Author Topic: MRpricica  (Read 4564 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #320 on: August 14, 2012, 01:32:11 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe: "ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zove me moj dobri drug Bole i rece. "BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi po glave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanje dje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats + supersprint catback exhaust, al celave mu gume, a sto je to kume? Kum prodao plac

Offline Bole

• View Profile
MRpricica
« Reply #321 on: August 14, 2012, 06:52:08 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe: "ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zove me moj dobri drug Bole i rece. "BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi po glave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanje dje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats + supersprint catback exhaust, al celave mu gume, a sto je to kume? Kum prodao plac na pjenu od mora rusima

Offline Essien

• View Profile
MRpricica
« Reply #322 on: August 19, 2012, 05:02:54 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe: "ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zove me moj dobri drug Bole i rece. "BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi po glave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanje dje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats + supersprint catback exhaust, al celave mu gume, a sto je to kume? Kum prodao plac na pjenu od mora rusima da bi kupio C63

Offline Bole

• View Profile
MRpricica
« Reply #323 on: August 19, 2012, 06:45:05 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe: "ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zove me moj dobri drug Bole i rece. "BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi po glave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanje dje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats + supersprint catback exhaust, al celave mu gume, a sto je to kume? Kum prodao plac na pjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Ma rijetko vozi

Offline diesel

• View Profile
MRpricica
« Reply #324 on: August 22, 2012, 10:52:17 AM »
Posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe: "ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zove me moj dobri drug Bole i rece. "BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi po glave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanje dje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats + supersprint catback exhaust, al celave mu gume, a sto je to kume? Kum prodao plac na pjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Ma rijetko vozi e nema okle sipat.
Svaki auto ima rdju ali opel ima REKORD!

Offline Filip

• View Profile
MRpricica
« Reply #325 on: August 22, 2012, 11:42:46 AM »
Posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe: "ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zove me moj dobri drug Bole i rece. "BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi po glave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanje dje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats + supersprint catback exhaust, al celave mu gume, a sto je to kume? Kum prodao plac na pjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Ma rijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!!

Offline TROPHY

• View Profile
MRpricica
« Reply #326 on: August 22, 2012, 06:36:49 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe: "ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zove me moj dobri drug Bole i rece. "BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi po glave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanje dje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats + supersprint catback exhaust, al celave mu gume, a sto je to kume? Kum prodao plac na pjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Ma rijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju?

Offline diesel

• View Profile
MRpricica
« Reply #327 on: August 22, 2012, 06:56:41 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe: "ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zove me moj dobri drug Bole i rece. "BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi po glave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanje dje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats + supersprint catback exhaust, al celave mu gume, a sto je to kume? Kum prodao plac na pjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Ma rijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razloga toga medjutim

Offline Bole

• View Profile
MRpricica
« Reply #328 on: August 23, 2012, 01:40:59 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe: "ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zove me moj dobri drug Bole i rece. "BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi po glave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanje dje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats + supersprint catback exhaust, al celave mu gume, a sto je to kume? Kum prodao plac na pjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Ma rijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razloga toga medjutim, idem ja kad ono medjutim

Offline X3M

• View Profile
MRpricica
« Reply #329 on: August 23, 2012, 05:37:12 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe: "ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zove me moj dobri drug Bole i rece. "BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi po glave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanje dje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats + supersprint catback exhaust, al celave mu gume, a sto je to kume? Kum prodao plac na pjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Ma rijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razloga toga medjutim, idem ja kad ono medjutim, ja lijevo, kad tamo opet medjutim

Offline diesel

• View Profile
MRpricica
« Reply #330 on: August 23, 2012, 09:37:34 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa pred zavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli q jer imamo precih poslova jer ipak placam fakultet toliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bih para da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeo ka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"! Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako se razvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2l benzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca na tastaturu ali to vazi samo ako vukova honda od benzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? - upita se dobri,a niz brajice nismo s hondom mogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola ali preko Pastrovacke gore je isao voland na tri tocka pa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, te stade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe: "ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zove me moj dobri drug Bole i rece. "BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi po glave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanje dje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats + supersprint catback exhaust, al celave mu gume, a sto je to kume? Kum prodao plac na pjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Ma rijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razloga toga medjutim, idem ja kad ono medjutim, ja lijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja

Offline Majski180mhr

• View Profile
MRpricica
« Reply #331 on: August 23, 2012, 11:35:18 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima

Offline brzi_pas

• View Profile
MRpricica
« Reply #332 on: August 24, 2012, 02:19:08 AM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline diesel

• View Profile
MRpricica
« Reply #333 on: August 24, 2012, 09:02:46 AM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se

Offline Iceman

• View Profile
MRpricica
« Reply #334 on: August 24, 2012, 09:08:35 AM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?

Offline diesel

• View Profile
MRpricica
« Reply #335 on: August 24, 2012, 09:23:38 AM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
MRpricica
« Reply #336 on: August 24, 2012, 12:37:28 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw (ako bi mogli da dodajete 1-3 rijeci, jer ako se doda citava recenica ovo gubi smisao)

Offline Filip

• View Profile
MRpricica
« Reply #337 on: August 24, 2012, 12:39:37 PM »
mada ga nema no ajd' :P

Offline Bole

• View Profile
MRpricica
« Reply #338 on: August 24, 2012, 12:50:17 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf

Offline diesel

• View Profile
MRpricica
« Reply #339 on: August 24, 2012, 02:11:50 PM »
Posle par godina od price pada nova kisa predzavrsne ispite ljetnjeg semestra za koje nas boli qjer imamo precih poslova jer ipak placam fakultettoliko koliko placam. Kad ne bih placao imao bihpara da dam za zadnje gume, jer sam ove pojeoka' sto sam izio onaj cizburger u odvrati mekdonalds. Zove Madjo i veli "CHELIK SHAMPION"!Ide Pajo narkoman i kaze da vas nije vidio kako serazvaljujete od erg ventila, tacno bi popio 2lbenzina jer je cuo da se od njega najbrze kuca natastaturu ali to vazi samo ako vukova honda odbenzina dobije super moc i pokrade sve sobe po Podgorici u ponoc...a kako kad nema u pustinji? -upita se dobri,a niz brajice nismo s hondommogli, pa smo odluchili spichit za bar do Bola alipreko Pastrovacke gore je isao voland na tri tockapa mu zafalilo sarafcica kilometar prije kufina, testade u Buljaricu da izije jedan paradajz i pokupi jednu malu u sutomore. Ulazi mala i kazhe:"ljubim vas,ljubim vas nema potrebe". U to zoveme moj dobri drug Bole i rece."BAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA  ode mi poglave! ".A trebali smo sjutra na  njeguse na imanjedje nas cheka trkach Valle da se probamo niz livade. E46 M3 supersprint headers, supersprint race cats+ supersprint catback exhaust, al celave mugume, a sto je to kume? Kum prodao plac napjenu od mora rusima da bi kupio C63, pa sad Marijetko vozi e nema okle sipat. Kako ce imat na ove cijene?!! Kako kad nema u pustinju? Iz razlogatoga medjutim, idem ja kad ono medjutim, jalijevo, kad tamo opet medjutim i sve se ponavlja i ja se zapitam sto ce 3 medjutima?Medjutim! Uvjek se ponavlja ovo medjutim ?Dok se ponavljalo medjutim kupio je vw golf gti 16v, okle sad golf i to MK2