Author Topic: Forum  (Read 17575 times)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Forum
« Reply #660 on: February 04, 2010, 08:45:00 AM »
1: Bice banovan svako ko ubuduce pocne prepirke i vrijedjanja . 2: Napravicemo saradnju sa jednom kucom uskoro .3: Nista od para ... nikome !4: Kao sto rekoh , para nema ...5: Sredjeno6: Dobra zamisao ali na zalost bice tesko iz dzepa , jedino resenje da fotografi imaju prodaju slika preko foruma ?!7: Fotografi ce vazda imati toliko na racunu a ima jos ljudi koji su voljni !8: KOJI VID REKLAME NA TRKAMA PREDLAZETE ?

Majka mi je rekla da moze ...

Forum
« Reply #661 on: February 04, 2010, 10:15:10 AM »
ja sam odje najmladji na forum al eto da kazhem shto mislim..najbolje je za reklamu po trkama organizuje se ko ce radit i fino se dijele narodu letci i naljepnice da narod zna za forum da se odje mogu nac rezultati i novosti,da se nadje neka zainteresovanost naroda..sto se tiche dijeljenja rasporedimo se na razlichitim djelovima staze i podijelimo...eto ja bih bio voljan da dijelim odma

Offline Domo_TS

• View Profile
Forum
« Reply #662 on: February 04, 2010, 11:15:20 AM »
ili stavite veliki poster (da ne kazam bilbord) na pochetak i kraj staze

Offline cedo

• View Profile
Forum
« Reply #663 on: February 04, 2010, 11:20:16 AM »
Napravite ga,i ja cu razgovarati sa trifketom da se na svaki auto slalom,i brdsku trku koju on bude organizovao postavi....
Ne pustaj gas ni za zivu glavu,mog`o bi da pogines !!!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Forum
« Reply #664 on: February 04, 2010, 12:01:00 PM »
Cujes Milosa, on fotografise pa bi sad da se omrsi...a kure moje malo. :D Ako je tebe merak i ako ti je cilj da pomognes forumu, slikaces i dzabe.Izbrisati temu Skoda TDI iz Garaze jer ne vidimo nista od dima!!!Trebaju moderatori fino da se angazuju i pocnu brisat sve gluposti koje smo pisali odje. Ako neko dodje i vidi onu sprdnju odma ce se vrnut okle je dosa.Eto ako cete bas da ostajete na ovaj forum, moj je predlog da se pobrise komplet baza podataka, samo da se neke dobre teme sacuvaju. Angazovati Fabiu, stefana i ostale stare clanove.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tmBROTHER

• View Profile
Forum
« Reply #665 on: February 04, 2010, 01:24:45 PM »
A ti si napisao 90% svih tih gluposti ::yes::

Offline TROPHY

• View Profile
Forum
« Reply #666 on: February 04, 2010, 02:12:40 PM »
Ja sam uvijek za! Shto se tiche promocije foruma, za nju sam bio josh od samog pochetka... interesujuci se za majice, naljepnice itd, itd... Naljepnice sam nekako dobio i 'ponosno' je zalijepio na vectru  ::wub::Dijelio bih i letke, samo kad bi ih bilo... :P kao i ostali propagandni materijal.  ::msn-wink::P.S. Domov predlog je predobar, samo se neke od stvari trebaju shto prije realizovat, a ne prichat prazne priche kao shto je i do sad bilo...Zamolio bih sve chlanove da takodje napishu svoje predloge, sugestije, i ostale stvari koje bi valjale forumu, a ne samo da iskuliraju temu ka' po obichaju!  ::msn-wink::

Offline Bole

• View Profile
Forum
« Reply #667 on: February 04, 2010, 05:33:01 PM »
Ovako ja cu da napravim sam sebi majicu i da je nosim po trka posto idem na svaku vec duze vremena.Na auto imam na haubu flousescentni link(bas upadljiv),plus cu stavit ono na tablice ka Tico OK mi je ono...A to gluposti i to pa ljudi moji 100 ljudi 100 cudi,izbacite mene,devila bilo koga ako Bog da pa bude posjeceniji forum doce neki drugi devil drugi boskovic,ocete li ih sve poizbacat?ko ce vam ostat,vas par od kojih 2-3 se razumiju bas u materiju i poenta foruma bi bila koja?Jer ljudi dje to ima price o kolima bez bar malo rasprave,takav je ovaj "sport"...treba izricino zabranit psovke,omalovazavanja clanova itd ako me razumijete...i ja sam nedje prica o tome da se izreklamira malo forum itd...
« Last Edit: February 04, 2010, 05:35:00 PM by boskovic85000 »

Offline tmBROTHER

• View Profile
Forum
« Reply #668 on: February 04, 2010, 05:37:45 PM »
prije svegapreporucujemda se za pocetak uradi neki skupi to bas bi preporucionekim drgim danoma ne nedjeljom, nije nam ona nikad bila talicna :D:Dmalo sale nije na odmet, ajde ljudi ovako, da dijelimo za pocetak te letke a?
« Last Edit: February 04, 2010, 05:40:16 PM by tmBROTHER »

Offline Bole

• View Profile
Forum
« Reply #669 on: February 04, 2010, 05:41:39 PM »
sto si sujevjeran brate? nedelja ka i svaki drugi dan,stvar je u nama i organizaciji i zelji da se pokupimo,ne u danu ne u satu,vremenu,godisnjem dobu itd,samo volja je u pitanju!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #670 on: February 04, 2010, 05:42:31 PM »
sto si sujevjeran brate? nedelja ka i svaki drugi dan,stvar je u nama i organizaciji i zelji da se pokupimo,ne u danu ne u satu,vremenu,godisnjem dobu itd,samo volja je u pitanju!
bas tako...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline tmBROTHER

