Author Topic: Najjeftiniji Auto Svijeta!!!!!  (Read 668 times)

Offline Filip

• View Profile
Najjeftiniji Auto Svijeta!!!!!
« Reply #20 on: January 16, 2008, 11:55:58 AM »
aj milose pa ako Bog da za 18. rodjendan da dobijes jednog ovakvog u full opremi ;D ;D ;D
Taman!! Lezi mu mu namrtvo  ;D ;D ;D
Prije 2011 nisu planirali izvoz  ;)
e steta :)

motorsport

• Guest
« Reply #21 on: January 16, 2008, 02:22:54 PM »
nije steta no sreca, zamisli da se milion ovakvih auta nadje na ulicama crne gore.... al opet kad pogledas bolje i ovo nego da gledamo konje sa kocijama kroz glavni grad, i raznorazne pezejce, lade bez auspuha...

Offline bo8an

• View Profile
« Reply #22 on: January 16, 2008, 06:06:53 PM »
mene je ljepse vidjet finog konja no ovo cudo
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

motorsport

• Guest
« Reply #23 on: January 16, 2008, 10:10:47 PM »
ne sprdaj se zivota ti, glavni grad drzave a konji sa kocijama po ulicama.... bruka.... kao da smo u 16-om vijeku...

Offline Filip

• View Profile
« Reply #24 on: January 16, 2008, 10:34:43 PM »
Taman tako! neka konji no i one dzukele sto trce sa strane. Za ovime makar nece ni trcat :)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #25 on: January 17, 2008, 05:21:37 AM »
ali ljudi,priznajte da bi makli njegov mali motorcic od 49ccm i ubacili nesto zanimljivo makar da imate do prodavnice,danas dobar majstor moze da uradi sve i svasta ...

Majka mi je rekla da moze ...

acs

• Guest
« Reply #26 on: January 17, 2008, 01:40:49 PM »
hahahha a koje da maknemo.ovdje da stavis motor od tomosa ja mislim da bi dobio stravicno ubrazanje mora bi kocnice stelovat hahaha... btw lezaj tocka moze da izdrzi dosta ali da se auto ne vozi preko 70km/h  cini mi se (da se ne buca  jao )

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #27 on: January 21, 2008, 10:32:28 AM »
meni se ne svidja u opste pa da ima 500 konja i ponovo pogon na 4 tocka...evo jedan prototip firme tata, (mada mi se ni on ne svidja,mada je malo vecih dimenzija od ovog :D)Upload Pic with PicTiger

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #28 on: January 28, 2008, 07:15:58 PM »
aj milose pa ako Bog da za 18. rodjendan da dobijes jednog ovakvog u full opremi ;D ;D ;D
Taman!! Lezi mu mu namrtvo  ;D ;D ;D
taman! kupim ga i maknem odma prednja sjedishta da bi moga normalno sjedjet na zadnja i vozit, okinem mu krov da mogu kroz njega vidjet gdje idem i probushim mu pod da mogu da ga gurnem kad krecem kao fred kremenko  roll2 roll2

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #29 on: January 28, 2008, 07:23:48 PM »
 groupwave groupwave groupwave roll2 roll2 roll2 roll2 roll2 roll2 roll2Kralj si,poruci i za mene jednog takvog,samo sa prednjim nisam dugacak ko ti.U jbt sad provalih ima motor pozadi,pa to na star moze na zadnji da se dize happy2

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #30 on: January 28, 2008, 11:27:20 PM »
pa ukoliko mikeli bude vozio sa zadnjih sjedista- nece bit potrebe turirat ga, odma ide na zadnje  happy2 koji tip, vazda pun hmora :D

