Author Topic: andjeoske oci  (Read 5096 times)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
andjeoske oci
« Reply #80 on: July 19, 2008, 03:29:14 PM »
Bolje ti je xenon sta ce ti andjeoske oci mozda ako budes radio na stylingu onda njih kupi ali nemoj pravit!Cisto bijeli stopovi su OK ali meni su ljepsi ovi tvoji sto im je rikverc svijetlo i zmigavac bijele boje a ostalo crveno (restyling type)!

Offline tuningmaniak

• View Profile
andjeoske oci
« Reply #81 on: July 19, 2008, 05:20:35 PM »
...a ovi bijeli su extra nisi ih gleda....i ja sam mislio da su ruzni ali kako stoje bruka......a andjeoske oci nea u prodaji za moju oktaviju to jest nema ni za jednu.....ni staru ni novu.....
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

sparco

• Guest
andjeoske oci
« Reply #82 on: July 21, 2008, 06:37:27 AM »
imajul se dje oni kupit za bmw kockicu da znate ? ko ce se bakcat sa pravljenjem

Offline tuningmaniak

• View Profile
andjeoske oci
« Reply #83 on: July 21, 2008, 08:40:27 AM »
znam da sam vidio ima stopove da se kupe, kristalni, gore bijelo dolje crveno.....a za farove neznam...........
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
andjeoske oci
« Reply #84 on: July 21, 2008, 01:31:29 PM »
Gledao sam ja u BG farove za kockicu sa andjeoskim ocima, prelijepi su bili! U oba fara sociva a preko njih dva kruga.Ne znam dje tacno u gang land ili mozda na sajam...  jao

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
andjeoske oci
« Reply #85 on: July 24, 2008, 08:27:59 AM »
Meni trebaju samo providna stakla za farove pa ako neko naleti na njiG neka javi . hvala.

Majka mi je rekla da moze ...

Offline shofro

• View Profile
andjeoske oci
« Reply #86 on: May 13, 2010, 12:14:54 AM »
bas super objasnjeno!!! ::yes::ja sam ih pravio vec sa drugom na glolfa II gti i ispale su super!!!a koristio sam cetvorougaone cjevcice od plexiglasa...