Author Topic: koje gume na koje felne  (Read 182 times)

Calabra DEVIL

• Guest
koje gume na koje felne
« on: December 03, 2007, 09:35:32 PM »
Moze li mi neko pomoci oko odabira dimenzija guma na moj suzuki gsx-r.Napred ide guma 120 70 17 i fabricki i ta bi ostala a nazad je felna siroka 4,5 J a guma je 160 60 17.Htio bi stavit siru nazad al neznam koliko moze ic siroka na tu felnu...170   180  pomoc bi dobro dosla al samo provjeren savjet

duka

• Guest
koje gume na koje felne
« Reply #1 on: December 04, 2007, 08:10:45 AM »
To ce Wulfy znat 100 % samo ne znam dolazili na novi forumPošalji mu pm

Calabra DEVIL

• Guest
koje gume na koje felne
« Reply #2 on: December 04, 2007, 08:21:02 PM »
ok a ima li ko da prodaje kakve nove gume "ispod ruke" da znas ZA motor naravno

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
koje gume na koje felne
« Reply #3 on: December 08, 2007, 01:19:34 PM »
Nije Suzuki zalud stavio tu gumu nazad  ;) Montiranjem sire gume na GSX-R ,,dobijas'' sledece:- manje upravljiv motor- vecu potrosnju goriva- vece opterecenje na sistem vjesanja- nema brzog prebacivanja iz krivine u krivinu...Vredi li sve ovo zarad estetike  ;)Sirina felge je 4,5 inca sto bi znacilo da je sirina 114,3 mm, najidealnija guma je nekih 35% sira od te dimenzije dimenzije, a to upravo imas. Moze i sira, ali onda ce bocni zidovi gume previse da se deformisu...Vozis GSX-R, dobra spravica, ne igraj se, moze skupo da kosta...

Calabra DEVIL

• Guest
koje gume na koje felne
« Reply #4 on: December 09, 2007, 07:34:51 PM »
Sve ja to znam ali ... obozavam styling ;D izgleda kao zena od 100kila sa mrsavim nogama. Ovo je gr77 1988 god ali radi kao sat a ide bruka valjda radi tog mjenjaca (gr77) + ima uljno hladjenje.Doveo sam ga sa piste iz italije u maj mjesec,ranjen mu je chip tuning kompjutera ,vjesanje i trkacki oklop tako da sad lici na dukatia 999

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
koje gume na koje felne
« Reply #5 on: December 09, 2007, 08:14:44 PM »
Mogu da ti pogledam za te gume gore sto si naveo.Gume su nove samo reci marku i profil koji oces pa da pitam covjeka moze li nabavit.Nisam ga gledao odavno pa mozda bude trebalo da sacekas al nije ti hitno pocele su kise neces ga vozit skoro...

Calabra DEVIL

• Guest
koje gume na koje felne
« Reply #6 on: December 11, 2007, 08:25:48 PM »
moze moze,mislio sam uzet dunlop qualifier-koliko sam vidio na testovima se najbolje pokazala a treba mi 120 70 i 160 60   17ice naravno.inace nece se vozit jos par mjeseci jer je na generalno sredjivanje i oklopa i motora da bude tip tpo za sezonu