[!--quoteo(post=32106:date=Oct 5 2007, 11:43 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Oct 5 2007, 11:43 PM) [snapback]32106[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]srecno bilo brate, zdravo ga vozio, dobro te sluzio i boljim ga zamjenio (BMW-om naravno, to se podrazumjeva).... prelijep je, boja prava, dobro odradjeni sicevi, fine felnice... e sad, vidim nema bas puno opreme? koliko vidim nema ni klimu ni air begove.... sta ima od opreme? i naravno koliko te izasao?? bas mi je milo da si i ti napokon uzeo auto....[/quote]Xvala xvala [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] Auto ima od opreme abs,servo,el podicace el retrovizore,centralno daljinsko zaklucavanje,alarm,al felge,ima klimu AC mozes vidjet kod mjenjaca one prekidace koja radi perfektno i naravno kozu znaci samo nema air bagove.E da ima i Plin [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Auto me izasao 3500e a u planu su jos zadnji stopovi oni bez zute boje,i neki zadnji lonac sa dva izduva, i naravno angel eyes [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] Al sve u svoje vrijeme [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] Drago mi je da vam se svidja [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]