Author Topic: Honda Civic  (Read 3941 times)

Offline Marinovic

• View Profile
Honda Civic
« Reply #40 on: January 25, 2008, 07:53:11 PM »
E ovaj lip type r je vec OK,to bi mu super stajalo

Nevid

• Guest
Honda Civic
« Reply #41 on: January 25, 2008, 11:22:14 PM »
Kao na Madjovu plavu hondu! ::big_boss::

Offline devil_may_cry

• View Profile
Honda Civic
« Reply #42 on: January 27, 2008, 12:03:14 AM »
jesi gledo nekad ovaj auto uzivo??branik mu je bolji nego svi ti exteme. na njega mozda samo neki type r lip i to je to
ovaj je extra!
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #43 on: January 27, 2008, 11:00:28 AM »
te lipove cu mozda ali samo mozda staviti, kad odradim jos neke vaznije stvari. te vaznije stvari zavise od para, tacnije od prodaje dijova sa stare civice. nadam se du cu idicu mjesec prodati neke malo skuplje stvarcice, pa cemo vidjet. drugi razlog je sto ti lipivi ne bi dugo trajali jer bi kacio svuda, pogotovo kad auto malo legne cc -3 cm  ::yes::ni mugen style nije los, ali je jos dublji  ::msn-wink::

Offline ulicni trkac

• View Profile
Honda Civic
« Reply #44 on: January 27, 2008, 12:44:17 PM »
ispod 16ica nemoj stavljat...vidji neki fini lip da odradish..e,kako sredi ono sto su ti kljuchem ogrebli sa strane???

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #45 on: January 27, 2008, 01:41:56 PM »
16 ne dolaze u obzir, 15 su vise nego dovoljnenikako za ogrebotinu. moraju se lakirat komplet blatobran i vrata. ali ce mi bit velika razlika u sjaju tako da ne znam sta da radim  crazy . a da cijelo auto lakiram neisplati se. vjerovatno cu kupit bazu pa cu to barem malo zamaskirat

motorsport

• Guest
Honda Civic
« Reply #46 on: January 27, 2008, 01:59:27 PM »
mozes li navest razloge zasto ne 16" ???? to je sad standard felna brate...

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #47 on: January 27, 2008, 02:08:22 PM »
mozda za neka druga, novija auta. integra trpe r ima gumu/felnu 195/55/15, Vti ima isto tako. Honda ko honda inace ima manje obrtnog momenta i svako otezavanje auta a naraocito otezavanje tockova dosta usporava svako auto a narocito hondu. jedino kad bi imao para da kupim neke lagane felne tipa oz ultraleggera bi se mozda isplatilo ali tada ako ne bi izgubio na ubrzanju izgubio bi na upravljivosti i stabilnosti. 15 mu i lijepo izgledaju i prakticne su  ::thumbsupup:: + ne volim velike felne, + na ovu hondu sam i 17 gledo i stoje mu ko piletu sise

motorsport

• Guest
Honda Civic
« Reply #48 on: January 27, 2008, 02:27:14 PM »
e to je vec stvar ukusa sto ti se ne svidjaju felne...a to sto ces izgubit na ubrzanju, to su nijanse koje siguran sam tebi ne bi zasmetale jer ne ides na trke sa hondom pa ti je bitna svaka stotinka... Evo ja kad sam uzimao felne za kompakta, isao sam u BiH sa namjerom da uzmem 4 nove 15"... i iskrsle mi extra 16" za manje para nego sto bi dao za 15" bio neki popust extra i naravno uzeh ih sa sve 4 nove gume.... na udubnosti NI MALO nisam izgubio, a na ubrzanju nijansu samo koja je zanemarljiva.... al zato na izgledu sam dobio bas dosta.... zasto mislis da bi izgubio na stabilnosti sa vecom felnom manjeg profila gume???

