Author Topic: Zastava 101  (Read 852 times)

Offline SFU

• View Profile
Zastava 101
« Reply #20 on: December 31, 2007, 07:37:26 AM »
daj ne zajebavaj, kupi 2e mat crni sprej, imash vjerovatno shrafciger! odvidaj masku, zashtiti trakom i novinama, preshpricaj i zasharafi masku!!!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Z-128

• Guest
Zastava 101
« Reply #21 on: January 02, 2008, 10:59:24 AM »
Brate ovo sto ti Sfu predlaze bi trebao da odradish, meni  je zastava bila bijela pa mi se slagalo za crnom maskom, ali tebi ovo izgleda grozno, mislim ukusi su razliciti. Da sam na tvoje mjesto uradio bi ono shto nisam ja stigao da uradim a to je da ofarbash auto u crnu metalic, stim shto nebi dirao lajsne oko prozora jer su niklovane tako da cje crna josh vishe da dodje do izrazhaja, posle toga bi je spushtio nabachio neke felmuge i nishta preko 13' dovoljno ti je 185 shirina tocka, stavio one starije niklovane branike uradio auspuh od protiv pozarnog, imam jedan chini mi se u garazu pa cju ti ga dati ako ga nadjem. naljepnicu na soferku i to je to.

Offline Marinovic

• View Profile
Zastava 101
« Reply #22 on: January 02, 2008, 11:07:55 AM »
Pa vidi posto je auto od tate,ne mogu nista previse da radim oko njega ,al dogodine ide u moje ruke i tada ce da krenu pravi radovi,do ljeta ce panut 13-ice ATS classic,obtomjer,neka sjedista,vizir na soferku,jos neke sitnice i to je to.A kasnije ide lakiranje u crvenu metalik(jbg omiljena boja,crna je OK al nije to za zastavu po mom misljenju)ide jaci motor(1,6 najvjerovatnije)dodatno sredjen,ojacavanje auta,sredjivanje trapova,kocnica,al tada ce se morat prec na 14-ice.Kakav je to auspuh od protiv pozarnog.Sta je sa tvojom zastavom,sta bi od onoga 1,6,vozis li je jos,il si je prodao.PoZzz ;)

Z-128

• Guest
Zastava 101
« Reply #23 on: January 02, 2008, 08:14:49 PM »
Ukusi su razliciti :) Moja zastavu sam prodao za 35 e ciganinu na konik, tacnije na otpad. Jer sam izletio iz jedne krivine i udario u stijenu. A shto se lonca tiche to je vrlo jednostavno, uzmesh onaj veliki protiv pozarni aparat, izrezhes ga na krajeve brusilicom i ispraznish ga. Onda uzmesh jednu macu i udarash ga dok ga fino ne spljoshtish da izgleda kao auspuh, poslije toga uzmesh dvije cijevi i parche malo debljeg lima, te dvije cijevi izbushish( napravish jedno 10 15 rupa) ili brusilicom napravish linije po njoj zavisi kakav zvuk volish, ako cjesh dublji napravish rupe, a ako cjesh da pishti onda ovo drugo. sad uzmesh ono parche lima ili flaha i napravish cepove kroz jednu stranu ubacish te dvije cijevi nekih 10tak cm, i dobro zavarish. Onda ti josh ostaje sminka, kupish dva ukrasa i skratish cijevi koliko je potrebno i zavarish ih na njih. poslije toga ofarbash lonac crnom vatostalnom bojom i to je to.

Offline Marinovic

• View Profile
Zastava 101
« Reply #24 on: January 02, 2008, 09:13:03 PM »
@Z-128Imas PM

Offline SFU

• View Profile
Zastava 101
« Reply #25 on: January 03, 2008, 01:02:12 PM »
....al dogodine ide u moje ruke i tada ce da krenu pravi radovi.....
moj savjet (ne uvrijedi se) ili nishta ne radi na njoj ili je prodaj pa kupi neshto shto je predvidjeno za "dotjerivanje"

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Marinovic

• View Profile
Zastava 101
« Reply #26 on: January 03, 2008, 01:21:28 PM »
Ma kakva uvreda svako ima svoje misljenje,tako i ja imam svoje misljenje i svoj ukus.Evo ti par slika po mom misljenju perverzno odradjenih zastavi.       Evo jos jedna od istog momkaOve su u oldschool Look-u,da bih ja uradio svoj auto ovako treba mi mnogo vise para,ga ga samo prepravim na stari tip(vezni lim,farovi,maska,blatobrani,enterijer...)a to mi se ne isplati tako da ce ovaj auto ici u nekom ovakvom stilu(jes da su slike juga,al nema veze uglavnom to je taj stil sredjivanja ili ti ga german look)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Zastava 101
« Reply #27 on: January 03, 2008, 10:09:31 PM »
Dje nabavi ove bijele zmigavce pozadi zivota ti? Ili si to u PS radio malo.Fina je samo ima tu doosta da se radi. Gledao sam mnogo dobro odradjene zastave i pozelio da je imam samo ne preceruj sa detaljima i budi originalan uzimaj kvalitetne stvari. Promijeni sjedista, znam kakva su ona u zastave, ne moras sparco ili drag ili neka u tom fazonu stavi za pocetak od nekog kupea ili iz nekog GTI-a, za zastavu bih ti preporucio iz suzuki svifta starog ima namrtvo dobre kade.Treba da mi ugrade ADSL za koji dan pa cu ti okacit slike zastava koje imam u komp i kako bih je ja sredio odusevices se!

