Author Topic: BMW Vs. Mercedes  (Read 1939 times)

Offline SFU

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #80 on: May 02, 2007, 09:59:03 PM »
jednostavno RAZLICHITI SUglupo je ne poshtovat drugu stranu! (ne mislim na shalu)

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #81 on: May 03, 2007, 06:06:31 PM »
[!--quoteo(post=24715:date=May 2 2007, 11:59 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ May 2 2007, 11:59 PM) [snapback]24715[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]jednostavno RAZLICHITI SUglupo je ne poshtovat drugu stranu! (ne mislim na shalu)[/quote] Slazem se sa SFU-om i jos da dodam da ima dosta shale tako da se niko ne ljuti!Dobar je mercedes(shala)... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

vtec

• Guest
BMW Vs. Mercedes
« Reply #82 on: May 10, 2007, 10:14:35 PM »
Ma BMW! Mechka je za kuliranje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

motorsport

• Guest
BMW Vs. Mercedes
« Reply #83 on: May 16, 2007, 08:05:47 PM »
eeeeeh danas me odusevio konobar iz jednog restorana u Bogetice... bili pod OSTROG (slava mu i milost), ja, drasko i jos dva druga sa draskovim BMW-om... i u povratku svratili da rucamo u Bogetice, parkirali se pored neke c klase (one predzadnje) i sjedamo u restoran, narucili da jedemo, i poslije jedno 20 min. konobar donosi jelo i pita "je li ono vas srebrni BMW" veli Drasko jes..... kad on u pricu sa nama, sta, kako, koji motor, koja godina, trazio choek drasku kljuc da ga vidi, ode ladno iz restorana, ostavi posao, pun restoran... show, ja nisam mogao da vjerujem... vraca se lik bez teksta, sav odusevljen, veli vozio sam ja 5-6 BMW-ova, pa poceo da nabraja petice, trojke, i zadnju je imao sedmicu i nju je slomio, prodao je na otpad i na kraju kupio golfa trojku, i veli da nju sad prodaje i da ce opet kupit BMW, kaze NEMA AUTA BEZ BMW-a, drugo auto ne mislim kupovat....  a ova dva druga sto su bili sa nama masu vole mercedesa, i nisu mogli vjerovat da je lik pored one novije c klase pitao za BMW-a... meni i drasku puno srce, odusevili smo se.... i rekli smo "iduci put kad dodjemo na rucak mora bit BMW, a ne golf"  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/wub.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wub:\\" border=\\"0\\" alt=\\"wub.gif\\" /]

Offline Nemanja

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #84 on: May 16, 2007, 08:29:06 PM »
Vazda BMW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Filip_pg

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #85 on: May 16, 2007, 09:00:15 PM »
jao kakva dirljiva prica...x-drifter,ajde samo jedan argument ZA bmw...da cujem,eo svi smo nesto pravdali sami sebe,aj sad i ti

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #86 on: May 16, 2007, 09:04:48 PM »
Ja i Denis smo umirali od smjeha...Konobar je lik totalni,ostavi posao,zamolio me za kljuc,ode da ga pogleda...SHOW!!! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #87 on: May 16, 2007, 10:26:59 PM »
da nije Milatovic?
« Last Edit: May 16, 2007, 11:51:18 PM by motorsport »

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #88 on: May 16, 2007, 10:43:37 PM »
Ne znam...crn,malo visociji,onako...u Kolibu radi!

Offline SFU

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #89 on: May 16, 2007, 11:03:07 PM »
to je fora!svi na bogetice su Milatovici

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #90 on: May 16, 2007, 11:27:55 PM »
Pa ako su svi onda je i on... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #91 on: May 17, 2007, 02:32:27 AM »
[!--quoteo(post=25919:date=May 17 2007, 12:43 AM:name=BMW E36 POWER)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(BMW E36 POWER @ May 17 2007, 12:43 AM) [snapback]25919[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ne znam...crn,malo visociji,onako...u Kolibu radi![/quote]zgoan onako...., lepushkast!  hahahaha !!!!!!(ovo je shajova fora!!!!)[!--quoteo(post=25908:date=May 17 2007, 12:26 AM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ May 17 2007, 12:26 AM) [snapback]25908[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]da nije Milatovic?[/quote]to ka' da si na zlaticu pita, jel' Ivanovic!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

ghia

• Guest
BMW Vs. Mercedes
« Reply #92 on: May 17, 2007, 07:55:36 AM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]i nisu mogli vjerovat da je lik pored one novije c klase pitao za BMW-a... [/quote]heh...razmislja covek realno...zna da nema para za auto pa se raspituje za bmw [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #93 on: May 17, 2007, 09:59:40 AM »
[!--quoteo(post=25949:date=May 17 2007, 09:55 AM:name=ghia)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(ghia @ May 17 2007, 09:55 AM) [snapback]25949[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]heh...razmislja covek realno...zna da nema para za auto pa se raspituje za bmw [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][/quote]Taj covijek uopste nije ni primjetio da je tu parkirana C klasa,nije bila zanimljiva za oko [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] ...Zao mi je ali mislim da nema trenutno para ni za BMW-a jer je rekao kad tad cu ga uzeti... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cry.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":cry:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cry.gif\\" /]