• View Profile
Forum
« Reply #671 on: February 04, 2010, 05:56:19 PM »
Treba se na neki nacin odvojit i pokazat da to mozemo, ipak ja mislim da je tako. Napravit vise taj veci samo montengro racing skup. Ako znate na sto mislim, ok ko hoce moze svoje drugove pozvat, to nije problem, ali da se ne mijesamo sa onima sto se prevrcu na krov, pa posle neko kaze vidji to su oni sto forsiraju automobilizam sa montenegro racing sajta. Mozemo se mi nas dosta skupit i ovako bez nekoga koga ne poznajemo, samo treba imat volje, to ocu da kazem. Trebalo bi se svi mi skupit sa foruma. Eto na to mislim

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #672 on: February 04, 2010, 05:58:27 PM »
al na neko NEPOZNATO mjesto policiji...mada i da dodju ne mogu nam nista...necemo divljat
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline TROPHY

• View Profile
Forum
« Reply #673 on: February 04, 2010, 06:00:43 PM »
I ja sam za neki skup fini, na kojem bi se sve to fino dogovorili i napravili neki plan, jer uvijek se mozhe bolje dogovorit i isprichat uzhivo nego za monitorom.  ::yes::Valjalo bi shto prije, jer je Luka - bmnj fan tu do kraja februara ( ako sam ga dobro s'vatio), koji bi mogao da bude od koristi shto se tiche dizajna   happy happy2Ajte ako se slazhete, da se pravi topic 'okupljanje'  ::msn-wink::
« Last Edit: February 04, 2010, 06:25:04 PM by TROPHY-Renault »

Offline tmBROTHER

• View Profile
Forum
« Reply #674 on: February 04, 2010, 06:16:45 PM »
Ne neznam, kako ocetee, ja trenutno nemam predstavu dje bi se moglo okupit  really!

Offline TROPHY

• View Profile
Forum
« Reply #675 on: February 04, 2010, 06:28:37 PM »
Mozhemo na tushki bulevar  happy  ;DShalim se, ili mozhda ne... Mozhemo i kod Plus-a, imaju fin parking, vazda polu-prazan...P.S. Mislim da lokacija treba najmanje da nas brine, jer necemo da se trkamo i bukamo... vec da normalno prichamo i druzhimo se  ::msn-wink::

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Forum
« Reply #676 on: February 04, 2010, 06:57:27 PM »
Samo polako drugari , to u drugi topic , dajte nam odje ideje !Boskovicu , imas od mene majcu ! Prva stvar , ZVANICNA okupljanja ce biti moguca tek kad se srede svi papiri kluba i kad budemo imali prostor za to . Za sada kao i do sada samo NEZVANICNA za ljubitelje i drugove .Druga stvar , nece biti banovan niko zbog sale i prepirke ali oce zbog vrijedjanja .Treca , u Utorak ili Srijedu ce biti doneseno par odluka , na zalost NEMAMO nijedan AUTO SHOP koji drzi djelove svih brendova da bi napravili saradnju i dobili popust ali svakako ce se izabrati najbolja radnja a ako mislite da je neka bolja od ostalih , recite koja . Dajte predloge ko bi bio zainteresovan jos za saradnju i kakvu . 

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Nemanja

• View Profile
Forum
« Reply #677 on: February 04, 2010, 07:56:32 PM »
oce li se ko pozabavit sa ovima sto oce da se uclane,nikako poruka od moderatora da stigne,da je primljen,na email....?

Offline BLUE_STILL

• View Profile
Forum
« Reply #678 on: February 04, 2010, 08:06:11 PM »
Samo polako drugari , to u drugi topic , dajte nam odje ideje !Boskovicu , imas od mene majcu ! Prva stvar , ZVANICNA okupljanja ce biti moguca tek kad se srede svi papiri kluba i kad budemo imali prostor za to . Za sada kao i do sada samo NEZVANICNA za ljubitelje i drugove .Druga stvar , nece biti banovan niko zbog sale i prepirke ali oce zbog vrijedjanja .Treca , u Utorak ili Srijedu ce biti doneseno par odluka , na zalost NEMAMO nijedan AUTO SHOP koji drzi djelove svih brendova da bi napravili saradnju i dobili popust ali svakako ce se izabrati najbolja radnja a ako mislite da je neka bolja od ostalih , recite koja . Dajte predloge ko bi bio zainteresovan jos za saradnju i kakvu . 
Prvo dje je meni majcaDrugo Mozda se moze nesto sredit sa Scekic auto djelovi ili Esem Auto ali je ovaj drugi samo za japance A trece imate milion prijedloga u Chit Chat pa malo procitajte po nesto i RADITE :)Pozzz
« Last Edit: February 04, 2010, 08:08:02 PM by BLUE_STILL »
BLUE_STILL
MONTENEGRO

Offline tmBROTHER

• View Profile
Forum
« Reply #679 on: February 04, 2010, 08:13:55 PM »
Ovo za uclanjivanje bi valjalo tek kad bi se napravilo ovo za popuste ;) ko ce se uclanit odje, i da bleji a nikakve koristi ::msn-wink::. Mislim takav je nass narod.Eto pade mi na pamet, jedna onako idejica mala, a to je da bi mozda valjalo napravit novu garazu. A to jeste da se stave podforumi, i npr ovako garaza za franckuska, za njemacka, za japance, itd.... sto mislite.....