Author Topic: Kupovina Kacige Za Motorcikl  (Read 993 times)

Offline devil_may_cry

• View Profile
Kupovina Kacige Za Motorcikl
« Reply #20 on: June 23, 2008, 10:05:09 PM »
predstavi je u moto garazu,lakse je :)  ::offtopic::
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #21 on: June 24, 2008, 08:06:21 AM »
Nije moja pa nebi,2 fastu sam poslao slike na PM,mada on vec zna koji je to motor...

acs

• Guest
« Reply #22 on: June 24, 2008, 09:50:57 AM »
13.06 sam bio u magnus moto kupio kacigu.kad ce viziri.za nedelju dana.OK..ocu li doc za deset.ne veli no za 7slobodno dodji21.06 dobar dan .viziri jesu stigli.NE BOGAMI 23eg ce sigurno.OK24.06 telefonski poziv;jesu dolazili vizir.KRAJEM MJESECA... stoka .znaci nisu 24og ali ce krajem mjeseca ? znaci 29su tu definitivno.u 5 dana

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #23 on: June 24, 2008, 09:59:19 AM »
Ja kacigu stavim i vezem prije nego sto sjednem na motor tako da me ovo ne potresa mnogo,svake godine kupujem novu kacigu,nije mi zao para za nju iako ih nemam jer mi je sigurnost na 1 mjestu,za ostalo cemo lako...sad sam nameracio da kupim jednu AGV valentino rossi,crno narandzastu sa crnim vizirom za 230 eura u magnus moto...
Ja sam prije neki dan kupio AGV S4, klasa iznat te, a kosta 250 eura  ::msn-wink::

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #24 on: June 24, 2008, 12:15:05 PM »
jel isto u magnus... ova je 200,al je crni vizir jos 30...znas li koji je model ova na koju ja mislim posto se ne mogu sjetiti...

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #25 on: June 24, 2008, 02:57:47 PM »
Po cjeni rekao bih da je AGV AIRTECH MULTI (visebojna, i tu cesto zovu Valentino Rossi  ??? ) ili AGV AIRTECH SOLID (jednobojna)inace ta sa sa sarama, sa jedne strane zuta, sa druge crna sa brojem 46 i svim tim detaljima kao Yamaha R46 nosi oznakuAGV TI-TECH EVOLUTION ROSSI MOTO GP, a cijena je preko 500,00 eura.bez tih sara Valentino Rossi jeftinija je za nekih 100,00 euraInace ako se gleda odnos ulozeno-dobijeno na nasem trzistu najbolja kaciga je GIVI 7001. GIVI je od skoro poceo sa proizvodnjim kaciga pa se probijaju na trzistu. Ova kaciga je oko 200 eura, dok su ostale u klasi u zoni od 300 eura.Ja je nisam kupio jer GIVI kalup ne odgovara mojoj glavi  :'( , zato mi je AGV leglaDa, isto u Magnus
« Last Edit: June 24, 2008, 03:02:56 PM by Wulfy »

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #26 on: June 24, 2008, 04:25:23 PM »
Ova sto sam ja gledao je bas vale rossi,na neko snizenje valjda.Crna sa strane mjesec s druge strane onaj debil sto se smije,sve drecavim bojama i na bradi 46 cini mi se isto drecavo narandzasto...a ima isti model samo bijela na crnom linijom s obije strane naprijed pise 46 a nazad jedno ispod drugog: 125,250,500,MOTO GP,MOTO GP,MOTO GP, kao sve ono sto je osvojio,al mi je ona nekako ne prekticna teska za odrzavat,svaka se tackica vidi...

Supernova

• Guest
« Reply #27 on: June 27, 2008, 02:59:22 PM »
Evo sto je meni na glavu ovih dana...http://www.grex.it/upload/warehouse/RD1_one1_600_.jpgJa sam zadovoljan, cak i provjetravanje kacige nije lose.