Srbo

• Guest
BMW Vs. Mercedes
« Reply #94 on: May 24, 2007, 03:21:50 PM »
[a href=\\"http://www.youtube.com/watch?v=UUfJ94aKO0g\\" target=\\"_blank\\"]http://www.youtube.com/watch?v=UUfJ94aKO0g[/a]hehehe

ghia

• Guest
BMW Vs. Mercedes
« Reply #95 on: August 12, 2007, 02:15:52 PM »
ko dovodi u pitanje kvalitet mercedesa? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]1.http://www.youtube.com/watch?v=tRKhKKdXIl42.http://www.youtube.com/watch?v=tRKhKKdXIl43.http://www.youtube.com/watch?v=dn19Qj5jtf44.http://www.youtube.com/watch?v=kTedyrdAzV0&NR=1nemam komentara....

motorsport

• Guest
BMW Vs. Mercedes
« Reply #96 on: August 19, 2007, 11:47:10 PM »
eee pa dragi moji, izdvojite 1.20 eur. i kupite novo izdanje "Auto Bild-a" i od 15. do 27. stranice uzivajte u pobjedniku uporednog testa BMW vs. Mercedes vs. Audi.... Prvi duel je BMW 330d CUOUPE vs. Audi A5 3.0 TDI QUATTRO, svaka cast audiju al u ovom slucaju ispao je "mala maca" za 330d... uglavnom rezime glasi ovako: "BMW TROJKA BOLJA OD A5"... sledeci duel je vrlo zanimljiv BMW 335i vs. Mercedes C350, iz kog takodje BMW izlazi kao pobjednik.... e onda slijedi uporedni test po klasama:1.kompaktna klasaBMW 120i vs. Mercedes B200 turbo vs. Audi A3 sportback 1.8 TFSIprvo mjesto ovdje je osvojimo audi, drugo BMW, a trece mercedes.... rezime glasi: "Mercedes je ovdje porazen. Samo agilan "A3" moze da stane ispred dinamicne jedinice"2.roadster klasaBMW Z4 3.0si vs. Mercedes SLK 350 vs Audi TT 3.2 quttro roadsteropet BMW na prvom mjestu, a mercedes i audi djele drugo mjesto... rezime glasi: "Z4 je prvi prosao pored crno-bijele zastavice. To je odlicna masina, dakle pobjednik. Audi i Mercedes djele drugo mjesto. Takodje su odlicni - za svakodnevnu voznju"3.visa klasa Audi A6 3.0 TDI quattro vs. BMW 530d vs. Mercedes E320 cdiBMW pod brojem jedan naravno, audi je zauzeo drugo mjesto, a Mercedesu ovog puta trece.... Rezime glasi: "Motor je presudio. BMW je pobjedio u ovoj klasi, prije svega zbog SAVRSENOG rednog sestocilindrasa."4.luksuzna klasaAudi A8 4.2 TDI quttro vs. BMW 745d vs. Mercedes S420 CDIMercedes ni ovoga puta nije izasao kao pobjednik, ispred njega je stao Audi, BMW je treci... Rezime: "Manja masa olaksava zivot - prije svega na trkackoj stazi. Audi je pobjedio zahvaljujuci pogonu na svim tockovima i aluminijumskoj konstrukciji."5.terenciBMW X5 3.0d vs. Audi Q7 3.0tdi quattro vs. Mercedes ML 320 CDII na kraju klasa "terenci" u kojoj  je naravno X5 ubjedljivo uzeo prvo mjesto, dok Q7 i ML djele drugo mjesto... Rezime: " Cak i u klasi teskih terenaca BMW slijedi svoj moto. Q7 je pretezak za sport a ML je previse spor"Toliko o uporednim testovima na kojima niti u jednoj klasi Mercedes nije izasao kao pobjednik [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  Veliki pozdrav i ne zaboravite da kupite "Auto Bild"  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
BMW Vs. Mercedes
« Reply #97 on: August 20, 2007, 12:00:56 AM »
banujte ga..reklamira..[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]dadoh ja glas bebari.. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

ghia

• Guest
BMW Vs. Mercedes
« Reply #98 on: August 20, 2007, 12:21:23 AM »
7 bolja od slonceta?hahahahaha

motorsport

• Guest
BMW Vs. Mercedes
« Reply #99 on: August 20, 2007, 12:26:50 AM »
eeeee moji MB-ovci... Mercedes ni u jednoj klasi nije zauzeo prvo mjesto, a BMW je samo u luksuznoj klasi na gubitku sto i dolichi jer BMW vuche na sport a ne na luksuz... Mada i za Mercedesa ima lijeka u luksuznoj klasi, Audi ga je nadmasio... pfffff