Author Topic: Parking Prostor  (Read 3590 times)

Offline Laki

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #20 on: June 28, 2007, 10:33:08 AM »
Proslo ljeto se nije naplacivao parking u Petrovac ( kod vatrogasnog doma ) ,od ove sezone se naplacuje.  Sat vremena je 0.50 centi,s tim u slucaju da se vratis za 15 minuta ne placa se.
« Last Edit: January 18, 2008, 09:32:22 PM by motorsport »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline SFU

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #21 on: June 28, 2007, 01:00:23 PM »
He, he, ta ,,ulcica'' je ,,funkcionisala'' do pred kraj prosle godine.Guzve, nema mjesta, a ti opusteno parkiras auto u blizii centra, ALI ,,ulcica'' je provaljena ovo ljeto.Prije desetak dana je bila puna, recimo.
pa evo u nedelju za vrijeme "budvanskog" sam se 2 puta parkirao u "toj tajnovitoj ulici"!
« Last Edit: January 18, 2008, 09:32:44 PM by motorsport »

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Parking Prostor
« Reply #22 on: July 01, 2007, 07:36:05 PM »
evo parking koji je bio puniji kad sam doshao al jbg..ovo je kad sam kretao..bogomi ka' sam dosha gusto bjeshe;)http://i149.photobucket.com/albums/s59/tiCo_pg/IMG_0754.jpghttp://i149.photobucket.com/albums/s59/tiCo_pg/IMG_0755.jpg
« Last Edit: January 18, 2008, 09:33:16 PM by motorsport »
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

motorsport

• Guest
Parking Prostor
« Reply #23 on: July 05, 2007, 09:54:35 PM »
u HN je totalni haos sa parkingom, tako da ako se zadesite u ovom gradu nek vam je Bog na pomoci dok budete trazili parking... Juce je pocela naplata parkinga od RVI-a do hotela plaze sve uz put, svako 20m stoji po jedan momak sto naplacuje.... haos totalnineka to, nego se ni ispred zgrade nemam dje parkirat
« Last Edit: January 18, 2008, 09:33:31 PM by motorsport »

Offline Domo_TS

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #24 on: August 08, 2007, 05:15:15 PM »
vidio sam prije neki dan dva lika shto idu ulicom i pishu kazne i po potrebi zovu pauk da nosi kola i da nebi bilo prepirke jesam-nisam oni sve to fino slikaju.evo ihhttp://server7.pictiger.com/img/490408/picture-hosting/dscf-5390--.phphttp://server7.pictiger.com/img/490409/picture-hosting/dscf-5393--.phphttp://server7.pictiger.com/img/490410/picture-hosting/dscf-5392--.phphttp://server7.pictiger.com/img/490411/picture-hosting/dscf-5391--.php
« Last Edit: January 18, 2008, 09:34:41 PM by motorsport »

eno

• Guest
Parking Prostor
« Reply #25 on: August 08, 2007, 07:30:14 PM »
U HN više nema slobodnih parking mjesta.Samo da vam kažem.Jednostavno ne postoji.

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Parking Prostor
« Reply #26 on: August 08, 2007, 08:48:57 PM »
g ko' gradjevinske xixixi

motorsport

• Guest
Parking Prostor
« Reply #27 on: August 08, 2007, 11:11:00 PM »
U HN više nema slobodnih parking mjesta.Samo da vam kažem.Jednostavno ne postoji.
upravo tako, trotoari puni, ulice pune, travnjaci puni.... haos je totalni u gradu, ovo nikad ovako nije bilo... sva sreca pa pauk ne radi, al dobro valjda su i oni svjesni da se auto nema dje ostavit i da nista nece rjesit sa paukom...
« Last Edit: January 18, 2008, 09:34:05 PM by motorsport »

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Parking Prostor
« Reply #28 on: August 08, 2007, 11:15:28 PM »
vespa rula
« Last Edit: January 18, 2008, 09:33:47 PM by motorsport »

motorsport

• Guest
Parking Prostor
« Reply #29 on: January 18, 2008, 09:31:36 PM »
u PG opasno vreba nekoliko Pauk vozila.... parking na kome skoro uvijek mozete naci mjesta, a dosta je blizu centra grada je iza hitne pomoci, tj. od kruznog toka prema gimnaziji pa lijevo na parking....

Offline vuki

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #30 on: January 18, 2008, 10:24:42 PM »
u hn je i za novu godinu radio pauk  ::busted_cop::a ovi sto naplacuju parking po putu mi idu na piiiiiiip, koja je to kradja, nisam jos nikad platio a niti cu, jer mi ne mogu nista osim da s*ru prijava ovo ono  ::taz::. lopovcine jedne. pogledajte na sta lice putevi kroz hn. nagrdim kola svaki dan.

