Author Topic: Novootvorene Saobracajnice & Radovi na Putu  (Read 4518 times)

Offline Filip

• View Profile
Novootvorene Saobracajnice & Radovi na Putu
« Reply #60 on: May 17, 2008, 08:59:11 AM »
Napravljen i kruzni tok, na kraju 88 ulice ili ako neko ne zna kod nadvoznjaka na putu za Tuzi...

Offline ObeliX

• View Profile
« Reply #61 on: May 17, 2008, 09:30:00 AM »
Bogu fala da se i ovo zavrsilo...dobro je ispalo..ulica 88 extra...

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #62 on: May 18, 2008, 01:00:24 PM »
Kroz Becice se jos uvjek gradi, guzve su neopisive...izgradnja bulevara kroz Budvu (od sajma do poste) jos traje

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #63 on: May 28, 2008, 07:49:06 PM »
zaboravljate da pomenete radove na cetinjske semafore. tamo sam u nedelju cheka oko 90 minuta. pane mi mrak na ochi kad vidim radove i makadam, nishta mi mrznije nema (jer nemam filter).zna li neko tachan termin kad je zatvorena magistrala kod kolashina zbog radova?

motorsport

• Guest
« Reply #64 on: May 28, 2008, 08:03:45 PM »
a ne zajebai miloshe, ti mozes starijem putem doc do podgorice i izbjegnes onu katastrofu.... ja se zajebah pa ne odoh preko sozine neki dan kad sam isao za novi no se zaglavih tamo, pi...eh da, kruzni tok u meljine napokon asfaltiran... ::yes::

mIRRa

• Guest
« Reply #65 on: June 07, 2008, 03:58:24 PM »
zaboravljate da pomenete radove na cetinjske semafore. tamo sam u nedelju cheka oko 90 minuta. pane mi mrak na ochi kad vidim radove i makadam, nishta mi mrznije nema (jer nemam filter).zna li neko tachan termin kad je zatvorena magistrala kod kolashina zbog radova?
je li gotov onaj dio napokon?znam kad su bile one trke u bd bio je zastoj 2 sata sigurno i to uvece,ovi nasi strucnjaci nadju pravo vrijeme za izvodjenje radova na putu,u sezoni -.-i to onaj izrovani put,pun prasine. jao

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #66 on: June 11, 2008, 10:49:33 AM »
Kada pocinje turisticka sezona?Ja bih volio da se konacno odgovori na to pitanje. Uvjek se kaze radovi ce biti gotovi do pocetka turisticke sezoni, a jos ne cuh odgovor (na puno puta postavljeno pitanje) kada po ministarstvu turizma pocinje (glavna) turisticka sezonaJuce je bio 10 jun, evo kako je izgledao bulevar u Becicima oko podneva(bice i on spreman za turisticku sezonu)  hystericalponavljam pitanje: Kada pocinje (glavna) turisticka sezona?

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #67 on: June 11, 2008, 10:53:07 AM »
a ovo je sramota casti mi....prosle nedelje sam posle okupljanja bio na more...bd ochaj!sramota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!trapove da ostavis..a audi mi je bio ka da sam ga kroz pustinju vozio...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline SFU

• View Profile
« Reply #68 on: June 11, 2008, 11:04:40 AM »
a u sutomoru sezona nece pocheti ni do 1.oktobra, ako ce radovi bit gotovi do pochetka sezone!ma i sledece godine ce biti tako!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Laki

