Author Topic: Pozdrav iz PG-a  (Read 135 times)

Offline Rakso GSi

• View Profile
Pozdrav iz PG-a
« on: January 28, 2008, 11:31:32 PM »
Poz.Ja sam Radomir Cabarkapa iz Podgorice,vozim suzu 1.3s,nije nesto al ide. fan sam opela...gsi gsi i samo gsi :).toliko za pocetak
« Last Edit: January 29, 2008, 12:22:36 AM by motorsport »
get in sit down shut up hold on

Offline bmw_fan

• View Profile
Pozdrav iz PG-a
« Reply #1 on: January 28, 2008, 11:37:19 PM »
welcomen, uzivaj i potrudi se biti aktivan"fan sam opela...gsi gsi i samo gsi" - voljeti razlike :D

motorsport

• Guest
Pozdrav iz PG-a
« Reply #2 on: January 28, 2008, 11:39:28 PM »
dobrodosao, kako si saznao za forum???? uzivaj, i postavi slike auta u garazu.... ::msn-wink::

Offline Rakso GSi

• View Profile
Pozdrav iz PG-a
« Reply #3 on: January 29, 2008, 12:21:31 AM »
Rekao mi drug za okupljanja kod aluminijumskog i pomenuo mi "montenegro racing",otisao na google i eto vas.suza je caletova al nije losa,jatrebam da pocnem ovih dana da radim pa bih uzeo neku astru gsi

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Pozdrav iz PG-a
« Reply #4 on: January 29, 2008, 12:46:54 AM »
samo naprijed...uzivaj na forumu cheers1

Offline SFU

• View Profile
Pozdrav iz PG-a
« Reply #5 on: January 29, 2008, 07:35:54 AM »
Rekao mi drug za okupljanja kod aluminijumskog i pomenuo mi "montenegro racing",otisao na google i eto vas.suza je caletova al nije losa,jatrebam da pocnem ovih dana da radim pa bih uzeo neku astru gsi
naravno, jednostavno naci ljudima koji koriste internetdobrodosha ti nama - bilo je odje puno fanova opela pa promjenishe klupske boje (i to bash nekih gsi 16v i 2.0 16v ljubitelja)

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Rakso GSi

• View Profile
Pozdrav iz PG-a
« Reply #6 on: January 29, 2008, 12:23:25 PM »
Ne?ete mi vjerovat,sinoc se vracam kuci i ostadoh bez kocnica al hvala Bogu nije bilo guzve (oko 1h) a i nisam vozio prebrzo (oko 100km/h),jedva sam kuci ziv stigao,nego bilo je zanimljivo kociti rucnom :)

Offline Marinovic

• View Profile
Pozdrav iz PG-a
« Reply #7 on: January 29, 2008, 02:05:54 PM »
E ne znas ti sto je voznja bez kocnica,moj drug vozi evo 2 godine samo s rucnom,i dobro mu ide happy2,do PG ode lagano,inace peugeot 306 GTI.Usput dobrodosao,uzivaj ::thumbsupup::