Offline Filip

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #31 on: January 18, 2008, 11:10:37 PM »
Znaci nocas su kod atlasa dosli sa paukom i pokupili par kola shto j bilo parkirano sa strane  Onda u centru iza Zavoda za zaposlajvanje gdje je onaj parking na 3 sprata, cesto su koal parkirana po sredini ulice. Tu je sad redovno jedno vozilo komunalne policije i Pauk i samo pokupe. Tako da izbjegavajte parkiranje po sredini :) Najcesca mejsta gdje se ja parkiram jeste  Na parkignu koji je Denis spomenuo. Takdoje cesto kola prkiram iza Zavoda.

motorsport

• Guest
Parking Prostor
« Reply #32 on: January 19, 2008, 01:19:51 AM »
bravo, ni tamo iza zavoda nije lose.... to je ono iz ulice vuka karadzica kod ministarstva pravde skrenes lijevo kroz onaj tunel, jel na taj parking mislis???

Nevid

• Guest
Parking Prostor
« Reply #33 on: January 19, 2008, 03:22:04 AM »
Jeste ali je uvijek pun. Ja se parkiram kod kasarne ili preko puta, kod Milenijua, jer u centru se vrtim bez potrebe troshim gorivo guzva, ne moze se proc'. Ali je ona garaza extra tamo sam se parkirao par puta, malo je placanje smor, mora da se izlazi iz auta i koshta 60centi po satu, ali video nador, zasticeno od "spoljnih" uticaja, ma extra! Mada je malo izlaz iz same garaze, malo ruzan nekako je mali, pa ako se parkira neki auto ispred onda mora iz dva puta! ::thumbsupup::

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Parking Prostor
« Reply #34 on: January 19, 2008, 10:07:04 AM »
Ajde i ja da se ukljucim, naime, prije neki dan je ,,Parking Servis'' donio odluku o poskupljenju usluga.Sta to znaci?Znaci da ce u Budvi od 1. Maja sve usluge biti za 0,50 eura skuplje, ili ti prevedeno, 1,00 euro sat, a nocu 1,50. No, to nije sve. takodje pocinje i naplata onog parkinga na potezu od kruznog toka do Avale (Mediteranska ulica) gdje se do sada nije naplacivo jer su parking mjesta pored puta.Da, pauk je 60,00 eura. Sada je meni jasno zasto je moja sestra juce kupila skuter...

motorsport

• Guest
Parking Prostor
« Reply #35 on: January 24, 2008, 02:23:59 AM »
sprdas li se da ce i taj parking u budvi naplacivat??? strasno... inace sto se tice naplacivanja parkinga u Igalo pored puta, ono sto naplacuju oni zuti, novost je da su poceli da slikavaju auta... vele da je ovo sve do sad bilo zagrijavanje (mislili su na propuste ovih sto nisu placali, sto su ih kulirali) te da tek sad nastupa haos... slikaju ti auto i dodje ti kuci prekrsajna prijava sa slikom.... aaaaaaa mamu im lopovsku, jbt. prdnut ne mozes....

Offline vuki

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #36 on: January 24, 2008, 12:58:22 PM »
ma ja cu njima piiiiiiiiiiip, j*bo ih parking, treba svaki mjesec izdvajat minimum 20 eura.ja i dalje mislim da su to glupsti sa prijavama. nema zakona za to, mogu oni lupetat sta god hoce fist

Nevid

• Guest
Parking Prostor
« Reply #37 on: January 24, 2008, 04:56:23 PM »
Ja se u budvi parkiram na parking iz CKB banke prvi sat je besplatan drugi sat neka bude 1euro, prezivjecu, ne zdrzavam se toliko u gradu, a kad se ide u izlaske, tu moze da se ostavi auto malo dalje, preko puta otvorenog Trokadera ima poljana jedna, ja ga stalno tamo ostavljam, i nisam do sad imao nikakvih problema!

Offline vuki

• View Profile
Parking Prostor
« Reply #38 on: January 24, 2008, 05:52:44 PM »
ja u budvu parkiram kod autobuske, nenaplacuje se  ::thumbsupup::

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Parking Prostor
« Reply #39 on: January 24, 2008, 06:21:06 PM »
Ja se u budvi parkiram na parking iz CKB banke prvi sat je besplatan drugi sat neka bude 1euro, prezivjecu, ne zdrzavam se toliko u gradu, a kad se ide u izlaske, tu moze da se ostavi auto malo dalje, preko puta otvorenog Trokadera ima poljana jedna, ja ga stalno tamo ostavljam, i nisam do sad imao nikakvih problema!
danas je ta poljana pocela da se prekopava, pocela izgradnja bulevara na potezu od poste do sajma  ::msn-wink::