Author Topic: trkalica  (Read 3722 times)

Offline Marinovic

• View Profile
trkalica
« Reply #100 on: May 01, 2008, 02:17:43 PM »
hah sprda li se ovo Acid...

Offline stefan123

• View Profile
trkalica
« Reply #101 on: May 01, 2008, 02:21:04 PM »
Ne vjerujem ni ja da moze dobit 16V-a...iako ga mrzim..Ide dobro ali cini mi se da vise imas osjecaj unutra da je brz no sto stvarno jeste...(nikako nisam uspio da spazim kazaljku na onaj brzinometar (ima li je uopste?  rofl)...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
trkalica
« Reply #102 on: May 01, 2008, 02:22:35 PM »
$edi mali
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
trkalica
« Reply #103 on: May 01, 2008, 02:24:03 PM »
ne sprdajte se.. 2ka i 3ka 16v sporija od tvog juga?kad vidim vjerovacu
I meni je to "malo" cudno al sve se moze provjeriti... Kombinat je blizu... 140ks i 78ks, opet neka je jugo laksi citavu tonu to je skoro duplo vec konjaza mada mozda promijenim misljenje kad to vidim na djelu...

Offline Domo_TS

• View Profile
trkalica
« Reply #104 on: May 01, 2008, 02:25:41 PM »
kad zamijenim ovaj mjenjach bit ce sigurno brzi od gti-ja 16v

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
trkalica
« Reply #105 on: May 01, 2008, 02:28:29 PM »
ao ada vidio sam kako jugo ide, istiskashe ga onaj dan svi na kombinat!on se vishe DERE nego sto ide!Spasice te mjenjach  hehBrzi od gti-ja znachi ? to znaci da je jugo brzi od mijove stare lancie (jer je gti poneki bio brzi) i malo sporiji od klia moga (koji ubija trojke sad) ?i ti $edi dolje, nedovoljan (1) dodji u avgust
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Marinovic

• View Profile
trkalica
« Reply #106 on: May 01, 2008, 02:37:55 PM »
$edi mali
???@borDus kakav sad mjenjac imas,stavi 5-brzinac sa zastave poly(pick-upa, on ti je 13/53)

Offline devil_may_cry

• View Profile
trkalica
« Reply #107 on: May 01, 2008, 02:59:01 PM »
stavi 367 brzina sa tamica..ne moze bit brzi od 16v GTI trika nema.bilo koji "ispravni" GTI ce te prosut boruse :p
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline stefan123

• View Profile
trkalica
« Reply #108 on: May 01, 2008, 03:11:23 PM »
GTI III 16V je po fabrickim podatcima ~po sekunde brzi od moje Alfe....2-ga...u 3-cu je bio po haube ispred...nothing special kolko ga nahvalise neki kao da ide do 100 za 7s...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
trkalica
« Reply #109 on: May 01, 2008, 06:18:08 PM »
ne znam ko ga fali, ja ne sigurno..samo velim da ga jugic ne moze sticI pola sekunde NIJE malo.Megan je pola sekunde brzi od klia, to ti je dobrih par duzhina na 402 metrajugo ako ide 10 sekundi pomamio se ja.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Marinovic

• View Profile
trkalica
« Reply #110 on: May 01, 2008, 06:41:01 PM »
Sa dobro odradjenim 1.6 motorom,jedva ode ispod 10s drukcije nemoze...

Offline stefan123

• View Profile
trkalica
« Reply #111 on: May 01, 2008, 06:52:34 PM »
@TrileNisam ni mislio na tebe...no masu ljudi se kune u njega...pricaju o njemu ka da je neko cudo...156 2.0TS iako je veca i teza skoro 200kg je brza...0.5s...jedino na drag-u nesto znaci...(a ovo su sve "prava" drag auta...)....neka naidje malo krivina i taj GTI ostade...
Sa dobro odradjenim 1.6 motorom,jedva ode ispod 10s drukcije nemoze...
A kako si onda mislio da ovaj bude brzi od GTI-ja ?? E pa... rofl

Offline Marinovic

• View Profile
trkalica
« Reply #112 on: May 01, 2008, 07:02:48 PM »
Jbg jugo je laksi i sve to,usput uvalis neku budalu u GTi-ja pa ce bit brzi jugo.....sto fod pricali ,svi morate a i priznali ste da ovaj jugo mnogo dobro ide,a i sigurno sa ovakvim vjesanjem extra lezi,doduse moglo bi tu jos dosta da se radi....

