Author Topic: Retrovizori  (Read 649 times)

Offline Marinovic

• View Profile
Retrovizori
« on: January 06, 2008, 06:18:37 PM »
Pozdravtrebaju mi retrovizori za zastavu.Ovim sadasnjim ne radi sranje za podesavanje stakla,tako da mi trebaju drugi.Najradije bi uzeo opet ovakve,al ako se ne moze nac mogu i neki drugi ala univerzalni.Radi se o retrovizovizorima sto se sad fabricki ugradjuju na jugice,a ranije su isli na tempa.Znaci ako znate da neko prodaje javite mi bas bas mi trebaju.Ili ako znate dje ima ovih univerzalnih i koje su cijene isto javite.Fala unaprijed.Znaci najradije bi uzeo ovakve retrovizore

Offline Marinovic

• View Profile
Retrovizori
« Reply #1 on: January 08, 2008, 08:21:36 PM »
Jel moguce da niko ne zna dje ima retrovizora

motorsport

• Guest
Retrovizori
« Reply #2 on: January 08, 2008, 09:11:18 PM »
pogledaj po auto djelovima sto drze zastavin program... imas ja mislim u HN u auto djelove "auto florida" 200m iza semafora put igala sa desne strane....

Offline Marinovic

• View Profile
Retrovizori
« Reply #3 on: January 08, 2008, 09:15:16 PM »
Jes al ja bi polovne,posto su novi oko 60 eura par,a to mi je mnogo.

motorsport

• Guest
Retrovizori
« Reply #4 on: January 08, 2008, 09:24:28 PM »
ma jesi lud, nema sanse da su toliko para....

Offline vuki

• View Profile
Retrovizori
« Reply #5 on: January 08, 2008, 09:30:43 PM »
ma ja sam kupio za yuga prije jedno 3 godine nije takav ali slican za 7 eura mislim (mozda sam i pogrijesio ali eto neka je i 15)

Offline Marinovic

• View Profile
Retrovizori
« Reply #6 on: January 08, 2008, 09:43:53 PM »
Zivota mi moga,nisam bas siguran kod nas koliko su ali po BG i po svima radnjama i na bubanj potoku su toliko,na bubnju polovni mozda jeftiniji.A dje si ti to uzeo vuki.

Offline vuki

• View Profile
Retrovizori
« Reply #7 on: January 09, 2008, 07:46:26 PM »
u hn neka prodavnica auto dijelova blizu hotela plaze. ne znam da li vise radi. mislim da je to orginal jugov. mogu ga slikat sjutra

Offline Marinovic

• View Profile
Retrovizori
« Reply #8 on: January 09, 2008, 08:05:53 PM »
Ajde vidi pa slikaj ako mognes,i imas li samo jedan ili par,bili prodao

Offline vuki

• View Profile
Retrovizori
« Reply #9 on: January 09, 2008, 09:31:40 PM »
ma imam par, al nije za prodaju. ide jugo u druge ruke  ;)al vidjet cu da slikam

Offline vuki

• View Profile
Retrovizori
« Reply #10 on: January 10, 2008, 03:19:28 PM »

Offline Marinovic

• View Profile
Retrovizori
« Reply #11 on: January 10, 2008, 06:38:35 PM »
Pa ovakve sam ranije imao na autu,jos su sine na vratima od njih,ocu ovakve u uglu prozora,a ovakve poklanjam ako trebaju nekome.I da radi li ta radnja jos,mozda imaju ovakvih ko sto ja trazim

Offline vuki

• View Profile
Retrovizori
« Reply #12 on: January 10, 2008, 07:13:02 PM »
ja stvarno nisam tu odavno bio. znali neko iz hn da li jos radi Elcom shop prije hotela plaze??? tu je nekad bilo svakavih sitnica (tipa retrovizori) za italijane, zastave...

Offline Marinovic

• View Profile
Retrovizori
« Reply #13 on: January 10, 2008, 07:37:11 PM »
Ako radi,bolo bi super,tu mora da ima ovakvih,ako ne kazes da ima od italijana,pa od una bi se moglo upasovat gotovo sam ubijedjen

motorsport

• Guest
Retrovizori
« Reply #14 on: January 10, 2008, 09:35:26 PM »
elcom shop ne radi odavno... opet ponavljam da pogledas u auto floridu....

Offline Marinovic

• View Profile
Retrovizori
« Reply #15 on: January 10, 2008, 10:47:08 PM »
E jbg ne znam kad sam zadnji put bio u HN ni ja ni neko od mojih,ako je nekome slucajno usput molio bih ga da vidi u auto floridu,samo ako moze.Hvala.

motorsport

• Guest
Retrovizori
« Reply #16 on: January 11, 2008, 12:49:59 PM »
e jbg. ti oces da se *ebes a da ti ne udje.... trazis retrovizore a ne bi *uzicom da mrdnes iz kotora.... angazuj se malo jbt. Ja sam bio spreman za moje felne da odem "na kraj svijeta" ....   

Offline Marinovic

• View Profile
Retrovizori
« Reply #17 on: January 11, 2008, 01:43:23 PM »
E da imam vozacku odma bi doleti,pa da bar imam npr beverly 250 isto bi odma doletio,ovako busom da idem dodjem ispred radnje a ona zatvorena prije npr godinu dana... popizdio bi nacisto da mi se to desi.

motorsport

• Guest
Retrovizori
« Reply #18 on: January 11, 2008, 05:39:24 PM »
pa sto ti fali busom, sjednes sa drugom dodjete u Igalo popijete pice, uzmete to i gotovo.... nece ti sigurno retrovizori sami doc iz novog do kotora, sta ti je to 50-ak km.... ili sacekaj da otopli malo pa skuterom fino preko prcnja, predjes trajekt i za cas si u Novi.......

Offline Marinovic

• View Profile
Retrovizori
« Reply #19 on: January 11, 2008, 06:47:05 PM »
Ma sacekacu maj fino polozim za motor,ionako do ljeta uzimam drugi pa cu poc vala,ako ih ne nadjem do tad,a i ako ih nadjem kad polozim idem svuda ;D