Author Topic: Ducati Corse Alfa Romeo 147  (Read 90 times)

Offline brzi_pas

• View Profile
Ducati Corse Alfa Romeo 147
« on: November 30, 2007, 07:06:30 PM »
Josh jedna posebna verzija 147ce, i bash mi se svidja!  8)Alfa Romeo 147 je ve? u sedmoj godini svog životnog ciklusa, a joÅ¡ uvek predstavlja inspiraciju za one koji je žele u?initi posebnom. Ducati Corse verzija nam donosi dodatnu dozu agresivnosti u kombinacija sa brojnim tehni?kim unapre?enjima. Alfa Romeo je objavio da ?e specijalna verzija modela 147 biti predstavljena na salonu u Bolonji 5. decembra. Automobil pokre?e 1.9 JTDM turbodizel motor sa 170 KS koji omogu?ava prelepom he?beku da ubrza do 100 km/sat za respektabilnih 8 sekundi i dostigne maksimalnu brzinu od 215 km/sat. Zahvaljuju?i nedavno predstavljenom Q2 diferencijalu sa zatvara?em ova Alfa pruža mnogo viÅ¡e trakcije i stabilnosti, uz mnogo manje podupravljanja tokom ubrzanja, Å¡to je izražena mana prethodnika sa previÅ¡e snage na prednjim pogonskim to?kovima.Ducati Corse pruža mnogo viÅ¡e sportske atmosfere u odnosu na standardni model. Jedan od zanimljivih detalja svakako je sportsko dugme koje reguliÅ¡e karakteristike pedale gasa daju?i izbor izme?u turisti?kog ili spotskog moda. Za vizuelni deo sportskog ugo?aja zadužene su crna, crevena i bela boja lepe karoserije, kao i opciono crvena ko?iona kleÅ¡ta. Ducati Corse tako?e donosi hromiran izduvni sistem i 18” naplatke. Enterijer je u skladu sa Ducati Corse filozofijom, a kompletira ga odli?an zvuk BOSE audio sistema.Model 147 je pred zalaskom i nakon klasi?nih modela 145 i 146 bio je viÅ¡e nego uspeÅ¡an sa preko 360.000 primeraka prodatih u prvih 4 godine boravka na tržiÅ¡tu. Krajem 2006. godine Alfa 147 je proÅ¡la restilizaciju, Å¡to bi trebalo da bude dovoljno do pojave naslednika, koji je joÅ¡ uvek godinu dana daleko. Ducati Corse verzija bi trebala biti dobra kombinacija performansi i stila za prave Alfa entuzijaste. Specijalni model ?e biti dostupan kupcima u Italiji, ve?ini evropskih zemalja, Japanu i Australiji. izvor: cannonball forumi
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #1 on: December 08, 2007, 02:29:47 PM »
Nas uvoznik (Delta) otprilike ovako kaze: ,,U cjenovniku nemamo 147 zato sto Italijani nece da isporucuju, vec samo ove specijalne verzije. Specijalne verzije koje izbacuju u zadnje vrijeme dosta su skupe pa mislimo da ne bi imale prodju. U CG, kupci koji imaju novca uglavnom nemaju stila (ne traze nesto takvo) pa ne znam kome da ponudim 147... Do pojave naslijednika jedina Alfa u tzv turistickom segmentu bice 159...''

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #2 on: December 13, 2007, 10:38:27 PM »
Nash uvoznik Delta u PG je jedna debilna firma, koji su jednom prilikom izjavili neshto ovako...Znaci nudi im se reklama u jednom casopisu koji se bavi iskljucivo automobilizmom, da pored predstavljanja Alfe, ako su raspolozeni da se reklamiraju na istoj stranici, na kojoj je test Alfe (naravno, privatne Alfe, jer oni je nemaju u "salonu")"Nama jednostavno nije u interesu da se reklamiramo u ovakvoj vrsti casopisa, jer nije svera nasheg interesovanja"Znaci nisam moga' vjerovat, kakvi bolidi!!!!P.S. Reklamni prostor je bio na "popust" i koshtao je dosta ispod 100e!!!!!!!!Pa vidjite sa kim imamo posla  ;)P.S. da ne pricam kakav im je "ovlashceni" servis, jednostavno nisu znali koji je model Alfa GTV, nego me gleda blijedo i kaze... "momak, jel' 145,145,155... daj procitaj sta pishe u saobracajnu!!!!!" :o :o :o

Offline X3M

• View Profile
« Reply #3 on: December 14, 2007, 12:05:23 PM »
kakvi su to pacijenti!a kad treba da naplate onda nisu mutavi

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #4 on: December 14, 2007, 06:00:06 PM »
kakvi su to pacijenti!a kad treba da naplate onda nisu mutavi
DA upravo to, posle pola sata ubjedjivanja lika da je moja alfa GTV a ne 145 gti 16v mi je rekao dooobro, hladnjak za tvoju je 390e  ;)P.S. Naruio ga, i stogao mi za 240e (na drugo mjesto naravno)