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
trkalica
« Reply #113 on: May 01, 2008, 07:22:20 PM »
i samo da ISTAKNEm da bordus nenormalni vozi bez filtera !! jaoznaci karburator otvoren, svakakva govna ulaze.Nece taj motor tako josh dugo.To utiche i na potrosnju, i na odziv gasa i na sve sve svepusa
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline vuki

• View Profile
trkalica
« Reply #114 on: May 01, 2008, 07:27:04 PM »
lazes ??? pa da treba bacit go*na fabricka sto guse motor  chairne igraj se brate vracaj taj filter
pusa
rofl rofl rofl

Offline Marinovic

• View Profile
trkalica
« Reply #115 on: May 01, 2008, 07:31:17 PM »
Mnogi jugici se voze bez filtera,i na ovaj motor je bolje bez filtera nego sa onim fabrickim,jedino da stavis kuciste filtera od karburatora sa 1.3 motora,pa kuciste ostavis prazno,ono crijevo produzis do lijevog fara i tu metnes gljivicu jednu sporCku....na ovako nesto mislim...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
trkalica
« Reply #116 on: May 01, 2008, 07:34:02 PM »
mnoge korse se voze sa spojlerima od micija evolushn, mnogi 318i imaju m3 naljepnicu, al to ne znaci da je dobro i ok
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
trkalica
« Reply #117 on: May 01, 2008, 07:58:36 PM »
mnoge korse se voze sa spojlerima od micija evolushn, mnogi 318i imaju m3 naljepnicu, al to ne znaci da je dobro i ok
rofl rofl rofl rofl roflJa mislim da yugo ne moze, nije sad da branim golfa ali ne vjerujem...Svi smo bili na kombinat kad ona siva trojka prepegla clia tako da trile cuvaj se Yuga...   happy2

Offline MUGEN

• View Profile
trkalica
« Reply #118 on: May 01, 2008, 09:11:27 PM »
imao sam metalni k&n filter tanki za 2grl karb. ako ga nadjem castit cu te...http://www.international-auto.com/images/originals/KNFilterDCOE.jpgslichan ovom sa slike...
Izbrisan clan

Offline Domo_TS

• View Profile
trkalica
« Reply #119 on: May 01, 2008, 09:47:06 PM »
meni je najveci problem shto nemam mnogo prostora od karburatora do haube.ja sam to zamislio ovako:na karburator stavim ono grlo, crijevo... kako li vec... i sprovedem ga do jednog velikog fordovog filtera koji ce stajat tamo gdje bi trebao da stoji rezervni tochak i iz njega ide kratko crijevo koje ide do pechurke koja bi stajala pored lijevog fara.ja se ubih da nadjem to crijevo koje ide na karb. takvo crijevo imaju prezezno starije alfe. ishao sam ovih dana po otpadima da trazim al nishta. ocete mi rec kad radi onaj otpad italijana na konik? ja sam bio u utorak oko 3 i nije radio.@marinovic ubacicu sad 13/53 sa 4 brzine. eno mi ga u garazu samo da nagovorim druga da mi to zamijeni al on veli neka neka da malo ovaj raz.ebem da se nebih odma u.ra u novi  happy2. moram ga zamijenit jer je ovaj u njega sad ochajan. idem prva kumplug krrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr druga.... jes da je 5 gear ali o5 krchi. moga bih prebachit petu iz ovog menjacha al ko ce o tome jadu radit.
« Last Edit: May 01, 2008, 10:21:42 PM by borus_mudus »