• View Profile
« Reply #69 on: June 11, 2008, 11:18:49 AM »
Ovo je sprdnja. jao jao. .Vidite li da "Tehnoput" iz PG dobija sve poslove,pa me onda i ne cudi sto radovi nemogu da se zavrse u roku.SUTOMORE PROHODNO 16. JUNAPredsjednik Opštine Bar Žarko Pavi?evi? danas je obišao gradilište tre?e trake magistralnog puta u Sutomoru, zajedno sa direktorom Direkcije za saobra?aj Veselinom Grbovi?em, i predstavnikom izvo?a?a radova, direktorom kompanije „Tehnoput“ iz Podgorice, Sašom A?imi?em. Radovi se ubrzano privode kraju tako da ?e ova trasa puta kroz Sutomore biti, po najavama, puštena u saobra?aj 16. juna. Rekonstrukciju saobra?ajnice na dionici od hotela Nikši? do skretanja za Maljevik, u ukupnoj dužini od 2,1 km, izvršilo je preduze?e „Tehnoput“ po projektu „Put inžinjeringa“ iz Podgorice. U trupu saobra?ajnice je izvedena javna rasvjeta, a u potpunosti je rekonstruisana postoje?a vodovodna i kanalizaciona mreža, kao i elektroenergetske i telekomunikacione instalacije. Istovremeno su izvršeni i radovi na izgradnji regionalnog vodovoda na tom potezu, u ukupnoj dužini od 3,2 km. Puštanjem u rad ovog puta barska opština ?e dobiti modernu saobra?ajnicu koja ?e omogu?iti bolji protok saobra?aja kroz Sutomore. Preuzeto sa www.barinfo.cg.yu
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline oneya

• View Profile
« Reply #70 on: June 11, 2008, 01:24:03 PM »
sinoc je bila malecna guzva kod kosmaca ( bd ), jer su postavljali novi asfalt. vecinu puta od ct-a su sredili. ql. :P

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #71 on: June 11, 2008, 07:18:00 PM »
To isto SADA rade na potezu Sveti Stefan-Rezevici

motorsport

• Guest
« Reply #72 on: June 11, 2008, 07:26:29 PM »
u Herceg Novom i dalje haos na relaciji Meljine - Dubrava.... radi se na asfaltiranju prve faze trece trake, a druga faza od pekare shushic do skretanja za groblje ce se radit poslije ljeta.... kruzni tok u Meljine je asfaltiran, al mi se ne svidja jer je pod nagibom... i moram da pohvalim da je od meljina do bijele znatno popravljen asfalt, dosta toga je "presvucheno".... Topla 2 jos uvijek nije zavrsena sa asfaltiranjem, ostalo je da se zavrsi dio od skretanja za dom zdravlja pa do nadvoznjaka i od novita do panto marketa... ::big_boss::

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #73 on: June 11, 2008, 07:57:12 PM »
ovo u bechice se nece zavrsit ni do avgusta sigurno....jos kad 50 stepeni upeche!sramota
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #74 on: June 11, 2008, 09:26:42 PM »
Kada je kruzni tok u Meljine zavrsen da li to znaci da je gotov i put do Trebinja?

motorsport

• Guest
« Reply #75 on: June 11, 2008, 09:28:10 PM »
nije gotov put za trebinje jos uvijek... vele da ce otvaranje bit 13-og jula ::yes::

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #76 on: June 11, 2008, 09:29:18 PM »
Ok, nece mi biti prvi put da vozim makadamom (moto skup je ovaj vikend  ::msn-wink:: )

motorsport

• Guest
« Reply #77 on: June 22, 2008, 03:25:06 PM »
zavrsena je prva faza trece trake na relaciji Meljine - Dubrava, zavrsena je i kompletna signalizacija na putu i na novom kruznom toku... u toku je izrada trotoara i ulicne rasvjete.... sve u svemu nije lose ispalo, mada veoma kratko, nista nisu uradili ako je ne produze skroz do dubrave....

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #78 on: June 22, 2008, 09:06:14 PM »
Kroz Becice se jos uvjek radi bulevar... mnogo lijepo +40 sa puno prasine od gradilista  ::bash::

motorsport

• Guest
« Reply #79 on: July 01, 2008, 07:25:33 PM »
danas ZVANICNO otvoren put Herceg Novi (Meljine) - Trebinje.... ::big_boss::