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #28 on: June 27, 2008, 03:19:02 PM »
Ja sam evo par dana preokupiran trazenjem motora (skutera) i izgleda cu otvorit neku temu za konsltacije jer se ne mogu dogovorit sa samim sobom i sa majstorima o manama i prednostima nekih koje sam gledao...Koju kacigu bi bilo bolje da uzmem full face ili otvorenu kacigu?

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #29 on: June 27, 2008, 03:27:02 PM »
.........full face uzimaj to ti je moj prijedlog....mnogo je sigurnija................meni nekako otvorena kaciga ide uz one stare motore sa auspusima od 2 m.................
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #30 on: June 27, 2008, 03:31:17 PM »
Znam ali nekako mi je manja preglednost na nju, mada sto se sigurnosti tice ona je No1.

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #31 on: June 27, 2008, 03:38:00 PM »
e to za preglednost ne znam jer nikad je nijesam stavlja na glavu..........a sto ti neuzems neki stari motor......citav hromiran........PS: Otvori ti novu temu....... ::msn-wink::
« Last Edit: June 27, 2008, 03:40:11 PM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #32 on: June 27, 2008, 08:44:27 PM »
Ajde otvaraj temu da pomognemo sto se trgovine tice...a za kacigu samo full face nista drugo,ja za sad nosim neki poklopac od 5 eura(zna vuki o kakvom sra*u pricam),al je to samo trenutno jer mi je kaciga napukla kad sam pao i sad trazim,tj nasao sam ali skupljam pare za novu AGV fullface kacigu...

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #33 on: June 27, 2008, 09:28:17 PM »
za onu zutu u Magnus?vidjeo sam je juce...mnooogo je mocna ali strci previse ako nije zuti motor...

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #34 on: June 27, 2008, 10:06:46 PM »
Znam ali nekako mi je manja preglednost na nju, mada sto se sigurnosti tice ona je No1.
E, ovo nikako ne razumijem, manja preglednost, nemoguce... izaberes kacigu odgovarajuce velicini i imas pogled od 160 stepeni, koliko inace imas.Inace, ako je vjerovati statistici, prilikom pada, blizu 40% udaraca u glavu upravo je na vilici. E, sad razbijena vilica ne znaci smrtne povrede...Razmisli

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #35 on: June 28, 2008, 09:08:06 AM »
ada kupi full face.ja imam ovu jos u kucu,sto mi je ostalo od prosloga motora.koristila je za suvozaca,extra izgleda,extra ocuvana :) moja nema 2-gi vizir,moze se stavit ja mislim.ako se odlucim da je maknem,posalji PM ako si zainteresovan.

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #36 on: June 28, 2008, 12:18:10 PM »
za onu zutu u Magnus?vidjeo sam je juce...mnooogo je mocna ali strci previse ako nije zuti motor...
Jel mislis na onu koju ja mislim da uzmem....ako jes pa onako meni jes crn motor al opet nije sva zuta,ima podosta crnog a i ja bi stavio crni vizir pa nebi toliko strcalo....jos ako na motor imaju neki drecaci detalji jos bolje izgleda...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #37 on: June 28, 2008, 09:25:05 PM »
Devile jeli tvoja kratka ljetnja ili bas ovakva dugacka?Wulfy ipak cu uzet klasicnu ful face ili modularnu ful face kacigu jer jos niko vilicu ne uspje da mi slomi pa necu dozvolit da je ja slomim.  happy2

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #38 on: June 28, 2008, 11:44:38 PM »
ovakva bas.naravno,mos stalko gore povuc,da je otvoreno.slikacu ti je sutra,kad je nadjem u ostavu :D

acs

• Guest
« Reply #39 on: July 01, 2008, 10:42:06 AM »
update! zvan magnus moto juce (kraj mjeseca) jesu dolazili vizir? KRAJEM NEDELJE... cuh da u blok ima prodavnica sa agv kacigama i imaju vizire pa cu mozda skoknut