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #31 on: January 29, 2008, 06:53:55 PM »
taj autic je napravio pomamu kakvu nijadan automobil nije duuuuuuugo vremena. Tata je izbacila automobil sa kojim ce da motorizuje Indiju, a to je 1.000.000.000 (milijardu) ljudi. Poslije Indije prelaze na Aziju. Godisnji plan od 1.000.000 (milion) automobila godisnje djeluje realno kada gledamo i ostala Azijska trzista i standard koji je tamo. Zbog Tate velike kompanije vec sazivaju sastanke kao da se izbore s opasnim konkrentom, jer ce na ovaj nacin Tata postati najmocnija auto-kompanija. Smjesno? Pa kako se motorizovala Evropa poslije drugog svjetskog rata. Ko je imao male jeftine i jednostavne fabrike? Da, danas su to najace evropske fabrike jer je sticano povjerenje od pocetaka. Ista prica je sa Japanom. Uporedite sada velicinu Evropskog i samo Indijskog trzista... racunica je jednostavna.Dokaz? Tata Nano ce se poradavati samo u Indiji do 2011, onda slijedi izvoz na ostala Azijska trzista. Evrope i Sjedinje Americke Drzave nema u planovima, a ipak se tamo itekako pominje (cudo interneta). Zasto? Tata ce biti veliko ime u auto-industriji u narednom periodu  ::msn-wink::Tata Nano nema ni pojaseve, man nema nista, samo cetri sjedista, mlo lima i plastike i maleni motor od 33 KS, a to vrijedi 1.700 eura. Mozemo da se sprdamo sa njom, ali Indijcu koji je do sada citavu familiju vozio na skuteru, a za iste pare Tata daje odgovor na mobilnost.raspisah se, ali dugo pratim auto-industriju i da ja pamtim nijedan auto u zadnjih 20 godina nije izazvao takvu senzaciju, i jos ga niko nece vidjeti na nasim drumovima.

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #32 on: January 29, 2008, 07:39:52 PM »
vucko imas pravo,nemam texta na tvoj text...bicce to zestoka bitka  :suicide2:

Offline Filip

• View Profile
« Reply #33 on: January 29, 2008, 10:56:26 PM »
Dobro razmisljanje  respect

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #34 on: January 30, 2008, 04:36:33 PM »
Jos jedna potvrda da je TATA ozbiljan igrac. Podjite na ovaj post i pogledajte sta sam napisao u rubrici ALTERNATIVNO GORIVO VIhttp://montenegro-racing.com/forum/index.php?topic=1583.msg29698#msg29698TATA je otkupila pravo na tu tehnologiju i vec sledece (2009) godine na trziste izbacuju automobil sa tim pogonom.Osim najeftinijeg automobila na svjetu TATA ce prva pustit u serijisku proizvodnju automobil koji za gorivo koristi vazduh  ::yes:: ah, da, najavili su da ce taj automobil kostati nesto vise od 7.000 eura

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #35 on: April 01, 2008, 11:43:08 AM »
Izvacno ptvrdjeno, TATA je postala vlasnik Jaguara i Land Rovera...  respect

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #36 on: April 03, 2008, 01:22:34 PM »
sto cini TATA,medje valja...a auto je presmijesno  lolabove
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #37 on: April 03, 2008, 01:30:39 PM »
Meni nije jasno kako onu kanticu nazivaju autom! Pa to nema ni pojaseva ni naslona za vugla greote! Bolji je ovi mrcni jugo 45 no taj TATKO! Ja bi to zabranio da se uvozi! Pazi samo motor, preslab je da bi pokreta i kosilicu za travu, lezajevi na prednjim tockovima crkavaju posle cca 20.000km, mislim da su i dobosi naprijed! Bruka ziva!!!!!!  ::bash:: ::bash:: ::bash:: ::bash:: ::bash:: ::bash:: ::bash:: ::bash:: ::bash:: ::bash:: ::bash::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #38 on: April 03, 2008, 07:05:57 PM »
Sto znam auto bi trebalo da se prodaje kod nas posebno zbog guzvi i nizeg standarda.Bice mnoogo vise pogibija u indiji to je sigurno!!!  ::drive2::Al sto rece neko treba stavit motor, vece felme, kocnice, malo plastike i eto solidne zujalice za 2000 eura...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #39 on: April 03, 2008, 07:22:55 PM »
ochaj..mos ti u njega ubacit u njega nesto sa 1000 ks..al to nema drzhanja...raspada se...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!