Author Topic: Porse u Crnoj Gori  (Read 487 times)

Offline Laki

• View Profile
Porse u Crnoj Gori
« on: February 02, 2008, 11:12:11 AM »
Vlasnici njemackog proizvodjaca vozila Porse zainteresovani su za mogucnost otvaranja pogona za sklapanje Folksvagenovih automobila u Crnoj Gori-saopsteno je juce iz crnogorske Vlade.Njegovi vlasnici su u Bece razgovarali sa potpredsjednikom crnogorske Vlade Vujicom Lazovicem.Dio teksta preuzet iz Vijesti.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline stefan123

• View Profile
Porse u Crnoj Gori
« Reply #1 on: February 02, 2008, 12:22:08 PM »
hahahaha dobro bi bilo da sklapaju Gnoja II...bio bi pravi HIT...Odlicno bi bilo da se otvori fabrika automobila...pa makar ti bio i VW...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Filip

• View Profile
Porse u Crnoj Gori
« Reply #2 on: February 02, 2008, 12:32:32 PM »
Ovo je dobra ideja!!

Offline Marinovic

• View Profile
Porse u Crnoj Gori
« Reply #3 on: February 02, 2008, 12:57:54 PM »
Ma pusti to su samo price,mislim bilo bi extra kad bi se nesto tako otvorilo,ali tesko....

Offline bmw_fan

• View Profile
Porse u Crnoj Gori
« Reply #4 on: February 02, 2008, 01:11:23 PM »
bilo bi ovo fino...samo sam malo skeptican po tom pitanju

Nevid

• Guest
Porse u Crnoj Gori
« Reply #5 on: February 02, 2008, 02:06:21 PM »
Ne vjerujem da da ce od toga biti ishta, prvo premalo smo trzishte da bi sklapali automobilie, drugo, nemamo ama bash nikakve pogone niti iskustvo koje bi mogli da iskoristimo za tako neshto, mislim da bi zemlje u okruzenju bile interesantnije za tako neshto, a i otovoraju se nova postrojenja u Rusiji, otvorena su vec u Ceshkoj tako da mislim da oni mozda traze jeftiniju radnu snagu ali sve mi se to chini nedostiznim, a i nismo mi te srece, pa makar to bio VW!

Offline bo8an

• View Profile
Porse u Crnoj Gori
« Reply #6 on: February 02, 2008, 06:06:18 PM »
Be?(MINA-BUSINESS) - Vlasnici njema?kog proizvo?a?a vozila Poršea zainteresovani su za mogu?nost otvaranja pogona za sklapanje Folksvagenovih automobila u Crnoj Gori - saopšteno je ju?e iz crnogorske Vlade.Porše je vlasnik dijela akcija Folksvagena, ?etvrtog prema veli?ini proizvo?a?a automobila u svijetu.Njegovi vlasnici su u Be?u razgovarali sa potpredsjednikom crnogorske Vlade, Vujicom Lazovi?em, koji je sa ministrom inostranih poslova, Milanom Ro?enom, prisustvovao tradicionalnom be?kom Opern balu.Rije? je o godišnjem okupljanju velikog broja zvanica iz politi?kog i privrednog života Austrije i regiona.Lazovi? je u Be?u imao niz susreta sa austrijskim privrednicima, predstavnicima Simensa, njema?kog osiguranja Alijans i hotelske kompanije Soravia. Sa predstavnicima Austrijsko-crnogorskog privrednog foruma razgovarao je o afirmaciji crnogorskih investicionih potencijala.http://www.vijesti.cg.yu/vijesti_old/naslovna.php?akcija=vijest&id=260256dobro bi bilo, kad moze u bosnu da se sklapa audi a6 sto nebi mogao kod nas neki vw da se sklapa??
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Nevid

• Guest
Porse u Crnoj Gori
« Reply #7 on: February 03, 2008, 01:12:26 AM »
Nisam znao za to. Od kad se sklapa?

Offline brzi_pas

• View Profile
Porse u Crnoj Gori
« Reply #8 on: February 03, 2008, 05:41:27 AM »
 jao rofl rofl rofl rofl rofl hysterical heh roll2 roll2
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Marinovic

• View Profile
Porse u Crnoj Gori
« Reply #9 on: February 03, 2008, 09:27:24 AM »
Ma u Bosnu se svasta sklapa ,i golf 2 i skoda felicia i audi i bog zna sto sve bosanci ne rade

Nevid

• Guest
Porse u Crnoj Gori
« Reply #10 on: February 03, 2008, 12:26:02 PM »
Sto znam ja reko da mozda nije neshto ozbiljno! Ipak su oni imali fabriku u Vogoshcu, mada kome sad to pripada?! ::offtopic::

Offline Marinovic

• View Profile
Porse u Crnoj Gori
« Reply #11 on: February 03, 2008, 02:31:58 PM »
Sklapali su ozbiljno bosanci ranije dosta auta,ne znam sad,sigurno rade nesto al ne znam sto.A ova prica o VW u Crnoj Gori se dosta prosirila,tj dosta se prica o tome,neje ka one do sad prazne price,mozda i bude nesto od toga ko zna

Offline Filip

• View Profile
Porse u Crnoj Gori
« Reply #12 on: February 03, 2008, 02:59:31 PM »
Tacno... prica se bas prosirila... Cak i djevojke pricaju o tome :)

Offline Marinovic

• View Profile
Porse u Crnoj Gori
« Reply #13 on: February 03, 2008, 03:25:27 PM »
 roll2  roll2 roll2 rofl rofl rofl

Offline bo8an

• View Profile
Porse u Crnoj Gori
« Reply #14 on: February 03, 2008, 06:23:02 PM »
aktuelni audi a6 se montira u bosnu  ::thumbsupup::

Offline Marinovic

• View Profile
Porse u Crnoj Gori
« Reply #15 on: February 03, 2008, 06:30:26 PM »
QQ jad i nevolja,zato ne valja nista  happy2Ja sam cuo da se ova toyota aygo sto ja imam sklapa u Rusiju,toliko o japancima i njemcima,sve je to mala privreda

Offline bo8an

• View Profile
Porse u Crnoj Gori
« Reply #16 on: February 03, 2008, 06:53:28 PM »
ne diraj mi audi  fist clap2aygo se zajedno sa pezom 107 i citroenom montira u cesku

Offline Marinovic

• View Profile
Porse u Crnoj Gori
« Reply #17 on: February 03, 2008, 06:56:33 PM »
A ja sam prvo citao da su se svo troje sklapali u Francusku,a sad da je aygo u Rusiju za ove ne znam.Ma sve su to price samo ko zna dje se to stvarno sklapa,u neke nelegalne kineske bunkere happy2Audi  ::thumbdown::     yugo/zastava  ::thumbsupup::     happy2

Offline bo8an

• View Profile
Porse u Crnoj Gori
« Reply #18 on: February 03, 2008, 06:58:07 PM »
Ma sve su to price samo ko zna dje se to stvarno sklapa,u neke nelegalne kineske bunkere happy2
kinezi legende  clap2 clap2

Offline Marinovic

• View Profile
Porse u Crnoj Gori
« Reply #19 on: February 03, 2008, 07:02:05 PM »
Ma cus kinezi su danas cudo cijeli svijet ce jos malo biti preplavljen kinezima i njihovim proizvodima super kvalitite.Odosmo u  ::offtopic:: Ajmo sad opet Porsche i VW u Crnoj Gori,ima li kakvih novosti,oce li zbilja bit sto od ovoga,ako da ja bataljujem skolu tamo cu da radim boli me Q,svercovacu djelove po Balkanu i svi ce da me vole happy2