eeeeeh danas me odusevio konobar iz jednog restorana u Bogetice... bili pod OSTROG (slava mu i milost), ja, drasko i jos dva druga sa draskovim BMW-om... i u povratku svratili da rucamo u Bogetice, parkirali se pored neke c klase (one predzadnje) i sjedamo u restoran, narucili da jedemo, i poslije jedno 20 min. konobar donosi jelo i pita "je li ono vas srebrni BMW" veli Drasko jes..... kad on u pricu sa nama, sta, kako, koji motor, koja godina, trazio choek drasku kljuc da ga vidi, ode ladno iz restorana, ostavi posao, pun restoran... show, ja nisam mogao da vjerujem... vraca se lik bez teksta, sav odusevljen, veli vozio sam ja 5-6 BMW-ova, pa poceo da nabraja petice, trojke, i zadnju je imao sedmicu i nju je slomio, prodao je na otpad i na kraju kupio golfa trojku, i veli da nju sad prodaje i da ce opet kupit BMW, kaze NEMA AUTA BEZ BMW-a, drugo auto ne mislim kupovat.... a ova dva druga sto su bili sa nama masu vole mercedesa, i nisu mogli vjerovat da je lik pored one novije c klase pitao za BMW-a... meni i drasku puno srce, odusevili smo se.... i rekli smo "iduci put kad dodjemo na rucak mora bit BMW, a ne golf" [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wub.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wub:\\" border=\\"0\\" alt=\\"wub.gif\\" /]