Author Topic: Home Reunion Vol.17  (Read 667 times)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.17
« on: September 15, 2007, 02:10:14 PM »
ocemo l' se okupljat shjutra..ko ide...?znate vec [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.17
« Reply #1 on: September 15, 2007, 02:45:23 PM »
kombinat u 16;15  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] kad prodje smjena policiji  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.17
« Reply #2 on: September 15, 2007, 03:20:07 PM »
bice naroda naravno... a sa foruma eo ja i mijo...i valjda shajo.shajoni dovedi filipa da cujemo to NOVU muzikudako odluchi jos ko da dodje
slam.poke.drop.tuck.dope

Braveheart

• Guest
Home Reunion Vol.17
« Reply #3 on: September 15, 2007, 04:55:21 PM »
dolazim ja sigurno , samo neznam dal sa novom makinom ili sa Yugicem , odlucicu veceras [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
« Last Edit: September 15, 2007, 04:55:49 PM by Braveheart »

vtec

• Guest
Home Reunion Vol.17
« Reply #4 on: September 15, 2007, 05:01:10 PM »
i ja moram doc...ljudi znate li ko je ovaj bimmer?ako mu zna ko broj tel. zovi te ga obavezno da dodje sjutra da se probamo jer me prozivao kao da je brzi....ko je htio ono da se proba samnom sjutra? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]inace PEUGEOT je na prodaju.auto je u extra stanju mogu garantovat za njega
« Last Edit: September 15, 2007, 05:05:31 PM by vtec »

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.17
« Reply #5 on: September 15, 2007, 05:32:46 PM »
Ja sam htio, al' josh nisam zglob regulisa, mada.... sto znam, ocu, ali ce to bit 95% lancinih sposobnosti, vidjecemo oce li trebat 101% za puga  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Brave, dodji sa novom, da je "krstimo"  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.17
« Reply #6 on: September 15, 2007, 05:44:55 PM »
Ja preskacem ovo al sledece sam tamo...

Offline oneya

• View Profile
Home Reunion Vol.17
« Reply #7 on: September 15, 2007, 06:47:31 PM »
[!--quoteo(post=31286:date=Sep 15 2007, 09:01 PM:name=vtec)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(vtec @ Sep 15 2007, 09:01 PM) [snapback]31286[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]i ja moram doc...ljudi znate li ko je ovaj bimmer?ako mu zna ko broj tel. zovi te ga obavezno da dodje sjutra da se probamo jer me prozivao kao da je brzi....ko je htio ono da se proba samnom sjutra? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][/quote]eto ako moja drugarica dodje sjutra, trkace se s tobom vjerovatno [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.17
« Reply #8 on: September 15, 2007, 06:54:16 PM »
ja cu vas posjetit iducu nedelju, sutra ne mogu doc.... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/blush.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":blush:\\" border=\\"0\\" alt=\\"blush.gif\\" /]  slikajte ponesto...

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.17
« Reply #9 on: September 15, 2007, 11:14:50 PM »
ja mozda dodjem ali se ne trkam 100%
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline bmw_fan

• View Profile
Home Reunion Vol.17
« Reply #10 on: September 16, 2007, 03:42:38 PM »
i kako je bilo?  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.17
« Reply #11 on: September 16, 2007, 05:28:48 PM »
odlichno..svidja mi separ incidenata kad su se trkali mijo i pezo gti postavi im se valjda punto ili sta vec neke auto-skole i ukochi umjesto.. pezo ga zaobidje a mijo cini mi se malo trave pokupimakse, ono nikako nije sigurno, izlecu onamo sa plinare, ili odozgo kad se vracemo niko od "drugara" da zaustavi auta dok se mi ne vratimo.mora se to nesto "legalizovat" (opet ista pricha)
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.17
« Reply #12 on: September 16, 2007, 06:58:31 PM »
Mijo na srecu nije travu kazuo (ili mozda jes) ali je u momentu bio ubijedjen da ce ubit auto skolu, i to doooobro!Pri punim gasom i preko 160 stisnite kocnicu iz sve snage, pa cete vidjet sta ce auto da vam radi.... bilo je jebeno, zanoshenje (driftovanje hahahaha) pri 150!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]p.s. To ja radi vas, malo atrakcije ovo-ono....uh!

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.17
« Reply #13 on: September 16, 2007, 10:24:03 PM »
jao mijo i lancija se sjedinili, na 150 zulum chini

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.17
« Reply #14 on: September 16, 2007, 10:57:47 PM »
kako bi clio vs peugeot?

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.17
« Reply #15 on: September 17, 2007, 12:36:05 AM »
put gore ja brzi, odozgo ista pricha... naostrio sam onu drugu dobro...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":???:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.17
« Reply #16 on: September 17, 2007, 08:38:01 AM »
[!--quoteo(post=31360:date=Sep 17 2007, 12:36 AM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Sep 17 2007, 12:36 AM) [snapback]31360[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]put gore ja brzi, odozgo ista pricha... naostrio sam onu drugu dobro...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":???:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /][/quote]zato shto bolje krenesh jer nema nikog da ti spushta ruke

Braveheart

• Guest
Home Reunion Vol.17
« Reply #17 on: September 17, 2007, 09:39:07 AM »
[!--quoteo(post=31339:date=Sep 16 2007, 08:58 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Sep 16 2007, 08:58 PM) [snapback]31339[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Mijo na srecu nije travu kazuo (ili mozda jes) ali je u momentu bio ubijedjen da ce ubit auto skolu, i to doooobro!Pri punim gasom i preko 160 stisnite kocnicu iz sve snage, pa cete vidjet sta ce auto da vam radi.... bilo je jebeno, zanoshenje (driftovanje hahahaha) pri 150!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]p.s. To ja radi vas, malo atrakcije ovo-ono....uh![/quote]dobro ti prodje odma da ti rechem , ja vidjeh kako pakleno dolazite odozgo pa se izmakoh , momak sa pezoom prodje , al ti...dobro si prosao , po onome sto sam cuo auto ti je skroz bio poprecke posa!!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wacko.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wacko:\\" border=\\"0\\" alt=\\"wacko.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.17
« Reply #18 on: September 17, 2007, 02:00:23 PM »
"pakleno dolazite odozgo" hahahah ovo moze bit dvosmisleno
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.17
« Reply #19 on: September 17, 2007, 03:45:55 PM »
Mislim da su prednje F1 vrijedjele sve pare  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]Zanje nisu nove, zato su i shetale hahaha