Author Topic: Parking Prostor  (Read 1292 times)

Nevid

• Guest
Parking Prostor
« Reply #40 on: January 25, 2008, 12:45:12 AM »
Tamo ni grana vishe nije bezbjedna od gradnje nego majka je priroda chudo! ::msn-wink::

motorsport

• Guest
Parking Prostor
« Reply #41 on: March 03, 2008, 08:58:40 PM »
hahaha, onoj jednoj "zutoj" u igalo nisam htio platit parking neki dan, i ladno uzela telefon da zove nekakvoga da mi slika auto i veli da cu "debelo" to da platim..... samo sam joj se nasmijao i rekao da cu im platit kad nabave fiskalne racune, i pitah je ocu li dobit tu sliku, taman sam mislio neke novije slike na forum da stavim...  roll2

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #42 on: March 05, 2008, 12:48:06 AM »
na parking kod bk, a ako nema mjesta onda ispred kic-a budo tomovic, ili nedje u tom KVARTU oko hitne
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Filip

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #43 on: November 13, 2010, 09:18:35 AM »
Sto se tice parking prostora koji se ne naplacuje u pg u centru grada, sve ga je manje i manje... Prvo pokusam iza zavoda kao i priej tacnije kod parkinga na sprat(stariji) ako tu nema onda idem kod gimnazije, tamo stalno nadjem...

Offline Voland

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #44 on: November 13, 2010, 10:07:01 AM »
E ovako, ja prvo odem okolnim putem preko draca (put stare vatrogasne), i pocinjem trazit parking od Demetre i Ribnice, pa kod Meksickog i muzicke, ako tu nema picim pravo kod garaze iza toyote, jer se oko nje ne naplacuje, pa ako i tu nema onda uletim u Balsicevu, i usput osmotrim drugi dio Hercegovacke (kod leprikona), pa i ako tu ne nadjem, onda picim kod hitne i gimnazije, vala se tu mora nac.Ne bi platio gradu parking..... Cus, da im ja pauke punim gorivom....
Drink. Smoke. Fuck. Fight.

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Parking Prostor
« Reply #45 on: November 13, 2010, 10:21:27 AM »
imam i ja druga koji nikad ne placa parking , ali vise goriva potrosi dok ga nadje nego sto bi platio parking 0.60e .Ja iz Zagorica uletim kod biblioteke i zavrsim posao .

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Voland

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #46 on: November 13, 2010, 02:54:14 PM »
A znam, nije do para, no do bezobrazluka

Offline ObeliX

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #47 on: November 17, 2010, 08:42:11 PM »
vala onaj parking kod Milenijuma,je 0.20e po satu,5 sati je euro,vala presmiješno.U svim gradovima svijeta se parking u centru pla?a,i to mnogo ja?e nego kod nas...

Offline Filip

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #48 on: November 17, 2010, 10:54:58 PM »
vala onaj parking kod Milenijuma,je 0.20e po satu,5 sati je euro,vala presmiješno.U svim gradovima svijeta se parking u centru pla?a,i to mnogo ja?e nego kod nas...
poskupio na 0.30e

Offline bo8an

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #49 on: November 18, 2010, 06:35:07 AM »
U Cirih 4 franka (oko 2.80 Eura) sat parkiranja  jaoA na aerodrom Cirih 6 Franaka (4 Eura)
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline TROPHY

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #50 on: November 18, 2010, 01:24:45 PM »
U Cirih 4 franka (oko 2.80 Eura) sat parkiranja  jaoA na aerodrom Cirih 6 Franaka (4 Eura)
Vala dzabe! :D

Offline ObeliX

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #51 on: November 18, 2010, 03:14:04 PM »
poskupio na 0.30e
dobro,to drže moji Ze?ani,i rade Ze?ani,pa ne pla?am svakako  happy2

duka

• Guest
Parking Prostor
« Reply #52 on: November 18, 2010, 04:03:53 PM »
U centru Milana 5 eura, kostase me dvije kafe 20 eura  jao

