eo cu kopirat sto napisah na cdm forume :"evo me konacno kolega fast_dog pozva da se probamo danas (iako je lishen onoga malog crvenog papira sto zovu vozacka)...ojdosmo na kombinat u pratnji nekog prslog m3 hamanna i ...bolje krenuh,prvu druga i treca sam malo ispred, ali posle 160 coek me lagano prolazi - turboi kako idemo mi odozgo put dolje, ja poceo ranije da kochim jer je mrak pa ne vidim dje je kraj puta i SRECOM spustim sa 190 na mozda 160/170 i pustim gas kad eto ti ga choek izlece onamo sa plinare.Ja sam ga vidio dok je prilazio skretanju i poceo da blicam i kochim, on nista - samo produzhi.Mijo(brzi pas) vidje da je zajebano, maknu se u stranu dovoljno da ja cimnem volanom i izbjegnem ovoga za jedno 5 cm.Da sam ga udario pri toj brzini, ne bi valjalo nikako.Da sam bio sa drugim autom (slabije kocnice, gume, nedostatak esp-a) prevrnuo bih se ili izletio na travu il ko zna sta vec.Vojo iz hammana je ishao iza nas i snimao telefon i veli da je izgledalo mnooooogo zajebano i da danasnji dan treba da slavim kao drugi rodjendanoporavismo se par minuta od toga i onda krenusmo rolling start drugom nedje od 50 km/h i isti rezultat.Moje auto me prijatno iznenadilo, ocekivao sam da ce alfa bit brza al svakako me choek prolazi posle 170 ka da stojim hahahaha nevjerovatno.Uglavnom brzi sam na tih quarter-mile :Psvaka chast, svaka chast komsinice vera.Al ne preporucujem ikome da ide na kombinat..prosli put kad sam bio drug mi je imao udes i totalno unistio auto, a ovaj put opet kiks.Neko je bachio vudu magiju tamo, ko zna... "znaci.da se nesto desilo, kriv bi bio ja vjerovatno jer sam ishao 4 puta brze od dozvoljene brzine..ali covjek nije izashao iz nekog mrtvog ugla ili iza zbuna pa da nije moga vidjet 2 para farova kako idu put njega i to ja jos upalio duga (a xenoni) i blicam mu da me vidi da se NE UKLJUCI...i coek lagano upada u moju traku.SPRDNJA!i da, sto veli mijo, iznenadio sam sebe kako sam odreagovao.Neko bi se zajebao i poklopio kocnicu, zablokira tockove i udario pravo u ovoga.maxe uf..nema se sto vishe ic na kombinat, imam osjecaj da se trkam bulevarom kroz grad