Author Topic: MRpricica  (Read 4641 times)

Offline stefan123

• View Profile
MRpricica
« Reply #180 on: February 13, 2008, 11:13:29 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prlajvog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline SFU

• View Profile
MRpricica
« Reply #181 on: February 13, 2008, 12:03:40 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prlajvog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline bo8an

• View Profile
MRpricica
« Reply #182 on: February 13, 2008, 01:49:41 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prlajvog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline vuki

• View Profile
MRpricica
« Reply #183 on: February 13, 2008, 02:28:16 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prlajvog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu

Offline tuningmaniak

• View Profile
MRpricica
« Reply #184 on: February 13, 2008, 02:28:49 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prlajvog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu happydance
« Last Edit: February 13, 2008, 02:36:58 PM by vuki »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
MRpricica
« Reply #185 on: February 13, 2008, 06:01:58 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prlajvog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline vuki

• View Profile
MRpricica
« Reply #186 on: February 13, 2008, 06:14:41 PM »
ma daj  rofl rofl rofl

Offline Filip

• View Profile
MRpricica
« Reply #187 on: February 13, 2008, 06:34:35 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prlajvog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih

Offline bo8an

• View Profile
MRpricica
« Reply #188 on: February 14, 2008, 07:14:19 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prlajvog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
MRpricica
« Reply #189 on: February 14, 2008, 11:34:08 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prlajvog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado beksis, ali prepone mi bijahu krvave

Offline SFU

• View Profile
MRpricica
« Reply #190 on: February 14, 2008, 01:13:28 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prlajvog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti!

Offline vuki

• View Profile
MRpricica
« Reply #191 on: February 14, 2008, 02:15:35 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prlajvog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je

Offline Laki

• View Profile
MRpricica
« Reply #192 on: February 14, 2008, 04:17:00 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prlajvog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #193 on: February 14, 2008, 04:27:44 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prlajvog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela

Offline Filip

• View Profile
MRpricica
« Reply #194 on: February 14, 2008, 04:35:09 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje

Offline SFU

• View Profile
MRpricica
« Reply #195 on: February 14, 2008, 04:55:30 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone

Offline vuki

• View Profile
MRpricica
« Reply #196 on: February 14, 2008, 05:24:35 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh

Offline bo8an

• View Profile
MRpricica
« Reply #197 on: February 14, 2008, 06:20:42 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece

Offline SFU

• View Profile
MRpricica
« Reply #198 on: February 14, 2008, 06:51:25 PM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je

Offline bo8an

• View Profile
MRpricica
« Reply #199 on: February 15, 2008, 09:23:34 AM »
Danas pada kisha ili mi se chini da je samo oblacno, ne znam, padala je sinoc/jutros. Vozio sam samo u neglizeu i bilo je mracno al kad sam upalio ksenone i brisache, vidjeo sam dobru volju za driftom, al ipak pomislih, kako sa FWD!? Tada mi dodje ideja da pokusham da ukradem neciju Korolu i da sa njom udarim i prodam u djelove. Al je to ipak lakse sa Golfom, te stadoh u prvo neosvijetljeno parkiraliste gdje vidjeh nekog GTI-a, ruznog kao i obicno. Pomislim nece me vidjet' onaj olos od strazara jednog obicnog, kad ono iza ugla, strazar lezi mrtav pijan i naduvan... pa se usudih da oJdem do 'njegove" kucice, otvorih fioku i nadjoh kljuc od Golfa. Zatim trkom mojih nezgrapnih stopala stado' na Ekser i vrisnuh JAOOOOK...Al strazar je bio komiran pa nista na svu srecu nije cuo, te ja zapalih s GTI-Jom pravo na pumpu. Napunih plina, pa po gasu, al "stuca" njemac. Dodjoh na semafore, rikverc + ruchna = lowridersjumps,okolo se ljudi ukocise od smrdljivog plina, ali ne vjeruju svojim ocima da je dosadni gti tako skakutav. U to dodjose dva nesretna pandura savremenim passatom i toboze pocheshe da me jure, ali sam predhodno krenuo po Oneyu da kupimo rotkape za seata, tako da ce rotkape sacekati jer nisam mogo ostavit pandure da prave gluposti zbog slabih sjedista u onom "sporetu", izvadih desert-eagle i sebe poceÅ¡a po glavi, da nebi nabija gas jer provalice me - pametni su oni. Ugledah sportskog pjesaka sa rolerima, nece valjda i onda da me cudo snadje, da u 01:47h nema felMi sa 5 sharafa nego sve ka od kamiona onog baje sa zabjela sto valja robu po kineskoj pijaci u zamotanim "Mex" kesama. Nadaleko cuh zvuk budilnika i svatih da moram na posa. Ustadoh i podjoh u wc, no nema 'ebene vode pa se umih u wc-sholjU i napravih sranje a nishta ne jedoh. Zatim sam se nasao sa Vukijem ispred koji me upita: ,,Dje sam nabavio one sajle za kvacilo jer mi se kidaju na pravinu kad preSHaltam''. Samo sam ga cudno pogledao i rekao "Ostroga mi, ne znam!". Zatim sam zvao Maleunu da mi rastumaci snove moje gnjile. Otvorih frizider al' nema soka od ribizle pa uzOh od brusnice. Vec bi vrijeme da podjem na kombinat. Kad ono majka veli : "Sine Bogdane, ne idi na kombinat u´apsice te  oni strunfovi". "Vazi legendo!" odgovorih i pojurih ka alu. kombinatu. Imah shta da vidim, Trile i Tile kite kola!! Protrlja' oci kad ono i shajo tu pise. Reko, ajmo onda da kupimo po sladoled od koprive. Odosmo mi, i dok smo se vozikali biciklom kroz grad naidjosmo na crnog,spusHtenog Smarta. Kad ono iz Smarta izlazi baba Senka sa vrlo malo poshtenja prema nama, posto joj je mog ujaka pashenog ukrao rotkape sa starog, prljavog, rdjavog mecedesa koji je vozila kad je bila mlada! Sjedosmo u kafic da popijemo po koju domacu s nogu, kad o$etih pogled konobarice na svojim preponama, ja joj uzvratih, te joj dado baksis, ali prepone mi bijahu krvave (gore mi iznutra), ona to primjeti! Povedoh je do wc da joj objasnim kako se montira lamela. Vidjeh da je ne interesuje to, samo gleda u prepone. DOSTA VISE, rekoh, i otrca do sledece prepone i preskochi je, ali se nabodo na