Offline Filip

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #53 on: January 19, 2011, 10:51:03 PM »
Placanje parkiranja u glavnom gradu SMS porukama pocinje sjutra, 17. januara. Iz parking servisa je saopÅ¡teno da se slanjem  jedne poruke bilo kom mobilnom operateru, u svako doba dana, može platiti najviÅ¡e jedan sat parkiranja. Kako je najavljeno cijena poruke ce se kretati od 40 do 60 centi, Å¡to zavisi od zone. Parkiranje se može platiti i kupovinom karte na parking automatima, ili u trgovackoj mreži. Parkiranje se placa radnim danima i subotom. "Vozac koji želi platiti parkiranje putem SMS porukom treba da na mobilnom telefonu napiÅ¡e poruku sa registarskim brojem vozila, bez razmaka i specijalnih znakova“, objaÅ¡njavaju u Prking servisu, i dodaju da treba unijeti i broj zone u kojoj se parkirao.Broj 14551 odnosi se za crvenu zonu, koja obuhvata Karadjordjevu, NjegoÅ¡evu, Vucedolsku ulicu i Bulevar Stanka Dragojevica, 14552 žutu u kojoj su ulice BalÅ¡ica, NjegoÅ¡eva, dio do Bulevara Ivana Crnojevica, 19. decembra, Slobode i saobracajnica izmedju Gradskog stadiona i KIC-a Budo Tomovic i 14553 za zelenu zonu, koja je odredjena ulicama Vuka Karadžica, Hercegovacka, Miljana Vukova, Novaka MiloÅ¡eva i BalÅ¡ica. Dražen Vidakovic, koordinator naplate putem SMS-a je objasnio da nakon isteka maksimalno dozvoljenog vremena parkiranja korisnik ne može platiti parkiranje sljedecih 30 minuta.Parking karte mogu se kupiti na ovlaÅ¡cenim kioscima i u prodavnicama. Na karti treba obilježiti godinu, mjesec i dan u kojem se koristi parking mjesto, te sat i minut u kojem je parkiranje zapoceto. Kartu treba staviti ispod vjetrobranskog stakla, tako da podaci budu uocljivi. Gradjani koji stanuju u ovim gradskim zonama mogu kupiti povlaÅ¡cene mjesecne parking karte po cijeni od sedam do10 eura. Pored njih povlaÅ¡cena kategorija su prava lica i preduzetnici, koji takodje mogu kupiti takvu kartu, ali po cijeni od 20 do 30 eura. Zahtjevi za povlaÅ¡cenje kategorije mogu se predati svakog radnog dana od 11 do 14 sati u kancelariji koja se nalazi u garaži u Ulici Vuka Karadžica, gdje ce takodje dobiti i sve potrebne dodatne informacije. Informacije zainteresovani mogu dobiti i na broj telefona 020/231-770, i mailom na adresu parking@t-com.meNajljepse je kod gimnazije ili pored vojne biblioteke....
« Last Edit: January 19, 2011, 10:53:19 PM by Filip »

Offline zbeka

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #54 on: February 03, 2011, 02:05:36 PM »
Gradjani koji stanuju u gradskim zonama gdje je cuveni SMS parking ako hoce da plate mjesecnu clanarinu potrebna im je sledeca dokumentacija:-kopija licne karte-dokaz o prebivalistu (vadi se u mup)-kopija saobracajne-list o nepokretnosti ili ugovor da je vas stan-dokumenta predati u garazu u ulici novaka milosevanakon toga se pravi ugovor(u roku od nekih 7 dana) nakon cega ce vam reci kako da uplatite pare

Offline Domo_TS

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #55 on: June 26, 2011, 12:57:10 AM »
vidio od smarta :D

Offline tuningmaniak

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #56 on: June 26, 2011, 07:52:24 AM »
xaxaxa koji lik  ;D
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline bo8an

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #57 on: June 26, 2011, 04:33:27 PM »
ahahahhahaha  ;D
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline BLUE_STILL

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #58 on: June 29, 2011, 08:09:57 PM »
E ovako, ja prvo odem okolnim putem preko draca (put stare vatrogasne), i pocinjem trazit parking od Demetre i Ribnice, pa kod Meksickog i muzicke, ako tu nema picim pravo kod garaze iza toyote, jer se oko nje ne naplacuje, pa ako i tu nema onda uletim u Balsicevu, i usput osmotrim drugi dio Hercegovacke (kod leprikona), pa i ako tu ne nadjem, onda picim kod hitne i gimnazije, vala se tu mora nac.Ne bi platio gradu parking..... Cus, da im ja pauke punim gorivom....
:) sto potrosis goriva za ovoliku setnju mozes platit parking dje god hoces da se ne vrtis po gradu
BLUE_STILL
MONTENEGRO

Offline Voland

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #59 on: June 30, 2011, 11:30:36 AM »
to ja i pricam, radije cu se vozit po gradu i potrosit za jednu noc goriva sto bi placao nedjelju dana parking, ali iz principa im nedam....i jos one zone sad preko morace, ocajno..... komplet Beograd je podijeljen u 3 zone.... a mi imamo dijelove grada podijeljene na zone.....