Author Topic: MRpricica  (Read 4650 times)

Offline Dzoni93

• View Profile
MRpricica
« Reply #340 on: August 24, 2012, 02:32:17 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf i to MK2 u garazu pored c63 i M-a
Aerodynamics are for people who can\'t build engine

Offline diesel

• View Profile
MRpricica
« Reply #341 on: August 24, 2012, 03:16:03 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf i to MK2 u garazu pored c63 i M-a? Da ne povjerujes
Svaki auto ima rdju ali opel ima REKORD!

Offline bojankov

• View Profile
MRpricica
« Reply #342 on: August 24, 2012, 05:11:03 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf i to MK2 u garazu pored c63 i M-a? Da ne povjerujes da me ovako boli glava
VW golf mk1 '79 1.8T

Offline diesel

• View Profile
MRpricica
« Reply #343 on: August 24, 2012, 05:15:06 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf i to MK2 u garazu pored c63 i M-a? Da ne povjerujes da me ovako boli glava kao da sam benzina pio

Offline bojankov

• View Profile
MRpricica
« Reply #344 on: August 24, 2012, 05:18:06 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf i to MK2 u garazu pored c63 i M-a? Da ne povjerujes da me ovako boli glava kao da sam benzina pio pa onda po krivina vozio
VW golf mk1 '79 1.8T

Offline Dzoni93

• View Profile
MRpricica
« Reply #345 on: August 24, 2012, 06:01:48 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf i to MK2 u garazu pored c63 i M-a?Da ne povjerujes da me ovako boli glava kao da sam benzina pio pa onda po krivina vozio i lagano nekog' golfa preskocio

Offline Bole

• View Profile
MRpricica
« Reply #346 on: August 24, 2012, 06:51:10 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf i to MK2 u garazu pored c63 i M-a?Da ne povjerujes da me ovako boli glava kao da sam benzina pio pa onda po krivina vozio i lagano nekog' golfa preskocio, al to bjese neki cumuras

Offline Dzoni93

• View Profile
MRpricica
« Reply #347 on: August 24, 2012, 07:14:47 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf i to MK2 u garazu pored c63 i M-a?Da ne povjerujes da me ovako boli glava kao da sam benzina pio pa onda po krivina vozio i lagano nekog' golfa preskocio, al to bjese neki cumuras 1.9 suvi dizel

Offline bojankov

• View Profile
MRpricica
« Reply #348 on: August 24, 2012, 07:38:00 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf i to MK2 u garazu pored c63 i M-a?Da ne povjerujes da me ovako boli glava kao da sam benzina pio pa onda po krivina vozio i lagano nekog' golfa preskocio, al to bjese neki cumuras 1.9 suvi dizel, vise dizel nego suvi,
VW golf mk1 '79 1.8T

Offline diesel

• View Profile
MRpricica
« Reply #349 on: August 24, 2012, 09:33:14 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf i to MK2 u garazu pored c63 i M-a?Da ne povjerujes da me ovako boli glava kao da sam benzina pio pa onda po krivina vozio i lagano nekog' golfa preskocio, al to bjese neki cumuras 1.9 suvi dizel, vise dizel nego suvi, I tako dodjoh na ideju

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #350 on: August 25, 2012, 05:29:25 AM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf i to MK2 u garazu pored c63 i M-a?Da ne povjerujes da me ovako boli glava kao da sam benzina pio pa onda po krivina vozio i lagano nekog' golfa preskocio, al to bjese neki cumuras 1.9 suvi dizel, vise dizel nego suvi, I tako dodjoh na ideju da nabudzim yugo 45

Offline diesel

• View Profile
MRpricica
« Reply #351 on: August 25, 2012, 06:17:21 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf i to MK2 u garazu pored c63 i M-a?Da ne povjerujes da me ovako boli glava kao da sam benzina pio pa onda po krivina vozio i lagano nekog' golfa preskocio, al to bjese neki cumuras 1.9 suvi dizel, vise dizel nego suvi, I tako dodjoh na ideju da nabudzim yugo 45 da mu stavim kozu, klimu

