Author Topic: Kablovska  (Read 589 times)

Offline Laki

• View Profile
Kablovska
« Reply #20 on: December 13, 2007, 05:22:02 PM »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

motorsport

• Guest
Kablovska
« Reply #21 on: January 24, 2008, 02:06:49 AM »
ima li ko od vas "EXTRA TV"  ???cuo sam da haos rade, sve one njihove EXTRA usluge tipa pauziranje, premotavanje, snimanje programa sve naplacuju i to papreno... drugu stigao racun 120 eur.  ::argue:: fist

Offline SFU

• View Profile
Kablovska
« Reply #22 on: January 24, 2008, 01:49:58 PM »
moji to kuci imaju, pojma nemam kolko koshta ja samo dodjem, udjem u pretragu, nadjem "top gear", postavim da mi se snima i posle kad opet dodjem u goste ..... "gledam televizor po kuca"!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Nevid

• Guest
Kablovska
« Reply #23 on: January 24, 2008, 04:53:08 PM »
Meni to imaju drugovi, i ja sam naruchio poshto su prezadovoljni i nisu mi rekli da se ishta placa, jer koliko sam svatio dobiju se dva uredjaja, od kojih jedan sluzi za prenos slike, a drugi radi kao klasichan ruter za ADSL, na koji se prikljuchuje predhodni i taj predhodni u sebi sadrzi HDD na koji moze da se snima, pusta premotava itd. Toliko ja znam e sad jeli tako ne znam!

Offline vuki

• View Profile
Kablovska
« Reply #24 on: January 24, 2008, 05:50:33 PM »
ja uzimam bbm. imaju najbolji paket (po meni), cijena nije losa, slika je odlicna.*kds - jeftino smece, sa sve slabijim signalom*extra tv- extra lopovi, kradu dje stignu*m-tel - nemam pojma sta nude*total - nema hrvata :vampire:

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Kablovska
« Reply #25 on: January 24, 2008, 07:43:42 PM »
ne znam,ja koristim extra tv kuci,na pocetku sam imao masu problema,kocila mi je slika,pucao mi je net,onda nisam imao nista 4 dana ... od kad sam dosao do veze (citaj rodjaka) sve je super, adsl mi radi kao nikada do sada a tv super,sto kaze SFU ova funkcija za snimanje je namrtvo dobra,samo jos kad bi moglo da se prebaci na hard disc ... a sto se tice naplacivanja , hmm , niko mi ne moze naplatiti ono sto ugovorom nije predvidjeno tako da ... i da racun mi je stigao svega 0e za extra tv. ALI da se razumijemo,ja mrzim t-com iz dna duse jer su lopovi gadni glibavi mrzni uhh

Majka mi je rekla da moze ...

Nevid

• Guest
Kablovska
« Reply #26 on: January 25, 2008, 12:35:40 AM »
Najbolja ponuda je Montenegro cabal, za njih je malo ko chuo tako da ko je zainteresovan br. je 081/647-304, ja da mogu odluchio bih se odluchio, ali poshto im T-com ne da da "predju ulicu" od Dalija do moje zgrade, nijesam u mogucnosti da koristim njihove usluge, naime preplata je 5e, imaju sve moguce kanale + sport klub sinhronizovan na srpski + opcija za vishe televizora potpuno besplatno. Mada meni se i majka buni kad treba da se bushi neshto po kuci, tako da bih i tu imao problem, zato sam morao da uzmem extra tv. Ali xebiga! ::big_boss::

motorsport

• Guest
Kablovska
« Reply #27 on: January 25, 2008, 12:38:53 AM »
vuki meni je dobar signal na NOVI KDS....

Offline vuki

• View Profile
Kablovska
« Reply #28 on: January 25, 2008, 04:52:29 PM »
meni par drugova ima kds od pocetka, i zale se kako je signal sve slabiji kako se siri mreza.  throw

motorsport

• Guest
Kablovska
« Reply #29 on: January 25, 2008, 11:16:39 PM »
ovi iz KDS-a rekose da ce poslije nove pocet nekekav kablovski internet... vidim poceo je fino... ::taz::

Offline stefan123

• View Profile
Kablovska
« Reply #30 on: January 27, 2008, 10:13:51 PM »
Jes da mrzim T-Com dje idje mogu ali bih lagao kad bi rekao da ExtraTV nije nesto prilicno naprednije od svih ostalih...Problem je sto njihova parica (koja je po njihovim rijecima u odlicnoj kondiciji rofl) nemoze da podrzi tih 5-6mb/s kolko je potrebno da bi ta tehnologija funkcionisala kako treba...Onima kojim moze uzivaju u blagodetima toga dok dosta ljudi vrati nazad jer u prvih mjesec dana imaju probleme a imaju onaj 1month money back....BBM je ok sasvim...isto tako i TotalTV. M-Kabl je neozbiljan totalno, i radi uglavno neke zgrade...M-tel nema TV jer nema ni licencu za to...Sve u svemu ja nista od toga nemam namjeru da uzimam jer TV i ne gledam nikad...kad ocu da pogledam neki film ili emisiju, skinem s neta i odgledam u HD rezoluciji na PC-u...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Laki

• View Profile
Kablovska
« Reply #31 on: March 14, 2008, 03:43:57 PM »
Konacno danas dobih BBM,jedini sam u moj ulaz. groupwave
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline Filip

• View Profile
Kablovska
« Reply #32 on: March 14, 2008, 05:15:52 PM »
Pa uzivaj sad :) :) I ja sam jedini u moj ulaz :p

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Kablovska
« Reply #33 on: March 14, 2008, 05:24:16 PM »
A blago vama,imate poseban ulaz u zgradi :)

Offline Laki

• View Profile
Kablovska
« Reply #34 on: March 14, 2008, 05:42:13 PM »
Moja zgrada ima 4 ulaza,a u svaki ulaz po 25 stanova.
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Kablovska
« Reply #35 on: March 23, 2008, 02:48:18 PM »
Ja sam konacno odlucio da uzmem Extra TV iz razloga sto sam miran stize mi pretplata na tel racun, i nemam tanjir i ostale zajebancije pa da se zajebavam kao ranije sa satelitskom. Glavni razlog sto sam se odlucio je sto je komsinica do mene uzela i slika je kao san.

motorsport

• Guest
Kablovska
« Reply #36 on: March 23, 2008, 04:06:35 PM »
haha, samo se nemoj opustit sa opcijama snimanje programa, pauziranje i ostale zaebancije (videoteka i sl.) jer ce ti racun astronomski doc....

Offline Filip

• View Profile
Kablovska
« Reply #37 on: March 23, 2008, 04:16:45 PM »
Ja sam mislio da se samo "videoteka" naplacuje. A da je owa opcija pauziranja i snimanja dz??

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Kablovska
« Reply #38 on: March 23, 2008, 04:20:15 PM »
I jeste tako ! Ja ga imam od pocetka i samo se placa videoteka,sve ostalo je dz i ne znam odakle ta prica .

motorsport

• Guest
Kablovska
« Reply #39 on: March 24, 2008, 12:48:26 AM »
ne znam, drugu stigao racun 150 eura.... ne znam kako... aj dajte mi spisak kanala na extra TV...