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #49 on: January 27, 2008, 02:34:38 PM »
upravoo zbog tezine felne. kompakt je jedno,civic drugo. ovo mogu potvrdit iskustava mnogih vlasnika civica od 92 do 2000. 16 na tako malo auto zahtjeva i extemniji styling, krace opruge, a sad zamisli kako bi se trap koji je prosao 200000 km tu snasao. sa razlgom je integra na 15 felnama a ima 100 konja vise nego moj civic

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Honda Civic
« Reply #50 on: January 27, 2008, 06:22:17 PM »
e ne znam...sto veli denis neces na trke sa njom.ja bi je zalega i stavio felme.ovako je nekako 'obicna'...znas i sam da su felme pola auta
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #51 on: January 27, 2008, 06:36:08 PM »
zar vam ovaj civic sto je na dyno izgleda ko da ima male felne ??? ne radi se o stotinki, recimo da se radi bar o 1sec manje do 100kmh. da ce auto vise da se ljulja u krivinama. da je guma za 16 dosta skuplja. veca potrosnja. veca borba sa volanom.... to su sve iskustva i na jacim civicima od mog. mozda izgleda nekom ljepse ali ja gore navedene stvari ne zelim da osjetim na svojoj kozi. mislim da je prelazak sa 13 na 15 optimalan.e sad cu vala nedje iskopat da vidite kako izgleda na 16 ili jos gore 17.

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Honda Civic
« Reply #52 on: January 27, 2008, 09:35:27 PM »
vuki,za ogrebotinu ti je najbolje poci do radmila djurovica,on ce sigurno znati sta da radi sa njom...

Nevid

• Guest
Honda Civic
« Reply #53 on: January 28, 2008, 01:37:21 AM »
Madjo tuning_doc je na svoju stavio 17, odlichno stoje, odlichno ide... Mada to je tvoja stvar shta cesh da stavljash na auto, ali u teoriji i u praksi razilika izmedju 15 i 16 se rjeshava promjerom gume! Tako da dodjesh na isto! ::msn-wink::

motorsport

• Guest
Honda Civic
« Reply #54 on: January 28, 2008, 01:51:08 AM »
pa to mu i ja pricam, uzme 16" sa manjim profilom gume i dodje mu kao 15".... al dobro njegova stvar sta ce radit, tj. sve je stvar ukusa...

Offline SFU

• View Profile
Honda Civic
« Reply #55 on: January 28, 2008, 08:31:43 AM »
vuki kad kupish 16", kupish nizi profil gume, kupish istu shirinu gume i imash tochak POTPUNO ISTIH DIMENZIJA KAO I STOCK  ::big_boss::

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline ulicni trkac

• View Profile
Honda Civic
« Reply #56 on: January 28, 2008, 08:39:57 AM »
eo ti jedna sa 17''

Offline Marinovic

• View Profile
Honda Civic
« Reply #57 on: January 28, 2008, 12:37:47 PM »
Jes al bi morao bas bas nisku gumu da stavi,i onda odose bubrezi i ostalo

Offline vuki

• View Profile
Honda Civic
« Reply #58 on: January 28, 2008, 01:19:57 PM »
ne radi se o profilu gume. naravno da ide nizi profil. skoro svaki clan na hrvatskom ili srpskom forumu ima felnu 15 na civicu ne bitno je dal je 75 ili 200 ks. na hondi se osjeti velika razlika u preformansi. ne zbog, sirine gume ili razlike u precniku, nego zbog tezine felne. jednostavno iskustva na hondi su takva. 17 su po meni ocaj. cak ni na prelude od 190 ks je nestavljaju, jer upropastava auto. i ja sam kad sam tek kupio ono prvo auto reko, u 16 ce da mu legnu, ali sam eto svasta cuo o civicu na 16. kazem vam da rijetko ko to ima na civicu, osim onih kojima je izgled mnogo vazniji nego karakteristike auta.
vuki,za ogrebotinu ti je najbolje poci do radmila djurovica,on ce sigurno znati sta da radi sa njom...
mislis onaj u sutorinu? kod njega mi je auto bio 3 mjeseca, to je jedan obicni hostapler. kako dere sa cijenama, ubija  crazy

motorsport

• Guest
Honda Civic
« Reply #59 on: January 28, 2008, 01:25:38 PM »
radmilo ubija sa cijenama sto jes jes.... al zato ga radi doktorski....