Offline Bole

• View Profile
MRpricica
« Reply #352 on: August 26, 2012, 12:57:46 AM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf i to MK2 u garazu pored c63 i M-a?Da ne povjerujes da me ovako boli glava kao da sam benzina pio pa onda po krivina vozio i lagano nekog' golfa preskocio, al to bjese neki cumuras 1.9 suvi dizel, vise dizel nego suvi, I tako dodjoh na ideju da nabudzim yugo 45 da mu stavim kozu, klimu. Kozu da mi radi Stanka

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #353 on: August 26, 2012, 01:18:08 AM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf i to MK2 u garazu pored c63 i M-a?Da ne povjerujes da me ovako boli glava kao da sam benzina pio pa onda po krivina vozio i lagano nekog' golfa preskocio, al to bjese neki cumuras 1.9 suvi dizel, vise dizel nego suvi, I tako dodjoh na ideju da nabudzim yugo 45 da mu stavim kozu, klimu. Kozu da mi radi Stanka Volanka
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline diesel

• View Profile
MRpricica
« Reply #354 on: August 26, 2012, 08:27:57 AM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf i to MK2 u garazu pored c63 i M-a?Da ne povjerujes da me ovako boli glava kao da sam benzina pio pa onda po krivina vozio i lagano nekog' golfa preskocio, al to bjese neki cumuras 1.9 suvi dizel, vise dizel nego suvi, I tako dodjoh na ideju da nabudzim yugo 45 da mu stavim kozu, klimu. Kozu da mi radi Stanka Volanka jer je doktor

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #355 on: August 26, 2012, 11:19:48 AM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf i to MK2 u garazu pored c63 i M-a?Da ne povjerujes da me ovako boli glava kao da sam benzina pio pa onda po krivina vozio i lagano nekog' golfa preskocio, al to bjese neki cumuras 1.9 suvi dizel, vise dizel nego suvi, I tako dodjoh na ideju da nabudzim yugo 45 da mu stavim kozu, klimu. Kozu da mi radi Stanka Volanka jer je doktor Voja Seselj

Offline diesel

• View Profile
MRpricica
« Reply #356 on: August 26, 2012, 04:09:28 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf i to MK2 u garazu pored c63 i M-a?Da ne povjerujes da me ovako boli glava kao da sam benzina pio pa onda po krivina vozio i lagano nekog' golfa preskocio, al to bjese neki cumuras 1.9 suvi dizel, vise dizel nego suvi, I tako dodjoh na ideju da nabudzim yugo 45 da mu stavim kozu, klimu. Kozu da mi radi Stanka Volanka jer je doktor Voja Seselj karburator

Offline TROPHY

• View Profile
MRpricica
« Reply #357 on: August 26, 2012, 10:32:59 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf i to MK2 u garazu pored c63 i M-a?Da ne povjerujes da me ovako boli glava kao da sam benzina pio pa onda po krivina vozio i lagano nekog' golfa preskocio, al to bjese neki cumuras 1.9 suvi dizel, vise dizel nego suvi, I tako dodjoh na ideju da nabudzim yugo 45 da mu stavim kozu, klimu. Kozu da mi radi Stanka Volanka jer je doktor Voja Seselj karburator dvogrli veberov

Offline diesel

• View Profile
MRpricica
« Reply #358 on: August 27, 2012, 04:46:07 AM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf i to MK2 u garazu pored c63 i M-a?Da ne povjerujes da me ovako boli glava kao da sam benzina pio pa onda po krivina vozio i lagano nekog' golfa preskocio, al to bjese neki cumuras 1.9 suvi dizel, vise dizel nego suvi, I tako dodjoh na ideju da nabudzim yugo 45 da mu stavim kozu, klimu. Kozu da mi radi Stanka Volanka jer je doktor Voja Seselj karburator dvogrli veberov morao ocistit

Offline Shon

• View Profile
MRpricica
« Reply #359 on: August 29, 2012, 12:47:29 AM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf i to MK2 u garazu pored c63 i M-a?Da ne povjerujes da me ovako boli glava kao da sam benzina pio pa onda po krivina vozio i lagano nekog' golfa preskocio, al to bjese neki cumuras 1.9 suvi dizel, vise dizel nego suvi, I tako dodjoh na ideju da nabudzim yugo 45 da mu stavim kozu, klimu. Kozu da mi radi Stanka Volanka jer je doktor Voja Seselj karburator dvogrli veberov morao ocistit, jer su mu usuli gorivo puno vode i
Strast ne bi smjela imati granice.