Author Topic: Honda Civic  (Read 3962 times)

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #60 on: January 28, 2008, 01:30:12 PM »
moju curu zakacio neki pjani u vrata. otisli mi kod njega vice on 400 eura. sjutra smo otisli kod onoga momka sto radi pored djuratovica dje sam auspuh radio, on kaze 180 eura, i da mi smo skupi ali zato dobro radimo. ako su oni skupi sta je onda radmilo.  rofl

motorsport

• Guest
Honda Civic
« Reply #61 on: January 28, 2008, 01:31:59 PM »
koji pored djuratovica??? mislis majo mracevic, ono uzbrdo??? 

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #62 on: January 28, 2008, 01:36:27 PM »
pa ima tamo bas u istu garazu od djuratovica, komora i dva momka rade limarsko lakerske poslove. ne znam kako se zovu.jel iso ko kod dragana ukropine?

motorsport

• Guest
Honda Civic
« Reply #63 on: January 28, 2008, 01:39:49 PM »
heh, pa to je sve od sloba djuratovica.... a momak koji je lakirer kod njega zove se Frano, on je meni una lakirao....

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #64 on: January 28, 2008, 01:43:46 PM »
e jes frano  groupwaveon je meni trazio za blatobran, vrata , krov , spojler i neku sitnicu na braniku 400 eua u tivat jedan extra majstor  sve to + hauba 250 euali izgleda da se ne isplati na staru crnu boju to radit da ce bit bas velika razlika u sjaju  crying tako da cu samo krov odradit a ogrebotunu home made

motorsport

• Guest
Honda Civic
« Reply #65 on: January 28, 2008, 01:47:09 PM »
koji extra majstor u tivat? odosmo u OFF u pm...  :party:

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #66 on: January 28, 2008, 02:36:13 PM »
pa moja je tema a meni treba lakiranje, hi hi  happy2blizu hotela tivat. to je prije nego sto se udje u grad. sa desne strane. kazu svi da je extra i uglavnom tamo idu skuplja kola.

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Honda Civic
« Reply #67 on: January 28, 2008, 09:02:05 PM »
jeste...ali kazu da radi jedno auto extra a drugo zabrlja...radmilo je za mene zakon za sve!covijek je jednostavno doktor i kada sam gledao auta koja je sve radio ne mogu vijerovati...a razumijem se u limariju koliko toliko ali kada on radi to je perfekcija...Denis je bio jednom prilikom na auto pijaci kad su ljudi gledali radmilovog audija...niko nije provalio da je radjen,a dolazilo "majstora i majstora"...ali covijek ima svoju cijenu i princip i nece da radi ispod toga,uostalom ima toliko posla da moze birati musterije...

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #68 on: January 28, 2008, 09:18:12 PM »
ima toliko posla da moze birati musterije...
nazalost takva je vecina majstora danas on je moje staro auto procjenio da se moze prodat za 300eura. alo 300!!!  ::argue:: i to kaze mislio je da je registrovana skoro godinu dana. ja sam vec prodo, prebacio na ovog, i nesto sto cu 90% prodati sledeci mjesec procjenio na 800 eura. a jos su mi ostali komplet motor, sjedista, sva stakla osim prednje sajbe, stopovi, zadnji trap....e zato ga ja ne volim

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Honda Civic
« Reply #69 on: January 28, 2008, 09:53:44 PM »
a takav je kakav je...ali majstor je boli glava i ja ga zato cijenim!Volim svoje auto i jedino njemu bi ga dao mada i Frano nije los...dobar je majstor ali nema ni blizu uslova kao radmilo!slusaj,imam momka koji extra polira pa da vidis ima li on kakvu ideju oko te ogrebotine...mozemo zajedno poci do njega...

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #70 on: January 29, 2008, 02:13:40 PM »
vazi. mogli bi se sjutra nac ako ti imas kad??

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Honda Civic
« Reply #71 on: January 29, 2008, 04:04:29 PM »
u Pg sam ja ,imam neke ispite sada,u subotu dolazim pa cemo se cuti...znam da su radili nekako te ogrebotine,zamute doju,bezbojni lak pa nanesu pa vodobrusnim malo pa poliraju...tako nesto...

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #72 on: January 29, 2008, 05:14:57 PM »
e pa vazi. cucemo se onda kad dodjes.i ja sam bas tako cuo da se rade te ogrebotine i imo sam to u planu da radim sam ali bi radije prepusto nekom ko sa tim ima iskustva  groupwave groupwave groupwave

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #73 on: February 05, 2008, 07:33:49 PM »
bio sam danas u farbaru. 8 eura je 100g baze. valjda je to dovoljno za ogrebotinu?da se baza stavi u sprej kosta jos 12 eura. a stavicu je u sprej da pofarbam lajsne i retrovizore.@drasko ako si u hn i ako nemas sta pametno radit, mogli bi poc ovih dana kod tog momka sto polira da vidimo sta on misli za ogrebotinu.

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Honda Civic
« Reply #74 on: February 05, 2008, 07:44:56 PM »
zvao sam ja vc ovog momka,nesto je u frci ovih dva,tri dana,ima posla pa ce me zvati...aj daj mi br na pm da te zovem!

Offline Marinovic

• View Profile
Honda Civic
« Reply #75 on: February 24, 2008, 07:57:39 PM »
Evo jes da ste odavno komentarisali o lakirerima,al eto da se sad ukljucim.Znam toga momka iz Tivta sto ste ga spominjali,to je rodjak mog komsije i on je kod njega radio mercedesa jedanput i extra ga je odradio,i jos nekih 15 auta sto znam da je on radio i bio u radionicu dogk ih je sredjivao,i svako auto je perfektno ispalo,znaci nije istina jedno je dobro drugo ne valja,svako perfektno odradi,prvenstveno sto ima vrhunsku opremu za rad,a bogme i zna svoj posao.Jedina mana je sto nece bilo koje auto da radi,nego samo bolja,novija...i cijena jeste visoka,al kao sto rekoh sto odradi,odradi extra,pa dodjemo do onoga kolko para,tolko muzike.Ako nekome treba dacu mu njegov broj na PM.I da vuki rece ostala ti sjedista i jos neke stvari od starog auta,bili prodao sjedista i kolko para...

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #76 on: February 24, 2008, 08:15:59 PM »
bio sam kod njega. trazio je 250 za blatobran, vrata, krov i haubu. po meni je cijena ok. ali kad sam ga pito oceli biti razlike, reko je : "u boji nece, ali u sjaju oce". tako da sam od toga odusto osim sto cu krov lakirat, a sitnice...   drasko dje je onaj da ja skoknem da vidim sta kaze??sjedista i jos dosta djelova imam, ako pitas za nekoga ko ima tu hondu. recimo nekih 100 eura par ali se sve mozemo dogovorit, ljudi smo   ::yes::

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Honda Civic
« Reply #77 on: February 24, 2008, 08:22:04 PM »
ja sam dolje u cetvrtak pa cemo ga zvati...zvacu ga ja i prije...

Offline Marinovic

• View Profile
Honda Civic
« Reply #78 on: February 24, 2008, 08:52:27 PM »
Za sjedista sam pitao za sebe,za zastavu,malo je mnogo para,al eto ako mozes okaci neku sliku

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #79 on: February 24, 2008, 09:11:40 PM »
+ PM