Author Topic: Forum  (Read 17326 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #160 on: December 25, 2008, 02:55:37 PM »
Ada svi znamo pas koji laje ne ujeda (pas je nastao od Vuka) :)Treba ga kaznit to stoji pa i banovat al ne za stalno!

Offline ObeliX

• View Profile
Forum
« Reply #161 on: December 25, 2008, 03:22:59 PM »
koje izgladio odnose ???
ko`ko se meni cini zavrsili ste raspravu...a ovo sto 2fast kaze,tako sam nekako i mislio..i ban se moze smanjit` na neko vrijeme,a ne za stalno...jer vuk je zasluzio toliko..aktivan je an forum,dolazi na svako okupljanje,i mislim da mu treba progledat` kroz prste...
« Last Edit: December 25, 2008, 03:24:43 PM by ObeliX »

Offline bo8an

• View Profile
Forum
« Reply #162 on: December 25, 2008, 06:19:08 PM »
bez devila je forum upola manje zanimljiviji  fist
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline vuki

• View Profile
Forum
« Reply #163 on: December 25, 2008, 06:39:43 PM »
ako su tebi necije budalastine, stosovi, skerce zanimljivi,onda se registrujes fino i na neki forum komicnog karaktera dje ima stotinu deviladevil vec duze vremena pravi probleme i ponasa se krajnje bezobrazno. ovo posjednje je kap koja je prelila casu. covjek prstom nije prdnuo da napise nesto korisno, zanimljivo, poucno....a li je zato na svaciji post imao sta da prokomentarise i da se pohvali kako on zna bolje ili kako je vozio nosac aviona a pritom je ubjedjen da je srs mercedosova tehnologija 22 vijeka.ja vise nisam moderator, tako da sto se mene tice necu vas vise gnjaviti.lp

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #164 on: December 25, 2008, 06:57:18 PM »
A sto si batalio moderatorski tim...

Offline SFU

• View Profile
Forum
« Reply #165 on: December 25, 2008, 07:05:08 PM »
pametan!mene zanima kad ce biti obrisano 500 chlanova foruma koji nikad nisu napisali ni post?
« Last Edit: December 25, 2008, 07:35:37 PM by SFU »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline vuki

• View Profile
Forum
« Reply #166 on: December 25, 2008, 07:46:29 PM »
nemam vise zivaca

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #167 on: December 25, 2008, 08:00:11 PM »
U neku ruku i pametno,mada mislim da bi broj moderatora trebao da se poveca da bi se lakse kontrolisao forum i desavanja na njemu,rece mi motorsport da ce sad bit 2 nova administratora,a ko ce umjesto vukija bit moderator,trebalo bi vise ljudi dodati,naravno ako su voljni za to...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Forum
« Reply #168 on: December 25, 2008, 08:51:21 PM »
nemam vise zivaca
vidji, to sam ti ja reko davno.....salim se coce happy2......sad ozbiljno ali ozbiljno nema vise onog pravilnog brisanja kao vuki sto re radio....znaci majke mi nije nista sad...da ja pricam ovo ono.....ali je bio najkorektniji........tico je korumpiran vazda bio rofl rofl njega ne racunam.......renault N1 odnosno davor.......valja samo za sprdnju roll2....stefan napustio.....laki???????....ko je jos moderator??????????aaa lushan nas iz bijeloga svijeta isto dosta dobar policajac ali korektan ( U NEKIM SLUCAJEVIMA...KAD MU ODGOVARA rofl rofl)......p rofl rofl
« Last Edit: December 25, 2008, 08:58:01 PM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Forum
« Reply #169 on: December 26, 2008, 08:35:02 AM »
Moderator treba svaki post da procita i da brise ako nije po pravilima!Kaznjavanja su normalna na svakom formu. A sto se tice moderatora do sad su radili dosta dorb svoj posao - bilo je propusta ali jbga svuda ih ima.

Offline bmw_fan

• View Profile
Forum
« Reply #170 on: December 26, 2008, 10:19:42 AM »
odlicno je ovo za reklame  punk

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #171 on: December 27, 2008, 04:04:39 PM »
Evo jedan savjet za moderatore,npr da se izmedju sebe podjele ko je glavni za koju sobu : Za prestavljanja,za oglase ... i da onda taj opominje i brise i zakljucava teme po zavtjevu samo u toj sobi, da jednostavno bude lakse,al opet da svi sve kontrolisu,i onda npr moderator oglasa vidi neku "gresku" u garazi,rece to moderatoru za garazu i ovaj to ispravi...

Offline SFU

• View Profile
Forum
« Reply #172 on: December 27, 2008, 04:09:42 PM »
...mene zanima kad ce biti obrisano 500 chlanova foruma koji nikad nisu napisali ni post?...
josh uvjek me ovo zanima /\

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Forum
« Reply #173 on: December 27, 2008, 04:36:17 PM »
podrzavam
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline MUGEN

• View Profile
Forum
« Reply #174 on: December 27, 2008, 05:01:32 PM »
takodjeeeee
Izbrisan clan

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #175 on: December 27, 2008, 05:21:59 PM »
A mene niko da podrzi  crying crying cryingxaxaxaxa,al ozbiljno mogli bi moderatori da porazmisle o ideji,meni svejedno i ako oce i ako nece,samo ono da bude vise reda na forumu

motorsport

• Guest
Forum
« Reply #176 on: December 27, 2008, 05:23:13 PM »
SFU, bice uskoro brisanje clanova koji imaju nula postova i koji se nisu pojavili na forum vise od godinu dana.... MARINOVIC, shvatam sta pricas, tako je bilo u pocetku al smo ipak presli na ovaj sistem da svaki moderator kontrolise svaku sobu jer ako je npr. neka frka u sobu "automobili clanova" a moderator nije ONLINE tad kad treba onda moze bilo koji drugi koji je tad ONLINE da odreaguje.... zasto mislis da je bolje/lakse da je svak zaduzen za svoju sobu???

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #177 on: December 27, 2008, 05:54:22 PM »
Pa rekoh da npr svi kontrolisu sve,tj pregledavaju sve i javljaju drugima za probleme,a ako je hitno potrebno i da ih rijese,a da se podijele,da svak ima svoju sobu da bi se komplet forum lakse vodio,jer ovako svaki moderator mora sve da prati,ovkoa bi trebao samo svoju sobi da komplet prati,a u ostale samo pomalo da reaguje....neznam mislim da bi moderatorima tako bilo lakse

Offline tuningmaniak

• View Profile
Forum
« Reply #178 on: December 27, 2008, 10:18:21 PM »
....i pod naziv svake sobe da pise koji je moderator uredjuje.....
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Marinovic

• View Profile
Forum
« Reply #179 on: December 27, 2008, 10:41:06 PM »
Upravo tako, e evo se sjetih sad jos jednog razloga.Npr. rekoste za oglase,kad se neka stvar proda da se to javi moderatoru da on izbrise temu.Npr. ja sam sad prodao moj cd player i da nebi nagadjao kome da se javim i kome da recem da obrise temu,postoji zasebni moderator kojem se za to obraca,i kome se obaca za tkzv. bump oglasa...