Offline Marinovic

• View Profile
Zastava 101
« Reply #28 on: January 04, 2008, 10:30:51 AM »
Zmigavce sam divnim cudom nasao u Kotou u Plasman auto,ja poso da trazim prednje a on veli imam ti samo zadnje kopao po ure,nasao ih ja uzeo i baj baj.I idemo polako,necu nikakav kic i bilo kakva sranja u autu,jed da je to polako prepolako al nema veze,sjedista ce najvjerovatnije od kadetta GSI,rado bi ja od swifta,al ih teso nac i kad ih nadjes traze velike pare za njih.A znam kako ti je za internet,meni su prije 10-ak dana ugradili ADSL,odusevljen sam,ono prije bilo ubistvo

Braveheart

• Guest
Zastava 101
« Reply #29 on: January 16, 2008, 06:46:30 PM »
samo polako , i sve ce se to fino sredit... stavis joj neki volan , siceve (kade) , obrtomjer , felne , po meni ne idu na nju ATS classic , nadji neke cromodore..... i makni ovaj kufer treger zivota ti   ;Di samo naprijed  :)

Offline Marinovic

• View Profile
Zastava 101
« Reply #30 on: January 16, 2008, 07:26:43 PM »
Ma radio bi ja dosta toga,nego tata sve ma ne isplati se necemo ulagat u to i takve price,kufer treger vec rekoh zbog posla treba jbg neka ga dok se radi nesto.Obrtomjer cu uzet ovaj od motorsport,al pred ljeto,tada moram i gume promijenit,a ako se nadju neke felne povoljno stavice se,na to bi tata pristao,AST bi najvese volio al ih tesko nac kod nas,sjedist isto trazim duze vremena,al sto god nadjem ljudi traze masu za njih,volan ne mogu nac,ako znate dje ima javite,al da bude sa glavom za zastavu/juga.PoZzz

Braveheart

• Guest
Zastava 101
« Reply #31 on: January 16, 2008, 09:20:47 PM »
ja bi radije uzeo jugica nekog za tuning jer je masu zahvalniji , a i ljepsi od zastave  ;)

Offline Marinovic

• View Profile
Zastava 101
« Reply #32 on: January 16, 2008, 09:42:47 PM »
Pa uzecu tvog juga ako bog da kao sto sam ti rekao,samo mi moras poslat slike,a zastava mi je malo veca od juga ipak 4 vrata,jos ako se koristi za svaki dan mnogo je prakticnija od juga,a ima bolje odradjenu skoljku nego jugo

Offline bo8an

• View Profile
Zastava 101
« Reply #33 on: January 17, 2008, 12:40:47 PM »
prodajes li stavrno zastavu il se neko zajebava???  planehttp://www.polovniautomobili.com/auto_oglas_detalji.php?id=39303
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline Marinovic

• View Profile
Zastava 101
« Reply #34 on: January 17, 2008, 01:50:02 PM »
HAHA,konacno je neko provalio,ma to bila neka zezacija na yugofanclubu,na osnovu nekog oglasa sa jugom koji ima motor iz lancie 1.8 tubro koji navodno nepostoji(razvukla se neka prica al ja bas nezanm ima ili nema,al najvjerovatnije nema)i uglavnom dosta oglasa je poslije postavljeno sa autima sa foruma,al na foru kompjuterskog tuniranja,stajliranja.Eh da ste samo vidjeli kakvih je mailova bilo kido sam se od smijeha.Sad vidjoh ove smajlije nove extra su  ::e30::

Offline Marinovic

• View Profile
Zastava 101
« Reply #35 on: January 31, 2008, 01:37:05 PM »
Evo posto su mnogi zapeli da okrecim vezni lim ispod maske u mat crno,a ja zapeo necu pa necu...nasao sam rjesenje za sve probleme happy2,promjenio sam masku,al se ona opet vraca na ljeto,ovu moram samo izlakirat u dosta je losem stanju 100 godina je stojala u garazi.http://i28.tinypic.com/30mxzs9.jpghttp://i27.tinypic.com/25ja346.jpg

Offline bo8an

• View Profile
Zastava 101
« Reply #36 on: January 31, 2008, 01:52:54 PM »
hm, vise mi se svidjala ona sto je prije bila na njega  fist
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

motorsport

• Guest
Zastava 101
« Reply #37 on: January 31, 2008, 02:25:01 PM »
pa ljepsa jeste, al ne mozes coeku dokazat da je 5 min. posla da ofarba ono ispod u mat crno i da je jedno 5000 puta ljepse....  jao

Offline Marinovic

• View Profile
Zastava 101
« Reply #38 on: January 31, 2008, 02:27:29 PM »
Ne znam meni je najljepse onako da ne farbam,mozda samo s unutrasnje stavim mrezicu i ofarbam je komlet u crno da i mrezica bude diskretna tada ce se i vezni manje primjecivati

Offline devil_may_cry

• View Profile
Zastava 101
« Reply #39 on: April 07, 2008, 10:08:07 PM »
ovu zastavu mozes dobro prodat,uradi to,kupi neki jugo u gorem stanju i pocni sa sredjivanjem.jer zastavu nikad ne mozes upola sredit ka sto juga mozes.  ::msn-wink::
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".