a maknite mi bicharku sa pinka j.ba joj p.s ma.er, sve bi uradila da digne gledanost, nije joj ni vazno shto neke neduzne ljude optuzuje i sto ih pravi prestupnicima... ona je nashla da vodi istragu... pa neka zavrshi pravo ako ima toliku zelju!shto se tiche legalizacije trka, ja se slazem da na tome rade kvalitetni ljudi ali ti isti ljudi su ,,lijeni,, (ne mogu naci bolji izraz) vecinom opravdano, neko ide na fax, neko radi... ali treba angazovat josh neke perspektivne ljude koji bi mogli mnogo pomoci. ne mogu chetvorica iz administracije, koji se sastaju svake druge godine, da to realizuju. mozda bi i mogli kad nebi nigdje uchili i nigdje radili i kad bi se mogli usresrediti na to. ti ljudi, neka mi ne zamjere, ali ovaj forum jedva odzavaju. ovaj forum je veoma zanimljiv i moze se itekako razviti samo treba mrdnut dupetom. kao chlan ovog foruma i ja se dosta zalazem za njegovu popularizaciju, shtavishe, u ovoj godini ce na svako auto koje ucestvuje na auto kros i na pocetak staze pisati montenegro racing (ako bude srece(a bice)). slichno zelim da pokusam da uradim sa brdskim i kruznim trkama, ali zashto se ja trudim a administracija nece to nije predmet ovog posta.shipchanik je pod sporom i bice josh 100 godina dok sav ne propane. ja nemam sada na umu neko konkretno odgovarajuce reshenje ali uz malo truda ono ce se naci.