo_TS

• View Profile
trkalica
« Reply #121 on: May 01, 2008, 10:59:35 PM »
ne spominji mi sijalice. svako malo crkne. uzeo sam one pilotove 12e (55w 60w) i za 5 dana su crkle. a najache je prvih dana dok nisam nishta bio napravio, ja ga zaletim, prebacim na kratka ocesh qrac, duga ocesh qrac. ja se sav okinuo i u sekund upalim sva 4 zmigavca i zaustavim se. qq stao sam uz samu ivicu puta.

Offline bmw_fan

• View Profile
trkalica
« Reply #122 on: May 01, 2008, 11:03:45 PM »
nemoj se zajebavat mikeli, znam da ti je mio zivot  ::msn-wink:: ...sto ti sve mislis radit  na tog jugisu ol meni rec?ne znam licno kakav  je autic, al vidim da si odusevljen i pun sebe :D to mi je milo da cujem...ja bih  ti predlozio  da fino  jos nesto ulozis, da ga sredis  i prodas :D uzmes neki drugi autic malo  veci...sto mislis

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
trkalica
« Reply #123 on: May 02, 2008, 12:46:59 AM »
mnoge korse se voze sa spojlerima od micija evolushn, mnogi 318i imaju m3 naljepnicu, al to ne znaci da je dobro i ok
rofl rofl rofl rofl roflJa mislim da yugo ne moze, nije sad da branim golfa ali ne vjerujem...Svi smo bili na kombinat kad ona siva trojka prepegla clia tako da trile cuvaj se Yuga...   happy2
sad bi ga ta trojka poduvala (naduvala j.aja), isto kao sto svaka trojka poduva sad.A nije problem i da dokazem, dako se nadje koja na kombinat kad se budemo okupljali.a bez sina ostao, preko **** mi je vishe ta pricha pa nek je i shala hahahahTrile, bez psovki...s  ljubavlju bmw_fan
« Last Edit: May 02, 2008, 03:26:13 PM by bmw_fan »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Marinovic

• View Profile
trkalica
« Reply #124 on: May 02, 2008, 10:31:33 AM »
Za te sijalice sto si ugradjivao moras prvo staviti releje ako mislis da ne crkavaju i one i ablender...A za filter,pa prosetaj malo po otpadima i trazi kuciste filtera od nekih starijih fiata,dosta modela imaju malo kuciste filtera sto ti taman odgovara posto nemas prostora....

Offline Filip

• View Profile
trkalica
« Reply #125 on: May 02, 2008, 11:17:46 AM »
@Boruse I ja sam ti cuo ovo za mjenjac  prva,kvacilo kkkrrrrrrrrrrrrkkk 2... No sam zaboravio da ti kazem. :)  Al poslushaj druga bas se izivi na ovaj mjenajc pa onda fino stavi taj  sa 4 brzine...

Braveheart

• Guest
trkalica
« Reply #126 on: May 04, 2008, 09:25:01 PM »
ne sprdajte se.. 2ka i 3ka 16v sporija od tvog juga?kad vidim vjerovacu
ljudi ne izvrcite pricu , niko nije rekao da je brzi od GTI 16 ventila to bi bilo apsurdno i pomisliti , mada i ne zaostaje mnogo vjerujte...a ono da je brzi od GTI-a odnosilo se na modele sa 8 ventila , bilo trojke ili dvojke , svejdno...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
trkalica
« Reply #127 on: May 04, 2008, 09:51:49 PM »
kad zamijenim ovaj mjenjach bit ce sigurno brzi od gti-ja 16v
Mozda ipak jeste neko...
« Last Edit: May 04, 2008, 09:57:40 PM by 2fast4you »

Braveheart

• Guest
trkalica
« Reply #128 on: May 05, 2008, 03:58:03 PM »
kad zamijenim ovaj mjenjach bit ce sigurno brzi od gti-ja 16v
Mozda ipak jeste neko...
tesko i u ovome slucaju , jer ipak ce mu hvaliti "daha" tamo pri vecim brzinama , a to se moze nadoknaditi sa nekih desetak konja extra...sve u svemu , ako se Milos odluci da stavi 13/53 prenos koji mu je dosao uz auto , i ako me poslusa i upasuje petu brzinu sa mjenjaca koji trenutno ima , i ako stavi neki jaci karb , mislim da ce imati opasan mali autic , zbog kojega ce mnogi vlasnici "ljucih" masina biti u nedoumici kad mu budu gledali u straznji dio automobila....jos ako se na sve to doda i trap koji je wrhunski na ovome jugu , mislim da ce ovaj autic definitivno opravdati svoj nadimak , a to je jel , "TRKALICA"  heh happy groupwave

Offline Marinovic

• View Profile
trkalica
« Reply #129 on: May 05, 2008, 04:05:46 PM »
Fino sam ti rekao,mjenjac 5 brzina sa zastave poly pick-up on ti je 13/50,odradis skrecenje 3 brzine,i odradis skracenje hoda rucice mjenjaca(krace saltanje i dosta preciznije,ako te interesuje objasnicu ti kako se radi,nije tesko a dosta znaci)...a sto se tice pakovanja 5-te brzine u taj mjenjac,mislim da je to vrlo tesko...a za karburator,ako nemozes priustiti dva dupla,onda stavi dvogrli sa 1.6 ritma 105TC abarth....

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
trkalica
« Reply #130 on: May 05, 2008, 05:16:14 PM »
Ma u ovog juga ja bi samo odradio taj mjenjac a ubacio bih mu 2 dvogrla kao na djukin jugo za trke, samo sto ce to povuc odma za sobom radjenje grbe na haubu jer sa dva komada nece moc da zatvori haubu (1.6 nije mogao)...U yugo 1.6 sa 2 dvogrla karburatora sam se vozio od semafora do centro jadrana u bar 170 ne daj boze, tuda dobar GTI 16v cisto radi poredjenja moze da izgura max 190-200 zavisno od guma i kocnica...

Offline Marinovic

• View Profile
trkalica
« Reply #131 on: May 05, 2008, 05:39:25 PM »
Sve zavisi koji 1.6 je u pitanju i kakvi su karbvi,vertikalci ili horizontalnci...samo naj ko ne zna uzece da  busi haubu i cuda,onaj ko zna uradice o da valja...a koji je to djukin jugo za trke imas li kakve slike....

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
trkalica
« Reply #132 on: May 05, 2008, 05:51:31 PM »
Imam laki ih je kacio nedje al to je bilo bas davno...Ima jos jedan u bar crveni sa 1.6 motorom taj je za civilnu upotrebu i on je sranje ne mrda a momak se trudi da ga stalno vozi pod full gasom valjda ga neko napalio da ide brzo jao jaoDakle milose ovaj je yugo dosta slican tvom pa kradi malo ideja sa njega...

Braveheart

• Guest
trkalica
« Reply #133 on: May 05, 2008, 05:52:36 PM »
Fino sam ti rekao,mjenjac 5 brzina sa zastave poly pick-up on ti je 13/50,odradis skrecenje 3 brzine,i odradis skracenje hoda rucice mjenjaca(krace saltanje i dosta preciznije,ako te interesuje objasnicu ti kako se radi,nije tesko a dosta znaci)...
a sto onda ne bi opet odradio mjenjac sa ravnim zubima i bacio jos jedno 200-300 eura na auto koje je platio 700? ja ga savjetujem da sastavi mjenjac od ovih sto vec ima , kako bi prosao jeftinije i sacuvao pare za neke druge korisne stvari, tipa felne , karburator , kadicu....i opet , tesko mu je da nadje mjenjac sa poly-a , vjeruj mi ja znam , ja sam ga isti trazio....zato mu je mnogo bolje i jeftinije da se sluzi vec postojecim mjenjacim , tj. ovima sto su u njegovom vlasnistvu....e da , i obavezno da nadjes neke felne sa 6 ili vise jota (sve preko 7 je previse na juga po meni , sem ako neces da radis neki extreme stayling look pa da mu siris i rubove)PS: steta sto se ja zeznuh onako pa makoh one felne , extra su bile....  jao

Offline Marinovic

• View Profile
trkalica
« Reply #134 on: May 05, 2008, 06:10:59 PM »
OK,ja sam samo savjetovao onu najbolju kombinaciju za mjenjac,sad je njegova volja kako ce da odradi to... inace za felne 7J je sasvim dovoljna za npr 175/50 gume mada sve zavisi od ET-a felne i od toga kolko je spusten auto da li ce tockovi kaciti ili ne...moze i sa manje od 7 J da kaci,a rubove nije preveliki problem prosiriti,treba dosta vremena,i treba slusat cijelo vrijeme onu buku koju lim stvara dok mlatis po njemu,sve ostalo je lako,ako se kad odlucis na to javi objasnicu ti kako se radi,ili ti mogu ja odraditi ako se nadjemo kako...no otom potom sve sto te interesuje oko kjuga pitaj mogu ti pomoc oko dosta stvari i savjeta...E da mozda bi trebao da ga spustis naprijed malo,da bude malo pobodeniji naprijed...

Offline Domo_TS

• View Profile
trkalica
« Reply #135 on: May 20, 2008, 08:51:31 PM »
danas odluchih da se s drushtvom malo provozam pa prvo rekoh aj da odemo na pivsko jezero. i tako je to kad ne znash najbolje mapu. malo smo promashili i otishli u shavnik. vjerovali ili ne u shavnik policija ima golf, ne 1,2,3 ili 4 vec PET !!!. zaustavishe me oni kao i svaka druga patrola samo za razliku od drugih ne znam zashto mi je gleda vozachku 30 min. mozda se divio ljepoti trkalice… uglavnom ja nastavih svoje putovanje i da se nebih vracao istim putem krenuh put zabljaka. put dobar, vrijeme dobro. okuke prelijepe,  u svaku shkripa najstrashnija, a trkalici nije teshko da prokliza, zato i trazim shire felme. tom uzivanju i poprechivanju u okuke je doshao kraj kad je pala kasha… jesam li rekao poprechivanju… mislio sam  na shkripanje :D prateci put nailazili smo na mnoge prirodne ljepote, uzvishenja kojim nismo mogli odoljeti a da se ne popnemo na njih, vodopade, snijeg, uvale, kanjone… i tako prateci put smo nalijetali na mnoshtvo odrona. poslije mnogo predjenih km i gubljenja nade da cemo nac put za pg mi ipak stigosmo na magistralu nadomak kolashina. cio taj put je bio dug oko 250 km ;)evo malo slika trkalice i prirodnih ljepota cg na koje smo naletjeli.trkalica shto se plavi u dolini zelenoj? :Dshavnik  

Offline bmw_fan

• View Profile
trkalica
« Reply #136 on: May 20, 2008, 08:56:41 PM »
extra! dobre su slikice (vidi se sto je kvalitetan fotoaparat), pamet u glavu mali sto se voznje tice.  I jos nesto nemoj mi brukat foto  aparat (imamo isti samo da znas) no stavljaj u full rezoluciji fotke :D

Offline Domo_TS

• View Profile
trkalica
« Reply #137 on: May 20, 2008, 09:01:35 PM »
no stavljaj u full rezoluciji fotke :D
ocu ako mi ih ti okachish... stvarno ako imam vremena  happy

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
trkalica
« Reply #138 on: May 20, 2008, 09:09:06 PM »
brao brao ... samo shavnik jbt :D